Kako da namestim dizalicu ispod tocka?

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Kako da namestim dizalicu ispod tocka?

Pet Maj 19, 2006 8:06 pm

Nikako mi neide... :( nije bila smontirana nego je vilenela po gepeku... probam da je smontiram i :lool: ne mogu.. ne mogu da provalim kako se stavlje.. ja glup :(

Najbolje bi bilo ako bi neko samo uslikao položaj dizalice i spod točka i postovao sliku.

Unapred zahvalan.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 20, 2006 2:05 am

E sad ako imas onu zabu onda to ide ovako... :besserwisser:

Onaj kraj gde ti je plasticni tockic okrenes prema sebi i podvuces je ispod praga, na jedno 15 santimetara od tocka (prednjeg ili zadnjeg), naravno pre toga je spustis da moze da udje!
E onda se lepo sagnes dole i pogledas gde ce taj zljeb na dizalici da legne, postoji mesto za njega na kome nema plastike od praga i samo tu mozes da je ubudzis! E kad je nadjes onda tako sagnut dole (onako kad ti majstori popravljaju ves masinu pa im se vidi onaj prorez na dup**u) i dok gledas okreces taj tockic rucno u smeru kazaljke na satu dok se zaba ne ispravi i dok taj zljeb ne udje na svoje mesto! Onda se lepo podignes, uzmes kljuc za tockove, olabavis sva 4 srafa i istim kljucem pocnes da vrtis sraf na dizalici u istom smeru kao i malopre sto ce uzrokovati podizanje auta! E kad ga podignes onda prethodno olabavljene srafove do kraja skines i onda naravno skines tocak!

Ta-daaaaa! Skinuo si tocak, e sad sta ces dalje sa njim-vec i sam znas!

Naravno, povuces rucnu i ubacis u brzinu, pozeljno je staviti i po koju ciglicu iza nekog tocka... :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 20, 2006 2:14 am

Bojane, zezas coveka aaaaaa? :lool:

Majstor Bobe, siguran sam da ce se neko naci da uslika kako izgleda uglavljena dizalica ispod tocka, ja sad ne mogu jer mi je na mestu rezervnog tocka boca za plin, ali koliko se secam dizalica se otvori do pola, tako da onaj metalni deo na sredini lezista za tocak moze da udje u nju.. Znaci dizalica je polozena na bok. Pazis da je otvoris taman toliko da posle tako polozena na bok moze da stane u unutrasnji deo tocka.
Na kraju samo prebacis tocak preko dizalice koja je nabijena na taj metalni drzac u sredini i zavrnes sraf :P
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 20, 2006 9:03 am

Eeeheee... hvala hvala... skapiro :lool: , oma cu da probam :P
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 20, 2006 11:04 am

bojanTI napisao:E sad ako imas onu zabu onda to ide ovako... :besserwisser:

Onaj kraj gde ti je plasticni tockic okrenes prema sebi i podvuces je ispod praga, na jedno 15 santimetara od tocka (prednjeg ili zadnjeg), naravno pre toga je spustis da moze da udje!
E onda se lepo sagnes dole i pogledas gde ce taj zljeb na dizalici da legne, postoji mesto za njega na kome nema plastike od praga i samo tu mozes da je ubudzis! E kad je nadjes onda tako sagnut dole (onako kad ti majstori popravljaju ves masinu pa im se vidi onaj prorez na dup**u) i dok gledas okreces taj tockic rucno u smeru kazaljke na satu dok se zaba ne ispravi i dok taj zljeb ne udje na svoje mesto! Onda se lepo podignes, uzmes kljuc za tockove, olabavis sva 4 srafa i istim kljucem pocnes da vrtis sraf na dizalici u istom smeru kao i malopre sto ce uzrokovati podizanje auta! E kad ga podignes onda prethodno olabavljene srafove do kraja skines i onda naravno skines tocak!

Ta-daaaaa! Skinuo si tocak, e sad sta ces dalje sa njim-vec i sam znas!

Naravno, povuces rucnu i ubacis u brzinu, pozeljno je staviti i po koju ciglicu iza nekog tocka... :mrgreen:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ti si pisijada covece!!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 20, 2006 11:49 am

Sooooorryyyyyyy...

Malo ga nisam razumeo... :oops:

Mnogo ga nisam razum'o... :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Maj 20, 2006 10:26 pm

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Povratak na “Area Servizio”