El zna neko sta ima na EXIT-u ove godine ?
ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
GostGo
- Drug Član

Neko je u nekom predhodnom postu pominjoa da neki lik prodaje 75ticu za 2500 bese Goran, e ta 75tica je u odlicnom stanju, jos je u crnoj boji, a sad je i plin ugradjen u nju icini i se da vredi te pare mozda moze to da se spusti jos nesto, ali je stvarno auto ko casa, pri tom taj lik servisira alfe.
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
75ts, pliiiz daj neki kontakt za tu Alficu!!!!
Ako je TS, jos ima i gas pa povrh svega 2 somica IT IS MINE!!!!!
Na 12-toj strani ovog topic-a, cini mi se, 75v6 je ostavio kontakt telefon za crnu TS - jel to ta?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa skroz sam se primio!!!

P.S. evo sad sam pogledao, na 13-toj je strani:
Ako je TS, jos ima i gas pa povrh svega 2 somica IT IS MINE!!!!!
Na 12-toj strani ovog topic-a, cini mi se, 75v6 je ostavio kontakt telefon za crnu TS - jel to ta?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa skroz sam se primio!!!
P.S. evo sad sam pogledao, na 13-toj je strani:
Jel to to? Da zovem coveka? =]na prodaju 75 ts crna ima i klimu koja radi 0641355569 goran
-
GostGo
- Drug Član

patka licno poznajem,jos od kad je radio kod srbe.mml
sto se tiche turba,ne moze da prismrdi mojoj ie ,toliko je ofucan a moj je u top stanju...sta vishe svi je znate,motor zvekece,enterijer truo,rone se tapaciri...jos nisam video nesto tako lose....
ALI TURBO JE TURBO PA MAKAR I TRUO,DA LI NEKOG UOPSTE INTERESUJE STANJE ILI TURBINA I TO PROPALA
sto se tiche turba,ne moze da prismrdi mojoj ie ,toliko je ofucan a moj je u top stanju...sta vishe svi je znate,motor zvekece,enterijer truo,rone se tapaciri...jos nisam video nesto tako lose....
ALI TURBO JE TURBO PA MAKAR I TRUO,DA LI NEKOG UOPSTE INTERESUJE STANJE ILI TURBINA I TO PROPALA
- Nigy
- Garaža: .
Caos drustvo! =)
Zovem se Aleksandar i zivim u BG-u.
Dva automobila su bila moj jedini san do pre skoro dve godine - Ferrari 288 GTO i Lanca Delta HF Integrale.
Onda sam seo u Alfu 75!
Dva dana, koliko sam je dobio na testiranje, su promenili moj pogled na automobile. Svatio sam da skoro idealno vozilo mogu posedovati, pa tako i bi... =]
Danas posedujem 3 (da, nije greska, tri) 75 - 1.6IE i dve TS.
Znam coveka koji sredjuje sebi V6 3.0 i za jednu 1.8 Turbo...
Cool je osecaj voziti u koloni sedamdeset petica!
Nego, ne vidim da se ovde pominje okupljanje 30.4. u BG ispred Intercontija...
Dolazite li?
Vidimo se. :cool Forza 75!
PS. Trebalo je procitati ovih 15 strana foruma...
PPS. Da li je medju vama lik koji me je i pozvao pre par nedelja na ovaj forum (Brankov most pa caskanje kod Aeroinzinjeringa)?
Zovem se Aleksandar i zivim u BG-u.
Dva automobila su bila moj jedini san do pre skoro dve godine - Ferrari 288 GTO i Lanca Delta HF Integrale.
Onda sam seo u Alfu 75!
Dva dana, koliko sam je dobio na testiranje, su promenili moj pogled na automobile. Svatio sam da skoro idealno vozilo mogu posedovati, pa tako i bi... =]
Danas posedujem 3 (da, nije greska, tri) 75 - 1.6IE i dve TS.
Znam coveka koji sredjuje sebi V6 3.0 i za jednu 1.8 Turbo...
Cool je osecaj voziti u koloni sedamdeset petica!
Nego, ne vidim da se ovde pominje okupljanje 30.4. u BG ispred Intercontija...
Dolazite li?
Vidimo se. :cool Forza 75!
PS. Trebalo je procitati ovih 15 strana foruma...
PPS. Da li je medju vama lik koji me je i pozvao pre par nedelja na ovaj forum (Brankov most pa caskanje kod Aeroinzinjeringa)?
-
GostGo
- Drug Član

pozdrav za jeos jednog ponosnog vlasnika 75tice i to 3 komada
Naravno da dolzimo 30tog, jedva cekam da se skupimo svi zajdno, u jbte kolkoce da bude 75tica...samo napred...ince mislim i ja da znam tog decka ti ima 3.0 i 1.8T, cini mi se da sam ga vidjao kod Mise u Mirijevu.
Daj dovlaci i te drugare sa 75ticama na forum i na skup naravno...
Naravno da dolzimo 30tog, jedva cekam da se skupimo svi zajdno, u jbte kolkoce da bude 75tica...samo napred...ince mislim i ja da znam tog decka ti ima 3.0 i 1.8T, cini mi se da sam ga vidjao kod Mise u Mirijevu.
Daj dovlaci i te drugare sa 75ticama na forum i na skup naravno...