Utisci vezani za skup u NS-u

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Utisci vezani za skup u NS-u

Pon Jun 26, 2006 8:10 am

Pa da krenemo... :lool: :dugokosi:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:17 am

Lepo, nema sta. Mnogo finih alfica. Samo ubi vrucina, tako da sam skup presedeo na terasi kod Rodica. Niko od clanova koje licno poznajem nije dosao, tako da sam malo razocaran. Plavi AlfaSud je pobednik sto se tice dizajna za ovaj skup. Jel' neko video kako sam isterao onog crnog Volvoa sa skupa? Yugo Power ;)

Ne znam da li sam mnogo radikalan, ali ona fora sa .Ferrarijem. mi se ne svidja.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:19 am

sta reci, vreme, atmosfera, druzenje, zabava, sve nas je posluzilo... i uprkos gluposti koju sam napravio bilo mi je odlicno! :dugokosi:

i da kazem jedno velliko HVALA ljudima na pomoci i podrsci!!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:25 am

mloh napisao: Jel' neko video kako sam isterao onog crnog Volvoa sa skupa? Yugo Power ;)
? kojeg ? sta ? kako ?
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Pon Jun 26, 2006 8:28 am

Mislim sta reci bilo je odlicno a narocito voznja po fruskoj gori ;)
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:33 am

Sta kojeg Volvoa? Covek sa crnim volvoom je vezbao nesto po pisti, pa sam morao da intervenisem Jugom. Ja i ortak smo umrli od smeha u belom Jugu.
Posle sam sebe nagradio majcom za 600 din. Uzgred za clanove treba da bude pola cene. Znaci ko nije clan 1200 dinara molim! Ili neka bude 400 za clanove :)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:40 am

:lool:
Mad Italian Horses!

Svaka chast svim uchesnicima, a pogotovo ljudima koji su uzeli ucheshce u vozhnji spretnosti!

Najvecu zahvalnost kao klub dugujemo, MSD Trade-u (Fiat Vesic) i AMK Italiji (vladaromeo) koji su obezbedili nagrade za pobednike u slalomu.

Sve u svemu, josh jedan dan za pamcenje! Hajde ljudi dajte slikeeee!

Mloh: Pa to je bio Saabo a ne Voolvo hahaha inache Saabo je jedan od prijatelja kluba koji nije propustio ni jedno okupljanje Alfista! Respect legendo! ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

foxy

Pon Jun 26, 2006 8:59 am

nemogu vam opisati koliko sam ljut na sebe
5 ti dan lezim u krevetu dobiosam upalu pluca :tiltsad:
zao mije sto nisam prisustvovao skupu

ko ima vremena neka isprica sta se desilo od pocetka do kraja
10 recenica... :jumper1:
hvala

sigurno ste se lepo proveli ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 9:04 am

Ma kod Rodica je pivo na tocenje, pa sam ja video Volvo. :drunksingers:

Slike kacim sutra, jer sam zaboravio USB kabl :mad:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 9:06 am

Nisam nista vezbao na pisti, samo sam se provozao gore-dole, a belog juga nisam primetio... (to je bilo pre nego sto su poceli da voze izmedju cunjeva) :roll:

p.s. sto ne zva na toceno onda :lool:

p.s.s. ako imas slike crnog volva salji da vidim :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 9:11 am

Ma Volvo 440, crni, nazad spojler. Video me je veruj mi :twisted:
Muvao se tu oko skupa, pa je onda izasao na pistu da nesto proba, kad tamo Jugo 55 pod .gasom.. Malo smo ga pojurili, pa kocnica na kraju da skripe gume. Covek me je pogledao kad je okrenuo auto na kraju piste. Posle sam stao kod satora.

Ma jurnjava sa volvoom je bila nesto posle turiranja...
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Pon Jun 26, 2006 9:54 am

Lepo je bilo organizovano. Svaka cast. :plavi_voli:

Ocekivao sam veci broj Alfi sa NS tablama, al' sta da se radi. :|

Vrucina, urlik masina, spaljene gume, zainteresovani posmatraci (da li ste provalili onog lika sa, cinimi se belim barjakcetom, koji je parkirao pored puta NS-BG i gledao sta sve radimo?) i cuvar parkinga, vozikanje oko cunjeva (uz skoro obavezno sutiranje gajbice na kraju ili prolazak KROZ cilj :cooldude2: ), neoficijalno 1 na 1 (a nisam hteo da palim masinu uopste)... :red_car: :blue_car:
Ma loooodilo! :green_many:
Nisam isao na Frusku Goru, pa neko drugi nek opise taj deo.

