Jooooooj, juce sam se sat vremena peglao sa bratom oko Pasata i 156!
Ma sve je islo nekako civilizovano u pocetku, hajde i to sto je rekao da ce pasat da predje duplo vise kilometara, pa jos tako sve nesto kako sam ja subjektivan, pa ovo, pa ono, ali kad je rekao a mu je Pasat lepsi od 156?!
E pa stvarno nisam imao vise snage, sednem u auto i odem!
Nije problem ako se ljudima ne svidja ili to sto Alfa nudi njima nije interesantno, ali vecina njih nije nikada sela u ovakav auto, a da ne govorim da su mozda vozili, pa odakle im obraz da o bilo cemu sude!
A samo posle pola sata naletim na jos jednog drugara koga dugo nisam video i kao lep ti je auto, nema sta! I zamolio me da ga provoza...
Da mu zena nije podviknula da mora da ruca ostao bi on ceo dan, covek se zaljubio u startu, kaze nije bio svestan sta je to i odmah je napravio plan da proda Vectru i kupi 146!
Pa ja stvarn ne znam kako nisi mogao na rodjenog brata da utices, velika je to greska.
Salim se naravno...
Ma Bojane ne smeju ljudi da sednu u Alfu, a kad sednu posle ne mozes da ih isteras napolje
i na kraju kad ih konacno isteras onda kukaju kako im Alfa nevalja
Hercegovac kupio Maybacha i dovezao ga doma u Sovice, skupili se
susjedi pa pregledavali, cudili se , zapitkivali.
U toj guzvi netko je pritisnuo gumbic i sva vrata su se zakljucala.
Kako je zavrsilo pogledajte na slici.
Svakoga dana jos jedan razlog da volite svoju Alfu vise
Ma ne znam ko je u pitanju ja sam mail gore navedene sadrzine primio pre par dana i umirao od smeha.
To sam samo hteo da podelim sa vama, ne znam da li je postavljeno na forumu, nisam video...
Uostalom Rumun ili ko god bio, smesno je do BOLA.
Pogledajte mu facu, covek place i .burgija. koliko ga to boli...
pa meni bi bilo zao i keca ili juga tako da opravljam...
Uostalom zar nije lakse da su staklo razbili ? :cool
Prica je jos gluplja nego sto izgleda i po svemu sudeci je tip napravio seljacki stos samo da bi ga snimili. Naime, on je udario auto i zacepio lim tako da nije mogao da otvori vozacka vrata. Onda, da bi ih otvorio uzeo je tu stanglu i jos cepao lim.
Normalno, ostaje pitanje sto nije otvorio desna vrata...
Verovatno je sve to radio da bi se pravio vazan, jer se tip bahato ponasao (vidi se po njegovim kretnjama na filmu), u stilu .ma sta bre Majbah, moze mi se...)
Secam se da je @Brabus kuk`o sto mu unistavaju Maybach-a ...mozda je on to i postavio svojevremeno...Brabuseee?
Ma sve si LEPO rekao kada si postavio ovu temu...
Slazem se iako nisam video snimak a necu ni da ga gledam....
Budale su i rodjene da ih .usere. neka velika kinta pa da rade ovako nesto, a mi ostali zato zivimo opusteno i slobodno...