zdravo
imam brata stampa razne stvari
u beograd sam nosio par majica koje sam prodao za 1000 din
vrlo kvalitetne froot of the loom majice
za Novi sad bi nosio po narudzbini koje bi primao preko otvorenog topika
dabi pogurali finansijsko stanje kluba misliosam da od svake majice i predmeta(privezak za mob zastave itd neznam jos sta) klub dobije 10 posto
u tu cenu se uklapa i stampac znaci npr. od majice od 1000 din 900 ide stampariji a 100 za klub.
napominjem da se neradi o sobstvenoj zaradi i moj brat je takodje alfa manijak samo jos nema alfu, majice prazne kostaju 7 eur
otvaranje site 10 eur stampa ovo ono i tu je na 900.
ljudi traze od mene majice, zastave stalno me zovu... trazim saglasnost od vas!
nebi da bude probema oko autorskih prava itd
majice ste videli vrlo su atraktivnog izgleda nisam jos skontao kako da stavim slike ali napisite email adresu i poslacu.
image hosting ne funkcionise kod mene vec bi davno stavio slike svog auta
pisite sto pre jer nema puno vremena
moderatori organizatori procitajte
-
ki
- Drug Član
Poshto si otvorio temu kao javnu promociju tvoje delatnosti, hajde da ti odgovorim i da svi lagano prochitaju makar moje mishljenje (koje nije opshti stav kluba);
1. Niko ti ne mozhe zabraniti da prodajesh bilo shta na ulici osim trzhishne inspekcije.
2. Sama upotreba ARCS manifestacije u cilju ostvarenja tvog profita, je bez ikakvog pozitivnog komentara sa moje strane. Ako mislish da je to u redu da radish, radi, samo bih te zamolio da budesh makar malo diskretniji jer je par ljudi skrenulo pazhnju na tvoju akciju prodaje kao degutantnu.
3. Ono shto ti garantujem je da kroz ovaj forum necesh prodavati majice, jer je sam po sebi NE PROFITERSKI orijentisan kao i Alfa Romeo Club Serbia.
4. Nadam se takodje da je sve jasno po pitanju upotrebe klubskog naziva i logo-a, koji si BEZ nashe saglasnosti upotrebio shtampajuci majice za proshli skup.
Mozhda sve ovo izgleda banalno (nekome), ali meni ni malo. Rekao sam vec jednom, ako nam budu trebale usluge tebe i tvog brata bicete kontaktirani.
Toliko od mene.
1. Niko ti ne mozhe zabraniti da prodajesh bilo shta na ulici osim trzhishne inspekcije.

2. Sama upotreba ARCS manifestacije u cilju ostvarenja tvog profita, je bez ikakvog pozitivnog komentara sa moje strane. Ako mislish da je to u redu da radish, radi, samo bih te zamolio da budesh makar malo diskretniji jer je par ljudi skrenulo pazhnju na tvoju akciju prodaje kao degutantnu.
3. Ono shto ti garantujem je da kroz ovaj forum necesh prodavati majice, jer je sam po sebi NE PROFITERSKI orijentisan kao i Alfa Romeo Club Serbia.
4. Nadam se takodje da je sve jasno po pitanju upotrebe klubskog naziva i logo-a, koji si BEZ nashe saglasnosti upotrebio shtampajuci majice za proshli skup.
Mozhda sve ovo izgleda banalno (nekome), ali meni ni malo. Rekao sam vec jednom, ako nam budu trebale usluge tebe i tvog brata bicete kontaktirani.
Toliko od mene.
-
Sa
- Drug Član
1.Logo i naziv ARCS su zasticeni tako da bilo kakva zloupotreba povlaci tuzbu!
2.Na zvanicnim skupovima ARCS se ne moze prodavati nista osim klubskih majica i privezaka.
3.Na ovom forumu se takodje ne moze prodavati nista jer je neprofitan
Sva prava na prodaju majica,privezaka i ostalih sitnica sa klubskim obelezjima ima iskljucivo ARCS!!!
Foxy ti mozes da pravis i prodajes sta hoces(sa izuzetkom ARCS loga i imena) ali ne pod imenom kluba,ne na forumu i ne na ARCS skupovima!!!
[color=darkred:05c25adfa3][size=18:05c25adfa3]Ovo je zvanicni stav kluba[/size][/color]
2.Na zvanicnim skupovima ARCS se ne moze prodavati nista osim klubskih majica i privezaka.
Sva prava na prodaju majica,privezaka i ostalih sitnica sa klubskim obelezjima ima iskljucivo ARCS!!!
Foxy ti mozes da pravis i prodajes sta hoces(sa izuzetkom ARCS loga i imena) ali ne pod imenom kluba,ne na forumu i ne na ARCS skupovima!!!
[color=darkred:05c25adfa3][size=18:05c25adfa3]Ovo je zvanicni stav kluba[/size][/color]
-
Go
- Drug Član
Ja bih na sve ovo dodao da bilo svrsishodno streljati Foxy-a na sledećem skupu, čisto kao primer drugima. Ko je on da &štampa majice... baraba jedna
činjenica je da je pogre&šio &što je odradio par majica bez prethodne saglasnosti, ali je sada na jedan sasvim korektan način izneo jednu sasvim korektnu ponudu. Neko bi se morao prihvatiti izrade majica, privezaka, nalepnica i tih gluposti tipa .taj i taj skup, tad i tad, tu i tu.. Nisam video do sada ni&šta u tom fazonu. Uostalom, kako bi bilo da devojčice sa slike

