ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
Go
- Drug Član
Sto se tice Policije, vec sam pisao o tome:
Pojave se jedan put u dva meseca... :cool
Sto se tice .obezbedjivanja. staze, to ovde nikome nije u praksi da radi
Ako je nekome bas frka, stavicemo boyscout-e na dve najopasnije krivine, posto su ostale u principu pregledne i vatra 
Guzva? Pa u odnosu na recimo '90god, u Novom Sadu umesto tadasnjih 300.000 stanovnika, sada ima nekih 450.000
Sledeci vikend (21.05.) vozi se brdska trka na Fruskoj Gori (a to je 10min od Miseluka), a 28.05. su kruzne trke na Miseluku, pa mozete da dodjete u izvidnicu
Pojave se jedan put u dva meseca... :cool
Sto se tice .obezbedjivanja. staze, to ovde nikome nije u praksi da radi

Guzva? Pa u odnosu na recimo '90god, u Novom Sadu umesto tadasnjih 300.000 stanovnika, sada ima nekih 450.000

Sledeci vikend (21.05.) vozi se brdska trka na Fruskoj Gori (a to je 10min od Miseluka), a 28.05. su kruzne trke na Miseluku, pa mozete da dodjete u izvidnicu

-
Go
- Drug Član
Ja se upravo spremam za BG! Idem da pogledam neka kola sa drugarom, kontao sam da svratim do Alekse75v6 u servis, pa cemo nazad za NS...
Mozemo kasnije negde da se nadjemo, pa zajedno za NS
Cimni 75ts ili 75v6 pa ce ti dati moj broj mobilnog da se dogovorimo :cool
p.s.-ako imas pristup u members deo, tamo ces naci moj broj takodje!
@Gruja
Ko zna zasto je to dobro druze, nemoj se nervirati :cool Mozda imam jednu 75-icu za tebe... javicu ti
Mozda vec danas 
Ja se upravo spremam za BG! Idem da pogledam neka kola sa drugarom, kontao sam da svratim do Alekse75v6 u servis, pa cemo nazad za NS...
Mozemo kasnije negde da se nadjemo, pa zajedno za NS

Cimni 75ts ili 75v6 pa ce ti dati moj broj mobilnog da se dogovorimo :cool
p.s.-ako imas pristup u members deo, tamo ces naci moj broj takodje!
@Gruja
Ko zna zasto je to dobro druze, nemoj se nervirati :cool Mozda imam jednu 75-icu za tebe... javicu ti

- Nigy
- Garaža: .
Otvara mi se kombinacija za bebu sa slike.

Na zalost, love ni od korova, pa bi morao udati svoju TS sa tek spakovanim finalnim prenosom iz 1.6
Ima li zainteresovanih? (poruke na private)
PS. Izvinjavam se moderatoru na oglasu, ali iako smatram da je V6 pretezak, FENOMENALNO grmi
a TS je greota da ode nekom ko nema pojma sta kupuje!

Na zalost, love ni od korova, pa bi morao udati svoju TS sa tek spakovanim finalnim prenosom iz 1.6

Ima li zainteresovanih? (poruke na private)
PS. Izvinjavam se moderatoru na oglasu, ali iako smatram da je V6 pretezak, FENOMENALNO grmi

- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Ma ne nerviram se, samo mi malo krivo sto ode takva sprava...
A evo i danas, konacno ujurim onog lika u Smederevu i taman da krenem- e prodat je, upravo u opstini prenosimo vlasnistvo...
Tera me nesto...
Tako da momci, racunam na vas!!! Javi sto pre!!
A evo i danas, konacno ujurim onog lika u Smederevu i taman da krenem- e prodat je, upravo u opstini prenosimo vlasnistvo...

Tera me nesto...
Tako da momci, racunam na vas!!! Javi sto pre!!

