zdravo svima !
nasao sam oglas shiva-automotive imaju sve i svasta
salju robu na kucnu adresu aplauz
Samo ima jedan problem!
LEXUS lampe imaju i mogu da se naruce np. za 145 icu oko 170 eur par
sigurno ima i za druge modele
problem je u tome sto nece da naprave spojlere bez neke nase podrske
u kontaktu sam sa gospodjom distributerom kojoj sam dao adresu naseg sajta arcs gledala je i svidja joj se
ono sto mi treba da uradimo dabi oni izradili spojlere,branike pragove za sve tipove alfe uglavnom 145 146 i 156 gtv a verovatno i za 75 33 itd
da damo podrsku da oni vide da ima zainteresovanih!!!
jer trenutno imaju za vw ford bmw opel i za ostale poznate marke.
znaci svi koji su zainteresovani za bilo koji tuning element neka tu napisu i svi koji znaju i imaju mogucnosti neka napisu da trebuju alfa romeo tuning elemente.
cene su po meni malo visoke ali sigurno ce korigovati : branik oko 50-150 eur pragovi oko 60-70 lexus lampe od 130-200
ako imate neki zamisao neku ideju posaljite sliku napisite ideju oni ce stalno proveravati ovaj topik i po nasim idejama napravice delove u maloj seriji a ja sam u tel. kontaktu sa njima
pogledajte njihov sajt ovde [color=darkred:8b1656f6b1]www.shiva-automotive.co.yu [/color]
ajde da to odradimo da bude tuning stvari i za nase ljubimce
ako imate pitanja ovo je moj broj 0638045217 Ervin iz beceja
alfa styling kod nas delovi u prodaji !!!
-
Go
- Drug Član
moji planovi u bliskoj buducnosti su :
lexus lampe (za par dana narucujem)
branik prednji kad budemo resili kakav da bude cekam predloge (145)
branik zadnji
stavite slike ako imate sto vise to boje
ovako sam zamislio da napisemo sta planiramo u buducnosti da kupimo
da oni vide da ima potrebe sto se tice tuning opreme i za alfa romeo automobile
lexus lampe (za par dana narucujem)
branik prednji kad budemo resili kakav da bude cekam predloge (145)
branik zadnji
stavite slike ako imate sto vise to boje
ovako sam zamislio da napisemo sta planiramo u buducnosti da kupimo
da oni vide da ima potrebe sto se tice tuning opreme i za alfa romeo automobile
-
Go
- Drug Član
http://www.cadamurodesign.it/it/modelli ... 7454f37452
Au vidite cene
!
Ma sve to lepo samo sta mi sa starijim modelima - da cutimo i vozimo to sto imamo

http://www.cadamurodesign.it/it/modelli ... 7454f37452
Au vidite cene

Ma sve to lepo samo sta mi sa starijim modelima - da cutimo i vozimo to sto imamo

- Nigy
- Garaža: .
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... _5_93.html
Narucio sam amortizere i teflonska creva. Kada stigne, bas me zanima koliko ce sve izaci sa carinom i PDV-om, ali sam ubedjen da ce biti jeftinije nego da ih kupim ovde (a da ne pominjem koliko bi mi zivaca odnelo da nekog uspem ubediti da to uveze
)
Taman posla!33ie napisao:Ma sve to lepo samo sta mi sa starijim modelima - da cutimo i vozimo to sto imamo![]()
Evo ti link za 33-ku.
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... _5_93.html

Narucio sam amortizere i teflonska creva. Kada stigne, bas me zanima koliko ce sve izaci sa carinom i PDV-om, ali sam ubedjen da ce biti jeftinije nego da ih kupim ovde (a da ne pominjem koliko bi mi zivaca odnelo da nekog uspem ubediti da to uveze