A sve je krenulo jos u BG. Okuplanje pa vozic na auto putu. :cool
Cak smo i jednu 75icu 1.8 sa Kiparskim tablama pokusali da dovucemo na skup (mada nje bilo neophodno, opet je sektasa bilo najvise :twisted: ).
Rezime cele price, vredelo je svake kapi znoja na usijalom asfaltu kod pivare. Ne propustite sledece okupljanje! :dugokosi:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 10:45 am

Odlican skup sve cestitke organizatorima. pozdrav za milosa i puno srece sa popravkom.
:applause: :applause:

a onda

:police_car:
prekoracenje brzine. ali to je redovna pojava vozi se ALFA
Dexy
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 3:36 pm

Pon Jun 26, 2006 10:45 am

Bilo je xtra sve sem, tempretaure koja je bila uzas, al sreca da u Rodicu ima terasa :-)

Pohvala organizatorima!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 11:35 am

Imam samo reci hvale,bilo je odlicno!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 11:53 am

Ma nista nevallja, jesi video one budale tamo se nesto okrecu obrcu sa kolma niko bre nemoze volan da drzi kako treba non stop im bezi auto haha

Da neko pogresno neshavti bilo je :plavi_voli:
Dexy

Pon Jun 26, 2006 1:05 pm

Evo malo i slika:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

povratak za BG, 156 1.8TS 210@6000 :lool:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 1:45 pm

:lool:

Aaaa, vidi se i moja g00za... :cool

Ko nije (ili ko je bio, a nije chuo) rezultati vozhnje idu:

Vozhnja spretnosti na poligonu i rezultati:
1. Milan Delic 0:30.00 sec Alfa 156 1.8TS
2. Steva Vepar :) 0:31.10 sec Alfa 75 2.0TS
3. Vladimir Milenkovic (Gt Junior) 0:31.30 sec Alfa 156 1.8TS

Najbrzha starovremenska Alfa:
1. Karabegovic Bojan (AlfaSudNS) 0:34.00 sec Alfa Sud 1.2

Prvo mesto je nagradjeno sa vaucherom Fiat Vesic, koji pobedniku obezbedjuje gratis zamenu ulja, filtera te i pregled vozila + dodatne poklonchice u vidu kape, majice, itd..

Drugo mesto je nagradjeno od strane Fiat Vesic i pobedniku je obezbedjeno 6l ulja Selenia 20K + dodatne poklonchice

Trece mesto je nagradjeno dodatnim poklonchicima od strane Fiat Vesic

Najbrzha starovremenska Alfa je nagradjena sa 3l Tutela ulja za menjach i to od strane AMK Italia Negotin.

------------------------------------------------------------
Van konkurencije vozili:
Sasha (presidente) 0:27.27 sec Alfa Sprint 1.5 (boxer power) :)
Killaz (izgoreo ki Rak) 0:31.00 sec Alfa 155 1.8TS
Milosh (luudo vozi) 0:31.60 sec Alfa 146 1.4TS
Dexy

Pon Jun 26, 2006 2:34 pm

killaz napisao::lool:

Aaaa, vidi se i moja g00za... :cool
:lool: nego vidi se celulit.... :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 3:23 pm

Juce je bilo sjajno pravi shou,paljenje guma skripa kocnica,ludo i brzo. :lool: :lool: :lool: :dugokosi: :dugokosi: :dugokosi:
Samo ubi vrucina,ja sam izgoreo skroz,a da ne pricamo o masini ispod haube koja je do kuce vrtela crveno i pevala najlepsu pesmicu vaum.vaum.vaum :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Pzdrav svima koji su juce bili,a oni koji nisu sledeci put bolje da dodju ili..... :fight_twak: :fight_twak: :mad_cuss:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 6:01 pm

Nemate pojma koliko mi je
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 6:14 pm

stex napisao:Jel vozio neko 145/6 na poligonu?
Pogledaj rezultate van konkurencije na samom kraju lakijevog posta.
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Jun 26, 2006 6:49 pm

VELIKI POZDRAV SVIMA

Hvala na voznji (Laki legendo, ti si najbrzi!!!)(Dexy, zvizdalica ti je strava!!!)
Bio sam sa Lakijem u kolima (na slici od pozadi). Kupujem ga, ODMAH sve sa celulitom ;) Dexy, ne prodaj auto bar 10-tak godina, a onda se meni prvom javi, pliz! :cool