-
Go
- Drug Član
Mali report sa Miseluka:
Vise sam ocekivao, previse ima saobracaja. Mozda je dobro za drag, ali jurnjava po krivinama tesko. 2 Stop znaka i jos 2 mesta gde nemas prvenstvo. Da li sam pomenuo previse saobracaja?
Cuo sam da je bilo super dok nije radio most, ali sad je kasno. Mozda malo da se vozi, ali bas ujutru nedeljom. Prosao sam 5 krugova, u proseku sam 3 puta morao da ukocim skroz, jos 3 puta morao da se vozim natenane iza drugih u krivinama. Po krugu 1-2 krivine kako treba max. JBG, razmisljao bih o tome da se preselim da je staza upotrebljiva.
Gruja-Nigy, nekako mi se to cini prirodno, hocete da se dogovarate ovde na forumu oko svega, da ispratimo pricu?
Mali report sa Miseluka:
Vise sam ocekivao, previse ima saobracaja. Mozda je dobro za drag, ali jurnjava po krivinama tesko. 2 Stop znaka i jos 2 mesta gde nemas prvenstvo. Da li sam pomenuo previse saobracaja?
Cuo sam da je bilo super dok nije radio most, ali sad je kasno. Mozda malo da se vozi, ali bas ujutru nedeljom. Prosao sam 5 krugova, u proseku sam 3 puta morao da ukocim skroz, jos 3 puta morao da se vozim natenane iza drugih u krivinama. Po krugu 1-2 krivine kako treba max. JBG, razmisljao bih o tome da se preselim da je staza upotrebljiva.
Gruja-Nigy, nekako mi se to cini prirodno, hocete da se dogovarate ovde na forumu oko svega, da ispratimo pricu?
-
Go
- Drug Član
Sto mi se ne javi covece
Ipak je bolje da se dodje uvece, posto je kompletna staza osvetljena a saobracaja skoro da nema uopste :cool Mi smo bili u petak vece i simpaticno smo se zabavili
Milos146&co. su se prijavili za dolazak 21.05., malo da odgledamo brdsko prvenstvo pa pravac Miseluk
Ako dan bude lep, ocekujem par stotina ljudi na .okretistu. u nedelju popodne
Gruja
Nigy
:racer:
Sto mi se ne javi covece

Ipak je bolje da se dodje uvece, posto je kompletna staza osvetljena a saobracaja skoro da nema uopste :cool Mi smo bili u petak vece i simpaticno smo se zabavili

Milos146&co. su se prijavili za dolazak 21.05., malo da odgledamo brdsko prvenstvo pa pravac Miseluk

Gruja

:racer:
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Fris, kad ce te biti gore, pusti poruku da znam?
Pazario sam danas neku kanticu pa da vidim sta moze....
http://img80.imageshack.us/img80/4303/a2xt.jpg
[size=][link posecujete na sopstvenu odgovornost - edit by killaz] hehe[/size]
Pazario sam danas neku kanticu pa da vidim sta moze....

http://img80.imageshack.us/img80/4303/a2xt.jpg
[size=][link posecujete na sopstvenu odgovornost - edit by killaz] hehe[/size]
-
Go
- Drug Član
Tacno je sekunda do dvanaest... te vas molimo da NE STAVLJATE FOTOGRAFIJE OMILJENIH (ZAPREZNIH) VOZILA NASEG .ESTRADNOG MILJEA. na ALFA forumu, a pogodovo ne u ALFA 75

Mozda bih ti i oprostio da je KONTEJNER tvoj... Ovako...
Ovaj ispad ce da te kosta :pepsidrinker:
@Lorenco
Mozes da vozis po obezbedjenoj stazi u subotu 27.05. (dan pred trku) popodne i uvece :cool Moze i posle trke u nedelju 28.05., ali je onda guzva... znas vec... SVI BI TO DA PROBAJU
Mozda je bolje da dodjes 21.05. sa ekipom iz BG, pa da se fino zezamo ceo dan...
Gurni mi na PP broj mobila, pa cemo se organizovati
Tacno je sekunda do dvanaest... te vas molimo da NE STAVLJATE FOTOGRAFIJE OMILJENIH (ZAPREZNIH) VOZILA NASEG .ESTRADNOG MILJEA. na ALFA forumu, a pogodovo ne u ALFA 75

Mozda bih ti i oprostio da je KONTEJNER tvoj... Ovako...

Ovaj ispad ce da te kosta :pepsidrinker:
@Lorenco
Mozes da vozis po obezbedjenoj stazi u subotu 27.05. (dan pred trku) popodne i uvece :cool Moze i posle trke u nedelju 28.05., ali je onda guzva... znas vec... SVI BI TO DA PROBAJU

Mozda je bolje da dodjes 21.05. sa ekipom iz BG, pa da se fino zezamo ceo dan...

Gurni mi na PP broj mobila, pa cemo se organizovati

- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Matori, to sam ja uzeo Boxtera na probu pa ako mi se svidja da ga pazarim...
A sto se tice kostanja, sutra me cekajte na .zasedanju. dolazim sa punim rukama jestivih djakonija...
Inace, sad se vracam iz kamenice, pa sam malo svratio na Misheluk....Masa se vec polako razisla ( pola 7 uvece ) a ima brdo ozbiljnih motora i par interesantnih vozila ( Dodge Ram 5900 TDI Monster (!?), Infinty QX 45, Peugeot 406 Coupe 3.0 ) ali ni jedna Alfa!!! Sta je to?

Inace, sad se vracam iz kamenice, pa sam malo svratio na Misheluk....Masa se vec polako razisla ( pola 7 uvece ) a ima brdo ozbiljnih motora i par interesantnih vozila ( Dodge Ram 5900 TDI Monster (!?), Infinty QX 45, Peugeot 406 Coupe 3.0 ) ali ni jedna Alfa!!! Sta je to?