Tihana's blog - vi pitate, Alfistkinja odgovara :)
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Tihana's blog - vi pitate, Alfistkinja odgovara :)
jesi li sigurna da ti treba putovnica, zar ne moze preko grane sa licnom kartom ( ili je to samo za bosnu ili sam nesto lose skontao )....?
- HEMI 426
verujem, pogotovo ako si riba koja vozi alfu, mislim, da nema kera ( pandura ) koji ne bi bio razoruzan pred tako lepim prizorom...
sto se tice texasa...ovde je bolje, pogotovo ako si automobilski manijak ( kao svi mi ) mozes da prekucavas brojeve, uvozis na CG,bosanske i kosovske table, prepakujes motore na istu saobracajnu.....samo pazi da te ne uhvate
( sad ce Laki da me ubije jer sam otisao u off topic
)

sto se tice texasa...ovde je bolje, pogotovo ako si automobilski manijak ( kao svi mi ) mozes da prekucavas brojeve, uvozis na CG,bosanske i kosovske table, prepakujes motore na istu saobracajnu.....samo pazi da te ne uhvate

( sad ce Laki da me ubije jer sam otisao u off topic

- HEMI 426
ma ne brini se, nego, jesmo li se dogovorili za ilegalni prelazak preko dunava...ti mi samo kazi kad ces biti na obali, ponesi baterijsku lampu a ja cu da ti javim koji je signal. kad cujes brod, upali farove da te vide, utovarite kola i za 5 min ste na drugoj strani.... 

-
Go
- Drug Član
HEMI 426 napisao:ma ne brini se, nego, jesmo li se dogovorili za ilegalni prelazak preko dunava...ti mi samo kazi kad ces biti na obali, ponesi baterijsku lampu a ja cu da ti javim koji je signal. kad cujes brod, upali farove da te vide, utovarite kola i za 5 min ste na drugoj strani....

- HEMI 426
ako Laki kaze da nije frka, onda nije frka... 
vidi...ilegalan nacin je jedini pravi nacin...kada je sve normalno, to je dosadno.....
ajd lepo kazi, sta je interesantnije, plovidba u mraku po uzburkanom dunavu izmedju granicnih patrola u desantnim camcima ili sedenje na granicnom prelazu, u guzvi i sa turskim kamiondzijama koji zure kuci....?

vidi...ilegalan nacin je jedini pravi nacin...kada je sve normalno, to je dosadno.....

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”