ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!

Alfa Romeo 75 | Alfa Romeo Alfetta | Alfa Romeo GTV | Giulietta | Alfa 90 | SZ/RZ
Legende koje jure.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 29, 2006 11:19 pm

@75v6
Nisam jos savladao photoshop dobro pa ti necu slati slike moje Sektasice... hahaha

Mmmmm... mogla bi recimo ovako da izgleda :cool

Slika
Korisnikov avatar
Gruja
Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:40 pm

Čet Jun 29, 2006 11:44 pm

Joj dosta ovih perverznih slika, sve mi voda podje na usta!
A onda moram da klopam u ove sitne sate... :mrgreen:

Nego di je bre ona grupna slika sektasa? Sve cekam al niko da je okaci...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jun 30, 2006 7:49 am

Slika
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Jun 30, 2006 8:19 am

Mozhda malo off: Na klubski mail je stigla ponuda za jednu 75-icu na BG tablama, 2.0 TS. Chovek je prodaje kako bi uzeo drugu Alficu, pa ako nekoga interesuje da se pridruzhi sekti... ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 01, 2006 9:15 am

Zasto mi se cini da cemo se vrlo brzo svi zvati Alfa Romeo 75 klub ! ! ! :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 01, 2006 9:55 pm

zato rode sto ja nisam tero 75 u ns i zato se KAJJEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :mad:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 02, 2006 10:25 pm

@fris
Rade li davachi?

Zasto niko sem steve nece da se juri samnom (kad pada kisa a kad je suvo svi oce i svi su .brzi.)

Trebaju mi usisne cevi od 45mm precnika (one hromirane) za 3.0 v6 24v proalazacu vredna nagrada :megafon:
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Ned Jul 02, 2006 10:50 pm

ne znam da li ste snimili moju .donaciju. od 2 kom. P6000 i 2 kom. P4000 ZA CEPANJE na sledecem okupljanju... CASTIM za moju sveze kupljenu 155 :) rekli mi da vecina vas ovde ima 14. ali mozda nadjete i neku 15. felnu, m? ove su 195/55 15.

063/315025 deki

(sacuvao sam ih, samo zbog vas)

veliki pozdrav
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 03, 2006 1:03 pm

Obavezno
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 03, 2006 11:11 pm

@75v6
Ma ja sam ti maler... :(
Kod mene mora sve na tezi nacin :? Probao sam oba davaca i nemoguce je da su oba neispravna :evil:
To me navodi na zakljucak da su .majstori. prilikom instaliranja lampice za alarm, najverovatnije nesto .poboljsali. u tabli (mislim da znam i sta), sto je dalo za rezultat ne pokazivanje pritiska turbine :mad:
Ufffffffff... Sutra-prekosutra cu da skidam instrumente, pa cu da vidim sta ce me tamo docekati :x
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Čet Jul 06, 2006 10:50 pm

Nesto nam je zamrla prepiska... :|
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 07, 2006 7:43 am

Da znas... :?
Avaj, evo malo dozivljaja sa .nepoznatih. terena:
Od kada je Turbo u mom vlasnistvu, tj. od kada je uvezen iz Italije (2000god.), na njemu ne radi pokazivac pritiska turbine. Prvo sto sam otkrio, pogledavsi iza intercoolera, je da senzor temperature vazduha i davac pritiska NISU POVEZANI :x Spojim ja to, i tu pocinje drama koja traje jos uvek... Steluj paljenje, posto ga je neko navrnuo na 14-15 stepeni :shock: Naravno, pokazivac i dalje nije davao znake zivota, a senzor smo ispitivali na napon (a ne na temperaturu), pa nismo skontali da je u stvari ispravan :oops: Zahvaljujuci Vladiromeu, dosli smo do spoznaje ispravnosti istog-Hvala Vlado ;)
Joj ljudi, sta sve nismo probali posle... Pre par dana mi je Aleksa-75v6 poslao saku davaca :cool Probamo jedan po jedan, i NISTA :evil: Nemoguce da su svi neispravni :mad: Ponovo unimer u ruke i testiraj svaki... Dodjemo na kraju do jednog polu-ispravnom, u stvari, sa nekim .cudnim. vrednostima, ali fercera. Zavrnem ga-NISTA :? I onda najveca glupost svih vremena-INTERCOOLER NEMA MASU SA MOTORA :idea:
Brzo neku zicu, vezem je na jedan sraf i direkt na minus akumulatora... i... tataratatatataaaaaaaaaaaaaaaa-RADI :lool:
Provozam ga, vatra pun gas, pritisak 0.25bara :(
Daleko je to od fabrickih 0.85bara... Video sam na stranim forumima da su se ljudi vec sretali sa istom problematikom, pa sam citao i kako su je resili.
BICE KEMIJANJA, kako kazu susjedi ;)
Paljenje (steluje se u zavisnosti od oktanske vrednosti goriva), svecice (u mom slucaju sto hladnije-Champion N2C ili NGK B9ES) i naravno na kraju kao i na pocetku OKTANI :evil: Neverovatna je razlika u performansama. Kompjuter pobrljavi kada je gorivo .slabo., te automatski pravi drugi rezim rada i pritisak je mnogo manji.
0.25-0.30bar :evil:
Ima tu jos par ludorija, ali sam ja jos .guster., pa ce to sve lagano da ide...
Zao mi je sto jos neko nema isti auto, lakse bi mi bilo sigurno ;)

NASTAVICE SE... :lool:
Nigy

Pet Jul 07, 2006 8:10 am

Da gorivo... :?

