Utisci vezani za skup u NS-u
-
Sa
- Drug Član
daaaaa, ti si svako motanje oko cunjeva naglasio zvukom sirene....75ts napisao:E stvarno mi nije jasno sta vas je bio blam da vozite, jbte to je zezanje, niti su to neke brznie niti znam ko zna sta da moze da se desi auto ili vama nesto, piiiip ja sam se smotao prvi put da neverujes :-D drugi put je bilo mnogo bolje, samo bi predlozio da sledeci put damo makar 3 puta fore da se prvo provezba staza pa tek onda da se boduje.

-
ki
- Drug Član
Najjache mi je bilo drugo polukruzhno skretanje, kada sam hteo pod ruchnom da je okrenem, opushteno promashim ruchnu a faca...
(Gde mi je ruchna?! Sad je bila tu!)
Nekako sam je zahvatio u drugom pokushaju, ali nedovoljno za najbolje prolazno vreme...
Joooj, jedva chekam sledeci megdan, ali sa .malchice. brzhim poligonom!
Sasha napisao: daaaaa, ti si svako motanje oko cunjeva naglasio zvukom sirene....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Najjache mi je bilo drugo polukruzhno skretanje, kada sam hteo pod ruchnom da je okrenem, opushteno promashim ruchnu a faca...

Joooj, jedva chekam sledeci megdan, ali sa .malchice. brzhim poligonom!

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
drage 75-ce, javite se za donaciju!
dajem stare 15. (ZA CEPANJE) za vas dvojicu, po dve!
oce Veprovi da se dogovore izmedju sebe, ili?
eto malo ja da castim klub na taj nacin, da bude lepse na sledecem okupljanju (koje je... kad, btw?)
pozdrav
nije nesto, ali - nije da nije, a?
drage 75-ce, javite se za donaciju!
dajem stare 15. (ZA CEPANJE) za vas dvojicu, po dve!
oce Veprovi da se dogovore izmedju sebe, ili?

eto malo ja da castim klub na taj nacin, da bude lepse na sledecem okupljanju (koje je... kad, btw?)
pozdrav

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Ma sto se tice cunjeva to je stvarno bila zezancija! I trebali su svi koji su mogli da ucestvuju! I mom caletu su se upalili brisaci(na mom snimku se cuje kako Alexa vice,Ma upalio je brisace,smeta mu sunce) i grunuo je prvi u gajbu i opet nista samo smo se smejali
a i kad se bolje razmisli taj rezultat je svakako bio u drugom planu!!
P.S - zeleo bih da se zahvalim Player-u na extra voznji u njegovoj extra 156 sa najlepsim zvukom
i naravno Alexi koji mi je dopustio da sednem sa njim u kola i da snimim onaj drift ili kako vec to da nazovem....
Pozdrav Alfisti. Kacim slike cim ih risajzujem!

P.S - zeleo bih da se zahvalim Player-u na extra voznji u njegovoj extra 156 sa najlepsim zvukom

- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Nikakva frkica
Tnx na komplimentima
Nego cija je ona srebrna 166-ica koju je ja mislim Vepar 1? oduchio od zhivota
Chujem ja da neko divlja, okrenem se i ne verujem shta vidim - chovek izuva 166-icu nehumano
EXTRAAAAA :cool
P.S. josh jednom da napomenem da mi je jako zhao Lakija
skrivanje
Nikakva frkica

Nego cija je ona srebrna 166-ica koju je ja mislim Vepar 1? oduchio od zhivota

P.S. josh jednom da napomenem da mi je jako zhao Lakija

Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
-
ki
- Drug Član
Ej! Hajde ko ima vremena u Nedelju (17h) da svrati na pice u Njegoshevu (jedan od ona tri kafica u nizu) pa da prikupim materijal sa skupa?
Samo da i ja napomenem da mi je jako zhao shto mi nisi dao pojachalo i da ce tebi biti josh vishe zhao!Player napisao: P.S. josh jednom da napomenem da mi je jako zhao Lakijaskrivanje

Ej! Hajde ko ima vremena u Nedelju (17h) da svrati na pice u Njegoshevu (jedan od ona tri kafica u nizu) pa da prikupim materijal sa skupa?
- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
:cool Ma shalio sam se... opusti se. Necu vishe NAJKE MI
@Laki
Sorry za pojachalo, skroz sam zaboravio. A spremio sam ga dan ranije, lepo sam ga oprao u kadi i osushio napolju da ne bude onako prljavo i eto... zaboravio
:cool
E da, i Milosha mi je jako zhaoMilos napisao:dosta vise zalosti!

@Laki

Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”