vise rupa = amortizer

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

vise rupa = amortizer

Čet Maj 18, 2006 2:30 pm

Puko sam u rupu i zadnji levi amortizer mi iscureo. Cene su od 2000din do 3500din. Najeftiniji je iz Fiat fabrike u bem li ga gde, kazu u Ricambiu da su odlicni, najskuplji je Kyaba. Zameniti samo taj ili i drugi ispravni? U lokalnoj prodavnici covek moze da mi nabavi zadnji od Tipa za smesne pare, ali ne znam dal odgovara. Jel zna neko? Nema ga Boki sa svojim mudrijaskim knjigama :(.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 18, 2006 3:36 pm

Po ovome &što ja vidim Kayaba je ista za Tipa i 145, ali se recimo Monroe i Sachs razlikuju. Najbolje bi bilo da pogleda&š. Ja bih amortizere na istoj osovini menjao istovremeno.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 18, 2006 6:09 pm

I mene ovo zanima, jer su i moji za zamenu :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 19, 2006 7:26 am

Ako vam pasu od Alfe 33 sw, dacu vam par za 20 eur
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Maj 21, 2006 10:09 am

Kupio te Fiat i zamenio, Sve ukupno 5000din. Auto je ponovo onaj stari.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Maj 23, 2006 12:53 pm

stex, gde si kupio amortizere. To su original Fiatovi, ili....?

Kazes, Ricambi, jel mislis na Auto Ricambi u Zemunu?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Maj 23, 2006 1:46 pm

Oni su mi za te trazili 2400din po komadu. Kupio u Jagodini u prodavnici Motor na zelenoj pijaci za 2000din po komadu. To je neka fabrika koja je u vlasnistvu fijata i pravi delove za njih. Tako su mi rekli u obe radnje.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jun 03, 2006 4:55 pm

Zbog prinuđene dosade, SALAMONELAAAAA, ćera u bolnici, tripujem &šta sa kolima da radim i reko ajde da zamenim i prednje amortizere. Obrnem tel i &šlogiram se 110e jedan, marke Gabriel :bigeyes: ! Ne mogu da verujem... Jel zna neko gde ima jeftinije? Ovi koje sam zvao JA, PN i Ćuprija, kažu da ne odgovara ni od jednog Fiata i čude se &što je tako skupo.

Povratak na “Area Servizio”