Dosao na red veliki servis i trap...

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Dosao na red veliki servis i trap...

Čet Maj 11, 2006 8:33 pm

Uradio sam veliki servis na autu (GTV). Doslo nazalost vreme za to, bas sada. Pregledali su mi ceo auto u servisu i videlo se da su kaisevi na ivici pucanja iliprezubljivanja (sitne pukotine, spaner skoro zakucao), prednja ramena su bila za zamenu, kao i svecice. Ulje, filteri su nedavno zamenjeni, a plocice i diskovi su dobri. Promenjeni su svi kaisevi i spaneri, oba prednja ramena, svecice i dihtung dekla. Dao sam ukupno 560 evra, mislim da je to korektna cena, ali na gomilici je to puno para. Moralo se, i bas mi je doslo u nezgodnom trenutku. Barem je zadnji trap dobarzato sto on ima neke nekonvencionalne delove. Planirao sam neke novije felne, ali od toga sada nema nista.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 11, 2006 8:55 pm

Hebi ga, mora se. Sad si bar siguran u auto i može&š da uživa&š u vožnji. :dugokosi:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

foxy

Pet Maj 12, 2006 6:55 pm

Sasa ! opusteno ! virus je u nama. 99 posto nas alfista VOLI da mu auto bude perfektan a za perfekciju treba novca.
jos malo pa ce me devojka sutnuti.. nemogu ti opisati kolko para i truda sam vec ulozio za ovih 7 meseci u svoju alfu...
hocu samo da kazem da nisi sam
cenim - cenimo alfiste koji se brinu o svom ljubimcu!
a u ostalom samo tako nastavi zelja mi je da imam gtv, mozda bas tvoju :green_many: :zvizduk:

Povratak na “Area Servizio”