-
Go
- Drug Član
[size=24:02c34d1b9c]Ljudi u tome je poenta!!!!![/size]
upisite se svi koji hocete ili planirate styling elemente!
[color=darkred:02c34d1b9c]pa da bude i taj famuozan alfa romeo natpis na pocetku[/color]
(za one koji neznaju rec je o: redosledu auta za koje prave styling elemente a nasa alfa jos nije tamo www . shiva-automotive . c o . y u)
a odgovor za one koji voze starije: i za vas vazi cela ova prica treba da vide da ima zainteresovanih i stavice natpis alfa romeo
cekam jos da se upisete i odmah zovem njih da se dogovorimo
a dotle cekam ideje slike itd sto vise to sam sigurniji da cemo uspeti
upisite se svi koji hocete ili planirate styling elemente!
[color=darkred:02c34d1b9c]pa da bude i taj famuozan alfa romeo natpis na pocetku[/color]
(za one koji neznaju rec je o: redosledu auta za koje prave styling elemente a nasa alfa jos nije tamo www . shiva-automotive . c o . y u)
a odgovor za one koji voze starije: i za vas vazi cela ova prica treba da vide da ima zainteresovanih i stavice natpis alfa romeo
cekam jos da se upisete i odmah zovem njih da se dogovorimo
a dotle cekam ideje slike itd sto vise to sam sigurniji da cemo uspeti
-
Go
- Drug Član
hocu ja da narucim neke stvari, ali nisam znao da moze odvade da se naruci - koja je porcedura i koliko otp cekas na robu ??
Da li je vec neko narucivao nesto sa alfisti.net ? ? ?
foxy - Pa evo hocu i ja nesto da uzimam, samo ne mogu da obecam da cu sigurno kupiti od njih kad ne znam ni sta nude ni koje su cene...
Ne razumem to, njima treba potraznja, da bi napravili ponudu

foxy - Pa evo hocu i ja nesto da uzimam, samo ne mogu da obecam da cu sigurno kupiti od njih kad ne znam ni sta nude ni koje su cene...

- Nigy
Amortizere su imali samo zadnje, pa sam prednje cekao nekih nedelju dana. Onda sam se setio da bih mogao i teflonska creva, pa sam njih jos cekao dva-tri dana. Onda su mi poslali racun, pa jos dva dana sam pokusavao da ih ubedim da platim visa virtuon karticom (sto nisu prihvatili
) pa sada jos cekam da skupim pare da im platim. Cene na sajtu su sa njihovim VAT-om, pa kada salju napolje to oduzmu. Jedino kada dodje posiljka do nas ide carina i PDV... 
Rekose mi da kada prime uplatu, dobijes kupljeno u roku od nedelju dana.
Zavisi za sta.33ie napisao:Nigy - Hvala znam za taj sajt,hocu ja da narucim neke stvari, ali nisam znao da moze odvade da se naruci - koja je porcedura i koliko otp cekas na robu ??
Amortizere su imali samo zadnje, pa sam prednje cekao nekih nedelju dana. Onda sam se setio da bih mogao i teflonska creva, pa sam njih jos cekao dva-tri dana. Onda su mi poslali racun, pa jos dva dana sam pokusavao da ih ubedim da platim visa virtuon karticom (sto nisu prihvatili

