Posto nas ima sve vise sa 156 vreme ja da se organizujemo... :cool
Sve cu znati za par dana,a i za tu normu.Do registracije mi treba 1400eura..A vjerujem ti na potrosnji i sto kazez za 1.4.Zato sto je kod mene 1.4 i trosi ko lud .bigfoot napisao:Kao prvo obrati paznju na jednu cinjenicu. Koliko je meni poznato da akao je to auto '99 god. da ima motor 105ks i da je to euro 2 motor :paleconfused: . A posto si ti rekao da je auto ne ocarinjen onda ne znam kako to mislis da izvedes. Ali jos jednom ponavljam nisam 100% siguran u to, pa ti dobro proveri..
Upravu si za post 33ie.Ja sam ga pogledao ali odoka,nisam bas zagledao se.A te norme nema kod nas koliko znam samo u Srbij.Danas izludi samo trazim nesto o 156.Nadam se da cu je imati.bigfoot napisao:Ja sam tek sad video da si iz Banja Luke, tako da ne znam da li je tebi uopste bitno da li je motor euro 2 ili 3?
A tek sto nismo obojica pogledali post 33ie, koji je lepo naveo spisak motora i koji je euro 2 a koji euro 3. Samo sto ja mislim da je mala greska u onoj tabeli, barem za 1.9 JTD, jer se euro 3 sa 110ks poceo praviti krajem 2000 god.
U svakom slucaju zelim ti srecnu kupovinu, i da uskoro budes i ti vlasnik jedne lepotice kao sto je 156-ica:cool
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”