*Okupljanje je bilo oko 10 ispred Intera. Jedan lik, koji je slucajno verovatno u zamenu za nekog nemca povoljno dobio Alfu, trazio mrtav ljut Aleksu (75, V6, ne znam nick), za neki deo valjda (kako sam razumeo), koji je naravno dosao 45 minuta kasnije od kad je rekao coveku pa se ovaj sirio na njega i drao jedno 5 minuta (performans, pravi!).
*sacekasmo onaj .ferari. (meni se ne svidja, u sustini OPEL kao takav mi se ne svidja. nije dzabe najjeftiniji Nemac) i ekipu sa njim, pa pokret!
Nije puno bilo divljanja, sve u toleranciji normalne voznje (negotinci su nam kukali da su vozili bez prekida koliko sati pa samo malo iskulirali).
*okupismo se u malo manjem broju nego u BGD, ja se uclanio najzad :oops: , digla se zastava i sator, i svi se polako kompletirali. 33 jako malo, 75 svi na broju (naravno), 145/6 4-5 kom, 155 onako, 156 mnogo vise, 164 jedna cini mi se (i to turbak), 166 par lepih komata, Gta, par Sudova, par PRAVIH oldtajmera, Sprint (poz. Sasha), tako. nisam brojao, ali otprilike je to spisak (+- dodajte oduzmite).
*cepanje guma proslo odlicno (do zica!!!) ali peh. prednja (solidna) pukla, precvikovala je felna na ivicnjaku... 75 rules!!!
*slalom prosao super, skoro SVI su se oprobali, 75 su se malo zalili da su cunjevi preblizu, pa je moralo jako sporo da se vozi. Sasha to namestio za sebe (inace ON je imao najbolje vreme) hahaha pozdrav.
*majicu cu morati da pricekam, puko s parama (1000+750+pice iz Rodica i ... :( - presusilooo) inace, majice su PRELEPE! mala napomena - pocrveneo sam, sad sam pravi Alfista! boja nosa mi je ko Lakijeva izbledela karoserija (liht crvena roze) :oops:
*put do .staze. je smaranje ali lep prolazak kroz tunel (ZVUUUUUKKKK) trecom 85-moj omiljeni!
*STAZA - IZIVLJAVANJE DO KRAJNJIH GRANICA! obisli smo u prvih 500m policajca u 123-ci dizelasu koji je samo gledao kako ga bukvalno PRELECU alfe jedna za drugom 105km/h!!!. na najgoroj krivini, poslednjoj pred uspon - uzas! Sasha kasno koci, i uspeva da krivinu (koja je kontra nagib sa kanalom za kishu koji se opet zavrsava sa betonskim ivichnjakom (jedno 7-8 cm) prodje (svaka cast), mi iza njega produzavamo i udaramo prednjim desnim u ivicnjak, pa zadnjim samo predjemo, odmah se sklanjamo jer je iza nas naleteo Milos koji je nazalost najgore prosao (pukla felna - vise od njega, nadam se. Milose - POZDRAV! kako si prosao na kraju, ima li ekstra stete?) svi mi stali a onaj Policajac godinu dana posle stigao pa nas gledao pa krenuo da izlazi a mi se izrachili i pogubili spontano, pa i on odustao. tu smo imali malo neplanirano okupljanje pored puta, ali tocak je promenjen, i eto nas u restoranu.
*restoran je odlican, malo je previse ZAMRACEN, klopa je POSTENA. (2 piva ili dve kokakole, chorba, ogromna mekana bechka shnicla, mladi krompirici, mlad grasak, salata kupus kratstavci paradajz, desert: Baklava enormnih dimenzija sa narendanim orahom odozgo, sve u svemu - ocena: 5!
*prica, pice, zezanje, alfa alfa alfa...
tu sam negde vec otisao, Dexy hvala na voznji jos jednom!

eto, malo od mene utisci i pogled na skup iz licne perspektive... da me jos covek nije ispalio i prodao ispred nosa 155 iz NS koji sam hteo da pogledam (menjao ga za juga plus doplata :x ), bilo bi savrseno!

pozdrav za sve s kojima sam caskao, POSEBNO za:
Laki Killaz, Viper, Budimir (ne znam nick), Dexy, AlfaCrazy :cool , Sasha, Dora... spisak je dugacak! svima: ljudi, nadam se da ce stavka iz pristupnice gde sam napisao MODEL AUTOMOBILA: 155 (U NAJAVI) biti bez onog u najavi na sledecem okupljanju.

ziveli!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 7:31 pm

Bravo za Saleta i Lakija! Da sam bio pokazao bi vam pravu snagu ekstremno jakog 1.4TS motora :(.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 7:34 pm

Da, zaista steta sto nijedna 145-ica nije vozila poligon

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”