Hitno potreban nosac motora
- louderick
Hitno potreban nosac motora AR 156 2.0 ts donji, sredisnji, na patosu koji drzi i motor i menjac..... Nema ga u Delti, u Cvijicevoj, Rikambiju.... Da li ima negde u Srbiji? JBT, kao da vozim amerikanca....
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
samo otpad jer nema ni za starije modele a kamo li za novije ako odgovara kacenje od nekog jaceg modela i da je po gabarit malo veci da ne propada cesto i po pravilu nosaci motora bi trebalo ostaviti labave i upaliti motor pa se dotezu ,da se nameste kako im odgovara,jer ako ostanu nategnuti prenosi vibracije na karoseriju i brze propadaju
ko na nas krene iz mesta je naje&o
-
Go
- Drug Član
Ima veliki auto otpad u Cacku za Italijanska vozila... Bio sam pre neki dan i video sam da na otpadu ima 156, ali konkretno ne znam da li imaju to sto tebi treba...
Evo ti tel pa vici..
063/697-937
Njegos
P.S. Cuo sam da se sa ovim likom mozes dogovarati oko cene, ako ti je nesto skupo... Oni su se specijalizovali za italijane, znaci fiat, alfa, lancia... Jbg, nema ferarija, maseratija...
Evo ti tel pa vici..
063/697-937
Njegos
P.S. Cuo sam da se sa ovim likom mozes dogovarati oko cene, ako ti je nesto skupo... Oni su se specijalizovali za italijane, znaci fiat, alfa, lancia... Jbg, nema ferarija, maseratija...

- louderick
Posto sam tek oko 11h izasao iz kuce, nisam uspeo uleteti ni u jedan servis (ni kod Vlade P, ni kod Deshe...) pa sam ipak zavrsio u kraju kod lokalaca.... Malo sam se preznojao, uglavili su nosac nekako uz muku, zakleo se da mi je to poslednji put da radim kod .nealfista., ali je sve zavrseno uspesno.... Trazili su mi 750 din jer su mi sredili i malo nosac auspuha napred, a ja sam dao 1000...