Da li je neko testirao aditive za podizanje oktanske vrednosti goriva, ali ne samo subjektivan osecaj (npr. provera sta tada kompjuter ocitava). Ja sam kupovao STP-ov u Super Veru, i dodavao bocu po rezervoaru, ali nisam (subjektivno) primetio neku razliku. :|

Da li si probao da u Madjarskoj kupis neko kvalitetno gorivo pa da vidis sta se desava? :cool
Fris75turbo napisao:Zao mi je sto jos neko nema isti auto, lakse bi mi bilo sigurno ;)
Ne reci dva put'... ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 07, 2006 4:55 pm

Madjarska?
Pa sa ovim .Road Warrior. stajlingom 75-ice, ne verujem da bi stigao dalje od nasih Free Shop-ova :lool:
Znam kakva je razlika kada sipam super 95 (koji ima pravih 92 oktana) i super 98 (koji ima 96 oktana), a ne mogu da zamislim sta bi bilo kada bih sipao u Crnoj Gori na EKO pumpi pravu 98-icu ili u Hrvatskoj na OMV-u 100-tku :shock:(Sira, zavidim ti puuuno ;) )
:racer: Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ja se momentalno igram sa LIQUI MOLY .Oktan Plus.-om. Mogu ti reci da ima razlike, posto sam na skoro prazan rezervoar sipao gorivo, pa sam se odvezao do radionice da dospem Oktan Plus. Pre toga sam vozio takodje sa njim. Znaci SA, BEZ, pa ponovo SA njim. Malo, ali dovoljno da bude primetno, bolje vuce :cool
Moj auto da bi isao NORMALNO, treba da trosi 98 oktana, kojih btw kod nas NEMA :mad:
O boljim performansama mogu samo da sanjam... :(

.Ne reci dva put....
Zao mi je sto jos neko nema isti auto :lool:
Nigy

Pet Jul 07, 2006 6:08 pm

Cekaj, zar ne moze prespajanjem releja da se kompjuteru 'kaze' koliko oktana ima gorivo? :shock:

Bice, bice... ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 07, 2006 6:24 pm

Ma mozes da mu .kazes. sta hoces... :lool:
Cim imas manje oktana, ide drugi polozaj paljenja a to za sobom ponovo povlaci i sve ostalo. Vrtimo se u krug :(
Procitao sam gomilu prepiske na ovu temu na http://www.alfagtv6.com/bb/index.php?si ... 875b373215
i svi se slazu u istom: Osnova dobrih performansi je gorivo!
Ako to nemas, dzaba ti sve ostalo :(

Nek' bude, nek' bude... ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 07, 2006 6:28 pm

Nigy napisao:Cekaj, zar ne moze prespajanjem releja da se kompjuteru 'kaze' koliko oktana ima gorivo? :shock:

Bice, bice... ;)
Mo
Nigy

Pet Jul 07, 2006 8:57 pm

2 sira
Znam, hvala, skinuo sam sve sto ima na onom sajtu, ali mi je ostalo na poslu. ;)
Samo sam mislio da sve 75ice imaju taj relej. :|

2 Fris
Pa onda da se udruzimo i prosvercujemo jednu cisternu tog od 100 oktana! :cool ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 07, 2006 11:09 pm

:lool: :lool: :lool:
Ja sam vec zamolio Siru da mi donese jedno bure od 300lit ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 08, 2006 2:46 pm

A da ja otmem jednu cisternu OMV-a i pro
Nigy

Sub Jul 08, 2006 4:20 pm

Bravo! :plavi_voli:

Samo prelepis to OMV sa recimo .O
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 08, 2006 4:22 pm

Ono pod broj 1 mi se svi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 08, 2006 11:42 pm

Sta li ti zena kaze na to sto se gajbi vratis sa Jelenom .... hahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 09, 2006 11:48 am

75ts napisao:Sta li ti zena kaze na to sto se gajbi vratis sa Jelenom .... hahaha
Pa ona ga plati, i popije malo manje od polovice :drunksingers:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jul 13, 2006 7:04 pm

@Sira
Blizi se lagano august mesec... Dolazite li tvoja draga i ti u Vukovar?
Nadam se da necete izmedju 15.08 i 25.08. :( , posto sam tada u Boki na odmoru :cool , a voleo bih da vas ugostim jedan dan u NS-u ;)

@SEKTASI
Juuuhuuu... Ima li koga? :evil:

Povratak na “Alfa Romeo Transaxle”