Termodavac!

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 1:46 pm

Naravno da moze taj.

Po mom iskustvu, Unix drzi samo proverene delove. Znaci neces naci turski fuseraj i sl. i obicno imaju po 2-3 firmne koje proizvode jedan deo. S tim sto na lageru imaju jedan, a ako imas zelju za nekim drugim, onda cekas do 7 dana.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 1:53 pm

Ma ta cena mi odgovara skroz, ali sam nesto gledao na hrvatskom forumu i malo se konstatovao sa nekim momcima na engleskom forumu takodje i svi imaju istu pricu, kosta negde oko 60 eura!

Englezi kazu da ne znaju da uopste moze da se nadje neki termostat a da nije original i za te male pare! Cudno, taj Trupart je iz UK!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 1:56 pm

Zasto mislis da je to neki high tech proizvod? obicna gvozdjurija, ja sam moj platio oko 1500 din, uzeo sam kao neki bolji, jeftiniji je bio 900 din

i minimum ce da traje 3-4 godine....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 6:52 pm

Ma za taj novac ne brinem koliko ce trajati, samo vidjam po forumu, a i Englezi dosta o tome pricaju da kad stave termostat on i dalje ne radi bas najbolje!
Eto i bigfoot lepo kaze da je dva puta menjao i nije bio zadovoljan dok nije uzeo original!
Malo sam Googlao i nista nisam nasao, evo ovde http://www.shop4parts.co.uk/ ima svega samo ne pise ko je proizvodjac i zemlja porekla!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 6:55 pm

bigfoot je pominjao floridu ne Alfu

Povratak na “Area Servizio”