imaju neki drugi natpis/znak
. Najbolje bi bilo da klub sam sve to organizuje, ali svi smo mi već čuli za outsourcing, zar ne? Jasno je meni da skup nije va&šar, ali moramo da se pomaknemo od gomile automobila na parčetu betona. Par suncobrana tu i tamo sa ponekim zanimljivim sadržajem mogu samo da pobolj&šaju stvari. Jednostavno treba omogućiti ljudima koji umeju i mogu da se iskažu. Setimo se samo kako su nas izradili za klopu pro&šli put. Dajte da se malo potrudimo i učinimo ove skupove prijatnijim i zanimljivijim.
Ovo gore su samo mojih 0.02$. Znam da klub nije .dru&štvena svojina. i da su gazde tu da odlučuju. Ako stvar ne pije vodu, najbolje bi bilo obrisati temu i Foxy-ju na PP objasniti kako stoje stvari.

činjenica je da je pogre&šio &što je odradio par majica bez prethodne saglasnosti, ali je sada na jedan sasvim korektan način izneo jednu sasvim korektnu ponudu. Neko bi se morao prihvatiti izrade majica, privezaka, nalepnica i tih gluposti tipa .taj i taj skup, tad i tad, tu i tu.. Nisam video do sada ni&šta u tom fazonu. Uostalom, kako bi bilo da devojčice sa slike

imaju neki drugi natpis/znak

Ovo gore su samo mojih 0.02$. Znam da klub nije .dru&štvena svojina. i da su gazde tu da odlučuju. Ako stvar ne pije vodu, najbolje bi bilo obrisati temu i Foxy-ju na PP objasniti kako stoje stvari.
-
ki
- Drug Član
Majice su vec u pripremi za skup u Novom Sadu. Nema potrebe za sarkazmom. Foxy je napravio ponudu klubu na proshlom skupu i odbachena je kao skupa.
Svako posmatra ovo iz svog ugla, konkretna ponuda ili ne? Sve se to radi drugachije. Temu sam prebacio u deo gde samo chlanovi imaju pristup - (ukljuchujuci i Foxy-a naravno).
Jako me zanima mishljenje ostalih po ovom pitanju, a sama tema je u startu trebala biti pokrenuta u prichi sa nama, a ne na javnom delu foruma gde bi se stvorila pijachna atmosfera.
Svako posmatra ovo iz svog ugla, konkretna ponuda ili ne? Sve se to radi drugachije. Temu sam prebacio u deo gde samo chlanovi imaju pristup - (ukljuchujuci i Foxy-a naravno).
Jako me zanima mishljenje ostalih po ovom pitanju, a sama tema je u startu trebala biti pokrenuta u prichi sa nama, a ne na javnom delu foruma gde bi se stvorila pijachna atmosfera.