Rekose mi da kada prime uplatu, dobijes kupljeno u roku od nedelju dana.
-
Go
- Drug Član
moj cilj je da stave natpis alfaromeo na listu auta za koje rade styling delove!
po meni super bi bilo da imamo mesto gde da narucimo te stvari kod nas.
ovo iz inostrantva djene djene stize tesko i nikako.
zato je potrebna podrska ovog topika.
srpski receno neka vrsta Peticije
otkad su pustili uvoz auta iz italije masovno je poraslo broj alfa romeo auta u srbuji a sta to znaci? znaci da ce nas biti sve vise i vise.
zato trazim-trazimo ovu kao neku peticiju da nas primete i da omoguce pristup styling delova i za nase ljubimce u srbiji u ovom slucaju u shiva automotive
e ovako nemoramo mi nista naruciti nego samo da vide da nas ima mnogo koji planiramo da menjamo neke elemente bilo da je to lexus lampa sportski filter ili branik.33ie napisao:Nigy - Hvala znam za taj sajt,hocu ja da narucim neke stvari, ali nisam znao da moze odvade da se naruci - koja je porcedura i koliko otp cekas na robu ??
moj cilj je da stave natpis alfaromeo na listu auta za koje rade styling delove!
po meni super bi bilo da imamo mesto gde da narucimo te stvari kod nas.
ovo iz inostrantva djene djene stize tesko i nikako.
zato je potrebna podrska ovog topika.
srpski receno neka vrsta Peticije

otkad su pustili uvoz auta iz italije masovno je poraslo broj alfa romeo auta u srbuji a sta to znaci? znaci da ce nas biti sve vise i vise.
zato trazim-trazimo ovu kao neku peticiju da nas primete i da omoguce pristup styling delova i za nase ljubimce u srbiji u ovom slucaju u shiva automotive
- Nigy
Platio sam racun preko nase banke koja mi je za 300? digla skoro 1k dinara, plus oko 20? za banku posrednika.
Juce su mi stigli amortizeri naruceni sa sajta. Poslali su ih u prosli ponedeljak sto znaci da posiljci treba do odredista skoro 10 radnih dana.
Kutija je stigla malo raskupusana, ali je to posledica cerupanja na carini. Cak sam dobio i dve karamele u paketu.
Carina je iznosila 10% (ovo cu proveriti da li je tacno, jer kada sam gledao, cinimi se da se za rezervne auto delove naplacuje 1%). Ocarinili su ukupnu vrednost posiljke sa sve postarinom!
Naravno, na sve to ide jos i PDV tako da nasim derikozama ide 30% onoga sto je vec placeno.
Na sajtu sam video opciju da se moze saradjivati sa alfistima pa predlazem da kao klub obavimo kontakte sa njima zarad dobijenja nekog popusta... :cool
Platio sam racun preko nase banke koja mi je za 300? digla skoro 1k dinara, plus oko 20? za banku posrednika.

Juce su mi stigli amortizeri naruceni sa sajta. Poslali su ih u prosli ponedeljak sto znaci da posiljci treba do odredista skoro 10 radnih dana.
Kutija je stigla malo raskupusana, ali je to posledica cerupanja na carini. Cak sam dobio i dve karamele u paketu.

Carina je iznosila 10% (ovo cu proveriti da li je tacno, jer kada sam gledao, cinimi se da se za rezervne auto delove naplacuje 1%). Ocarinili su ukupnu vrednost posiljke sa sve postarinom!

Naravno, na sve to ide jos i PDV tako da nasim derikozama ide 30% onoga sto je vec placeno.

Na sajtu sam video opciju da se moze saradjivati sa alfistima pa predlazem da kao klub obavimo kontakte sa njima zarad dobijenja nekog popusta... :cool
-
Go
- Drug Član
Stefan i Cuore Sportivo su imali (a i ja indirektno, posto sam im uzeo ovde) iu imali dobra iskustva sa sa Alfisti.net shop-om.....karamele nisu dobili, posto sam ih ja pojeo, kad sam otvorio kutiju
U principu, slicno vam je da li vam neko donese iz Nemacke, ili narucite direktno, jer onaj ko plati stvari iz NEmacke, mora da plati PDV ovde (16%), i ako nema srece, carinu kod nas.....a vi ovako platite cenu bez nemackog PDV-a

U principu, slicno vam je da li vam neko donese iz Nemacke, ili narucite direktno, jer onaj ko plati stvari iz NEmacke, mora da plati PDV ovde (16%), i ako nema srece, carinu kod nas.....a vi ovako platite cenu bez nemackog PDV-a
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”