Skup Italo grupe!
-
ki
- Drug Član
Skup zaljubljenika u italijanske automobile u organizaciji AMK Italia.
Dakle;
4. Jun 2006. 12:00h
Centar Negotina 12:00h - 14:00h
14:30h Vozhnja do vidikovca (Djerdap II)
16:00h Ruchak u kafani Sidro (gulash i djakonije = 400 din)
Vidi prijave i diskusiju o dogadjaju
Dakle;
4. Jun 2006. 12:00h
Centar Negotina 12:00h - 14:00h
14:30h Vozhnja do vidikovca (Djerdap II)
16:00h Ruchak u kafani Sidro (gulash i djakonije = 400 din)
Vidi prijave i diskusiju o dogadjaju
- Nigy
- Garaža: .
Vidim da ste isli preko Djerdapske klisure. Da li su popravili put od mosta preko akumulacije do Negotina (poslednjih tridesetak km)? :plavi_sumnja:
Isao sam u obilazak muzeja, pa je bio iskljucen...killaz napisao:Jbga Nigy, zvao sam te dva puta na mob u subotu veche. Ne znam tachno u koliko sati, verovatno priblizhno tog vremena koje pominjesh...
Bitno je da ste se vi lepo proveli.

Vidim da ste isli preko Djerdapske klisure. Da li su popravili put od mosta preko akumulacije do Negotina (poslednjih tridesetak km)? :plavi_sumnja:
-
Go
- Drug Član
slazem se sa vama,sto se tice stanja puteva u negotinskoj opstini,pokrali vlasi donacije evropske unije...sacu da odem i na zidu opshtine da im napishem.kulovi sredite puteve.....
poslednjih 20 km prema negotinu je katastrofalno iz pravca milanovca ali je krajolik fantastichan
poslednjih 20 km prema negotinu je katastrofalno iz pravca milanovca ali je krajolik fantastichan
-
Go
- Drug Član
Ma kraj je prelep, steta sto smo morali sva trojica da gledamo u put inace prava uzivancija bi bila da je asfalt kako treba, sve one krivine, na dole, na gore, pa zavoji, ma savrseno! Ali eto, mozda za koju godinu...
Kad smo dosli u Bg otpao mi je zadnji lonac, odvalio se od previse cimanja i drmusanja zbog tako losih puteva!
Najgore od svega je sto vec 10 godina vozim po Srbiji a tek kad sam kupio Alfu shvatio sam koliko su losi putevi, hmmm da ne kazem koliko je ona osetljiva...

Kad smo dosli u Bg otpao mi je zadnji lonac, odvalio se od previse cimanja i drmusanja zbog tako losih puteva!

Najgore od svega je sto vec 10 godina vozim po Srbiji a tek kad sam kupio Alfu shvatio sam koliko su losi putevi, hmmm da ne kazem koliko je ona osetljiva...

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”