Ja se potpuno slazem sa Sashom.Sasha napisao:1.Logo i naziv ARCS su zasticeni tako da bilo kakva zloupotreba povlaci tuzbu!
- Nigy
- Garaža: .
Hm, clan sam vise organizacija i potpuno se slazem da bilo kakva radnja 'u ime te organizacije' bez prethodnog konsultovanja nije u redu.
Ipak, ne treba dizati tenziju, neka se lepo ovde objasniti sta, kako i zasto.
Ideju o majcama zdusno podrzavam, cak planiram pravljenje 'sektaskih' majci. :cooli (istina, nemam nameru staviti znak kluba jer smatram da na to nemam pravo, a jos manje ih posle prodavati
)
Lepo je znati da neko moze nesto da uradi za klub, da u necemu pomogne. Samo sto sve to treba raditi u dogovoru sa ostalima i nece biti problema i zle krvi.

Ipak, ne treba dizati tenziju, neka se lepo ovde objasniti sta, kako i zasto.
Ideju o majcama zdusno podrzavam, cak planiram pravljenje 'sektaskih' majci. :cooli (istina, nemam nameru staviti znak kluba jer smatram da na to nemam pravo, a jos manje ih posle prodavati

Lepo je znati da neko moze nesto da uradi za klub, da u necemu pomogne. Samo sto sve to treba raditi u dogovoru sa ostalima i nece biti problema i zle krvi.

-
Go
- Drug Član
zdravo svima
izvinjavam se ako sam ispao pijacar prljavi prodavac majica itd
ali :
ljudi ja sam se uclanio 30 aprila ove godine nemam pojma sta gde kako.
postavio sam PITANJE da li moze? kako?
neznam gde da pisem ako ne na forum, nisam expert za kompjutere ni za internet a kamoli da pisem privatno na forumu kad ni sliku neznam postaviti
na prosli skup sam nosio 7 majica od kojih sam jedan dao nekome od organizatora
jedan imam ja a 5 sam prodao da bi isplatio stampariju ali evo vraticu pare svima, pokupicu od njih majice i one 2 zastave koje imam na autu
i svecano sa izvinjenjem cu predati vama na novosadskom skupu.
ispao sam ambiciozna budala koja hoce klubu da doprinese bar nesto
zaboravite sve oko majica itd ja se necu sramotiti zbog budalestina
nisam neki klinac koji hoce da zaradi na svaki nacin
takav sam tip koji voli da organizuje da pogura stvari da sredjuje, pomaze oko stvari,
tako na poslu kao sekretar mesne zajednice tako i kuci tako i u drustvu
totalno ste me pogresno shvatili niste primetili dubru nameru i niste vi krivi
zivimo u takvoj bedi odmah se losa stvar izvuce iz namere
napadate svog clana sa pravom. sa sudom. inpekcijom.streljanjem
jednostavno nemogu da verujem u to sto sam procitao...
jos jednom zaboravite sve ponude sve oko mene majice i
topik u vezi alfa stylinga i to sam ja otvorio gde sam molio kukao shiva automotiveu min 40 min preko mobilnog i to 5-6 puta.o tel.racunu da nepricam...
ali nije mi bilo tesko volim to da radim ali izgleda sve uzalud kad me hocete sreljati
nismo zato clanovi jednog kluba da me streljate nego da pomazemo da taj klub obstane...
da se ulepsa da se druzimo i omogucimo ljudima prijatan skup pocevsi od mogucnosti kupovine suvenira do raznih programa
ja barem tako razmisljam.
imao bih jos milion ideja koje bih rado napisao ali izgleda da u ovom klubu nema demokracije nego se sve svodi na autorska prava i na streljanje
.ebem mu .ater imam u mesnoj zajednici coveka arhitektu ma nacrtace 200 raznih grbova i embleme....
znam da je cudno ali jos uvek ima ambicioznih budala samnom na celu
u buduce necu se mesati u posove organizatora obecavam
nije mi prvi put da su me ljudi pogresno shvatili .
nisam se uvredio nit se ne ljutim ni na koga po meni sve je stvar dogovora
i ako sam nekog uvredio sa svojim neznanjem oko autorskih prava izvinjavam se evo, javno
sto se mene tice tema je zavrsena imamo mi svoje ljubimce bar se oko auta slazemo

izvinjavam se ako sam ispao pijacar prljavi prodavac majica itd

ali :
ljudi ja sam se uclanio 30 aprila ove godine nemam pojma sta gde kako.
postavio sam PITANJE da li moze? kako?
neznam gde da pisem ako ne na forum, nisam expert za kompjutere ni za internet a kamoli da pisem privatno na forumu kad ni sliku neznam postaviti

