imam alfu 146 boxer i za ugradnju plina mi traze 370 evra?
dali je to po vama skupo?
plin
-
Go
- Drug Član
Mislim da ovome nije mesto ovde ali dobro...
Trebao bi da stavis Lambda Control koji je za najmanje 100 eura skuplji od obicnog automatskog, sto znaci da je to ta cena ako ti stavljaju automatski a dosta je povoljno ako ti ugrade i kompjuter!
I naravno sve zavisi od snage motora, takav ide i uredjaj! Moj motor je 150 konja i samim tim je skuplji uredjaj, duplo je veci od ovih slabijih!
Trebao bi da stavis Lambda Control koji je za najmanje 100 eura skuplji od obicnog automatskog, sto znaci da je to ta cena ako ti stavljaju automatski a dosta je povoljno ako ti ugrade i kompjuter!
I naravno sve zavisi od snage motora, takav ide i uredjaj! Moj motor je 150 konja i samim tim je skuplji uredjaj, duplo je veci od ovih slabijih!
- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Vidim da si iz Pg-a, tako da bash zavisi ko ti to radi, a razlika ti moze bit u 30-40e, shto za kvalitetnu ugradnju valja dat malo vishe.
Inace cijena nije ni previshe, ali se moze naci malko jeftinije(30-40e) bar ja mislim!
poz.
Inace cijena nije ni previshe, ali se moze naci malko jeftinije(30-40e) bar ja mislim!
poz.

-
Go
- Drug Član
Alfa ti izgleda vrh.radulle napisao:[img=http://img154.imageshack.us/img154/5145/alfa29fv.th.jpg][/img]
Pozdrav.
-
Go
- Drug Član
KAKO TEBI IDE ALFA TD? ja sam vidio jednu 146 td bijelu.RS-6 napisao:Alfa ti izgleda vrh.radulle napisao:[img=http://img154.imageshack.us/img154/5145/alfa29fv.th.jpg][/img]
Pozdrav.
- brzi_pas
Dje si ugradjivao plin, i predpostavljam da imash i garanciju.
U Pg imaju dvije bijele 146TD, ja sam dugo vozio jednu, a drugu vozi moj prijatelj, siguran budi da ide extra to auto, mnooogo sam opklada dobio sa tim autom
U Pg imaju dvije bijele 146TD, ja sam dugo vozio jednu, a drugu vozi moj prijatelj, siguran budi da ide extra to auto, mnooogo sam opklada dobio sa tim autom

-
Go
- Drug Član
da atest i garanciju na godinu dana.cak sam i racun dobio.
ugradili su mi za 4 sata plinaru:)
tu bijelu alfu sam gledao preko puta vlade u onom kvartu tj mome kvartu
EUROPLIN tamo na magistrali prema Petrovcu blizu Tuske pijacabrzi_pas napisao:Dje si ugradjivao plin, i predpostavljam da imash i garanciju.
da atest i garanciju na godinu dana.cak sam i racun dobio.
ugradili su mi za 4 sata plinaru:)
tu bijelu alfu sam gledao preko puta vlade u onom kvartu tj mome kvartu
- brzi_pas
To je ta bijela shto sam je ja vozio, sad je vozi moj brat.
A za mijstore za alfu ipak mislim da je Fandjo najbolji, nebih ga nikako vodio kod Deverdzica, imash i na konik kod Deverdzica i .Djura peckog. i on je ok, ali mislim da je Fandjo najkorektniji.
Poz.
A za mijstore za alfu ipak mislim da je Fandjo najbolji, nebih ga nikako vodio kod Deverdzica, imash i na konik kod Deverdzica i .Djura peckog. i on je ok, ali mislim da je Fandjo najkorektniji.
Poz.

-
Go
- Drug Član
Posalji mi broj telefona ovog Fandja ako imas.brzi_pas napisao:Hvala, pogledacu.
Poz.

-
Go
- Drug Član
juce mi je stelovao plin.sada ima mnogo bolje.ali cu znati dali treba jos podesavanja tek za vikend kada zapalim ka moru.da ga testiram kako radi pod opterecenjem i na usponu.Srdjan napisao:Po ovome vidim da ti nije ugradjen odgovaraju sistem ili da je taj postojeci lose nastelovan! Pad performansi treba da je minimalan, maltene neosetan a ne drastican kao kod tebe...radulle napisao:ipak alfa na plin nije ni primac kada ide na benzin
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”