na prosli skup sam nosio 7 majica od kojih sam jedan dao nekome od organizatora
jedan imam ja a 5 sam prodao da bi isplatio stampariju ali evo vraticu pare svima, pokupicu od njih majice i one 2 zastave koje imam na autu
i svecano sa izvinjenjem cu predati vama na novosadskom skupu.
ispao sam ambiciozna budala koja hoce klubu da doprinese bar nesto
zaboravite sve oko majica itd ja se necu sramotiti zbog budalestina
nisam neki klinac koji hoce da zaradi na svaki nacin
takav sam tip koji voli da organizuje da pogura stvari da sredjuje, pomaze oko stvari,
tako na poslu kao sekretar mesne zajednice tako i kuci tako i u drustvu
totalno ste me pogresno shvatili niste primetili dubru nameru i niste vi krivi
zivimo u takvoj bedi odmah se losa stvar izvuce iz namere
napadate svog clana sa pravom. sa sudom. inpekcijom.streljanjem

jednostavno nemogu da verujem u to sto sam procitao...

jos jednom zaboravite sve ponude sve oko mene majice i
topik u vezi alfa stylinga i to sam ja otvorio gde sam molio kukao shiva automotiveu min 40 min preko mobilnog i to 5-6 puta.o tel.racunu da nepricam...
ali nije mi bilo tesko volim to da radim ali izgleda sve uzalud kad me hocete sreljati

nismo zato clanovi jednog kluba da me streljate nego da pomazemo da taj klub obstane...
da se ulepsa da se druzimo i omogucimo ljudima prijatan skup pocevsi od mogucnosti kupovine suvenira do raznih programa
ja barem tako razmisljam.
imao bih jos milion ideja koje bih rado napisao ali izgleda da u ovom klubu nema demokracije nego se sve svodi na autorska prava i na streljanje
.ebem mu .ater imam u mesnoj zajednici coveka arhitektu ma nacrtace 200 raznih grbova i embleme....

znam da je cudno ali jos uvek ima ambicioznih budala samnom na celu

u buduce necu se mesati u posove organizatora obecavam
nije mi prvi put da su me ljudi pogresno shvatili .
nisam se uvredio nit se ne ljutim ni na koga po meni sve je stvar dogovora
i ako sam nekog uvredio sa svojim neznanjem oko autorskih prava izvinjavam se evo, javno
sto se mene tice tema je zavrsena imamo mi svoje ljubimce bar se oko auta slazemo
-
ki
- Drug Član
foxy, sagledavam stvari i vidim da i ti reagujesh slichno kao i ja. Sagledavam stvari iz razlichitih uglova i uvidjam da je osnova svega neinformisanost...
Kazhem opet, sve bi imalo drugachiju konotaciju da smo se chuli i razmenili mishljenja. Koliko je forum dobra stvar, toliko je losha jer se svaka rech meri pet puta, a uchesnike ne vidish, ne gledash u ochi i jednostavno navodi na drugachije zakljuchke, kako mene tako i ostale.
Poenta cele priche je da su majice u pripremi i da ce biti jeftinije nego tvoje, a povrh svega amblemi ce biti vezeni.
I sam znash koliko je tvoj automobil izazvao pozitivnih komentara i sama pojava sa komplet zastavicama itd. To je pravi Alfizam i imash punu podrshku za to. Zhelim samo da shvatish da sve shto radimo, radimo isto tako kao i ti sa puno entuzijazma i jedini izvor celog odrzhavanja kluba je ta mizerna chlanarina i zarada na propagandnom materijalu, koja je smeshna. Naime, na svakom skupu delimo taj materijal gratis kao nagrade i samim tim, chinimo skupove makar malo takmicharski nastrojenim.
Nadam se da cemo se videti u NS i opushteno izgladiti stvar (ako vec nismo). Btw ja sam taj koji ti je dao dva kachketa za majicu samo iz razloga da ih ne bi prodavao neko ko nije iz ekipe osnivacha.
Nadam se da iz ovog komentara shvatash da nishta ne treba da vracash, niti da se ljutish. Forum ponekada donosi drugachiju sliku svega, a nedostatak komunikacije josh vishe.
Pozdrav, Lazar
Kazhem opet, sve bi imalo drugachiju konotaciju da smo se chuli i razmenili mishljenja. Koliko je forum dobra stvar, toliko je losha jer se svaka rech meri pet puta, a uchesnike ne vidish, ne gledash u ochi i jednostavno navodi na drugachije zakljuchke, kako mene tako i ostale.
Poenta cele priche je da su majice u pripremi i da ce biti jeftinije nego tvoje, a povrh svega amblemi ce biti vezeni.
I sam znash koliko je tvoj automobil izazvao pozitivnih komentara i sama pojava sa komplet zastavicama itd. To je pravi Alfizam i imash punu podrshku za to. Zhelim samo da shvatish da sve shto radimo, radimo isto tako kao i ti sa puno entuzijazma i jedini izvor celog odrzhavanja kluba je ta mizerna chlanarina i zarada na propagandnom materijalu, koja je smeshna. Naime, na svakom skupu delimo taj materijal gratis kao nagrade i samim tim, chinimo skupove makar malo takmicharski nastrojenim.
Nadam se da cemo se videti u NS i opushteno izgladiti stvar (ako vec nismo). Btw ja sam taj koji ti je dao dva kachketa za majicu samo iz razloga da ih ne bi prodavao neko ko nije iz ekipe osnivacha.
Nadam se da iz ovog komentara shvatash da nishta ne treba da vracash, niti da se ljutish. Forum ponekada donosi drugachiju sliku svega, a nedostatak komunikacije josh vishe.
Pozdrav, Lazar
-
Go
- Drug Član
Samo jos da dodam, da ne bi bilo zabune, da niko od osnivaca nije imao niti ce imati bilo kakvu materijalnu korist od vodjenja kluba. Znaci sva sredstva koja su prikupljena su dalje ulagana, do zadnjeg dinara u promociju, prosirenje kluba i izradu raznih suvenira. Cak sta vise neki od osnovacu su iz svog dzepa vadili i davali pare u klub (ustvari svi osnivaci su ovo na pocetku uradili), kako bi se stvorile mogucnosti da klub nastavi sa funkcionisanjem i dalje.
Tako da, foxy od mene imas punu podrsku i zahvalnost za to sto si uradio i radis sa delovima za styling nashih Alfi
bilo bi super ako bi se ta stvar dovela do kraja.
Nema zaista mesta ljutnji, ako je postojala povoljnija ponuda za izradu majica nego sto si je ti dao. Pa pobogu valjda zivimo u donekle slobodnom trzistu...
Da je cena bila drugacija, svakako da bi pre narucili majice od svog clana nego od nekog drugog
Nazalost, cista matematika bez ikakvih emocija u ovom slucaju
Tako da, foxy od mene imas punu podrsku i zahvalnost za to sto si uradio i radis sa delovima za styling nashih Alfi

Nema zaista mesta ljutnji, ako je postojala povoljnija ponuda za izradu majica nego sto si je ti dao. Pa pobogu valjda zivimo u donekle slobodnom trzistu...
Da je cena bila drugacija, svakako da bi pre narucili majice od svog clana nego od nekog drugog

Nazalost, cista matematika bez ikakvih emocija u ovom slucaju

-
Go
- Drug Član
u pravu ste slazem se daleko nema mesta za ljutnju i sl.
nevidis coveka neznas na koji nacin odgovara i sta kaze u pravom smislu.
ove majice su uradjene jer kada ste bili u madjarskoj svi ste bili odusevljeni sa tamosnjom suvenir ponudom
posto ja nisam znao da nas klub ima i da ste planirali majice ja sam tada narucio od brata od ujaka da mi napravi par komada (ima stamparu)
i njega molio gnjavio znate i vi da se ne isplati raditi na malu kolicinu a narocito ne na 7-8 kom da mi uradi (min.20 puta sam ga zvao)
pristao je jer sam mu brat i on je takodje ljubitelj alfe.
da sam imao majice prazne ,stampali bi na te i podelio bi ...
a posto su me ljudi napali da im treba hoce da naruce
obratio sam se vama da pitam kako sta da se radi i odmah dao ponudu u koji se uklapa stampara a i da klub dobije nesto (klub mora da ima para uvek)
moja ,,zarada,, su lica sa osmehom kad su preuzeli te majice.
nisam jos skontao sistem celog foruma gde sta treba pisati i zato sam ubacio pod opste diskusije.
danas sam naucio kako se kace slike posle 2 meseca mucenja
pogledajte
odavde potice cela prica daleko od zarade i gluposti
nismo mi cigani da se cenkamo i upropastimo druzenje zbog glupih majica
a sto se tice bolje ponude... pa normalno da necemo skuplju variantu!
jos ce i brat biti srecan nemora da se .rka sa par majica...
hvala vam na razumevanju jos jednom izvinjavam se ako sam nekog uvredio.
drago mi je da ima jos ,,ambicioznih budala u klubu,, i pre mene ih je bilo !!
ambiciozna budala = covek koji ulaze trud,vreme,novac, u nesto sto se ne vidi i nikad nece izaci na videlo
nevidis coveka neznas na koji nacin odgovara i sta kaze u pravom smislu.
ove majice su uradjene jer kada ste bili u madjarskoj svi ste bili odusevljeni sa tamosnjom suvenir ponudom
posto ja nisam znao da nas klub ima i da ste planirali majice ja sam tada narucio od brata od ujaka da mi napravi par komada (ima stamparu)
i njega molio gnjavio znate i vi da se ne isplati raditi na malu kolicinu a narocito ne na 7-8 kom da mi uradi (min.20 puta sam ga zvao)
pristao je jer sam mu brat i on je takodje ljubitelj alfe.
da sam imao majice prazne ,stampali bi na te i podelio bi ...
a posto su me ljudi napali da im treba hoce da naruce
obratio sam se vama da pitam kako sta da se radi i odmah dao ponudu u koji se uklapa stampara a i da klub dobije nesto (klub mora da ima para uvek)
moja ,,zarada,, su lica sa osmehom kad su preuzeli te majice.
nisam jos skontao sistem celog foruma gde sta treba pisati i zato sam ubacio pod opste diskusije.
danas sam naucio kako se kace slike posle 2 meseca mucenja

odavde potice cela prica daleko od zarade i gluposti
nismo mi cigani da se cenkamo i upropastimo druzenje zbog glupih majica
a sto se tice bolje ponude... pa normalno da necemo skuplju variantu!
jos ce i brat biti srecan nemora da se .rka sa par majica...
hvala vam na razumevanju jos jednom izvinjavam se ako sam nekog uvredio.
drago mi je da ima jos ,,ambicioznih budala u klubu,, i pre mene ih je bilo !!
ambiciozna budala = covek koji ulaze trud,vreme,novac, u nesto sto se ne vidi i nikad nece izaci na videlo
-
Go
- Drug Član
posle sam procitao jos par puta i skontao sam sta si hteo reci...
.ebiga kad u kuci pricamo 3 jezika + engleski nemacki ni sam neznam koji mi je materenji...
malo sam .opizdeo ali sve je u redu razcistilismo stvari
nevalja forum kao sto killaz kaze nevidis s kim kako pricas
a jedna recenica moze da ima vise znacenja...
mislim da su vec svi clanovi procitali odgovorili na diskusiju ko je hteo izjasnio je svoje misljenje sredili smo sve na lep nacin .
sto se mene tice nemam nista proti da se topic zatvori.
tako bi bilo najbolje da ne dizemo tenzije...
pozdrav svima vidimo se u ns gde cemo sa ,,selespeedom,, dovesti kanda jos 5 alfista iz beceja
(u zadnje vreme svake 3 nedelje se pojavjuje jedna alfa u beceju,mozda ce nas biti i vise iz beceja)
foxy
kankkunen napisao:@Foxy: čini mi se da nisi najbolje razumeo moj post.
posle sam procitao jos par puta i skontao sam sta si hteo reci...
.ebiga kad u kuci pricamo 3 jezika + engleski nemacki ni sam neznam koji mi je materenji...
malo sam .opizdeo ali sve je u redu razcistilismo stvari
nevalja forum kao sto killaz kaze nevidis s kim kako pricas
a jedna recenica moze da ima vise znacenja...
mislim da su vec svi clanovi procitali odgovorili na diskusiju ko je hteo izjasnio je svoje misljenje sredili smo sve na lep nacin .
sto se mene tice nemam nista proti da se topic zatvori.
tako bi bilo najbolje da ne dizemo tenzije...
pozdrav svima vidimo se u ns gde cemo sa ,,selespeedom,, dovesti kanda jos 5 alfista iz beceja

(u zadnje vreme svake 3 nedelje se pojavjuje jedna alfa u beceju,mozda ce nas biti i vise iz beceja)
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”