Eros&Anastacia&giulietta
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Eros&Anastacia&giulietta
Eros je pevac koga i inace cenim, ali posle ovog spota koji sam gledao sinoc... Duet Eros i Anastacia, a jedna od glavnih (i najlepsih) glumica u spotu prelepa crvena giulietta spider koju vozi Eros... Must see!!!

- brera
- Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003 - Lokacija: Perm
-
Go
- Drug Član
pogotovo kada putujem negde van grada pustim njegov cd..
evo danas sam isao na put od 300km, stavio naocare za sunce,
spustio sediste do patosa.. pustio erosa da tiho pevusi i sreci nema
kraja... ipak treba znati ziveti i uzivati u zivotu, zar ne =]
pogotovo kada putujem negde van grada pustim njegov cd..
evo danas sam isao na put od 300km, stavio naocare za sunce,
spustio sediste do patosa.. pustio erosa da tiho pevusi i sreci nema
kraja... ipak treba znati ziveti i uzivati u zivotu, zar ne =]
-
Go
- Drug Član
O muzici i ne treba govoriti previse, sama Italija opkoljena sa dva najlepsa mora u ovom kraju sveta, pa i sire je kao podneblje savrseno za taj stil koji je olicenje cistog, jasnog, bistrog zvuka, muzika koja ne smeta, a ipak unosi odredjenu dozu adrenalina, pozitivne energije i emocija!
Alfa je jako konkretan automobil, sa vrlo jasnim i pomalo prepotentnim izgledom i ponasanjem uopste, pa muzika ovog tipa gde se melodija, harmonija i atmosfera grade u sve tri dimenzije, preplicu i skoro sjedinjuju u jedno, nadrazuje culo sluha do najdaljih granica, pristaje uz nju kao da su jedno i to onda bude ugodjaj svih cula i najjaceg intenziteta! :besserwisser:

O muzici i ne treba govoriti previse, sama Italija opkoljena sa dva najlepsa mora u ovom kraju sveta, pa i sire je kao podneblje savrseno za taj stil koji je olicenje cistog, jasnog, bistrog zvuka, muzika koja ne smeta, a ipak unosi odredjenu dozu adrenalina, pozitivne energije i emocija!
Alfa je jako konkretan automobil, sa vrlo jasnim i pomalo prepotentnim izgledom i ponasanjem uopste, pa muzika ovog tipa gde se melodija, harmonija i atmosfera grade u sve tri dimenzije, preplicu i skoro sjedinjuju u jedno, nadrazuje culo sluha do najdaljih granica, pristaje uz nju kao da su jedno i to onda bude ugodjaj svih cula i najjaceg intenziteta! :besserwisser:

-
Go
- Drug Član
smeker je Eros al ja bi Anastaciu malo provozao u mojoj Alfi ili u giullieti sa spota jos bolje
Inace Ja sam video taj spot jos pre nekog vremena cim je poceo da se vrti,
slucajno sam ubo posto stvarno ne gledam tv skoro uopste. Iskreno receno
malo me je iznenadila Alfa u spotu. Mozda je sam potez vredan hvale ali
je auto klasicno predstavljen kao i svi ostali po spotovima,
a bas zato mi je Alfa draga jer je uvek bila taboo tema i kult a nikada mainstram i da se vrti po spotovima sa golim ribama
smeker je Eros al ja bi Anastaciu malo provozao u mojoj Alfi ili u giullieti sa spota jos bolje

Inace Ja sam video taj spot jos pre nekog vremena cim je poceo da se vrti,
slucajno sam ubo posto stvarno ne gledam tv skoro uopste. Iskreno receno
malo me je iznenadila Alfa u spotu. Mozda je sam potez vredan hvale ali
je auto klasicno predstavljen kao i svi ostali po spotovima,
a bas zato mi je Alfa draga jer je uvek bila taboo tema i kult a nikada mainstram i da se vrti po spotovima sa golim ribama

- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Pa nije losa stvar ali je zato alfa prelepa. 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
@33ie
Ne bih se bas slozio sa tobom... Ovaj spot je klasicna italijanska smekerica, sa predivnim pejzazima i smekom kraja pedesetih/pocetka sezdesetih, a ima li boljeg otelotvorenja evrope toga vremena od giuliette spider? Nema tu mainstreema i silikonske golotinje danasnjice... Sve je pic do bola - od same pesme, preko stajlinga, garderobe i scenografije pa do naravno giuliette... Ma savrseno... I nisam pristrasan (ma neeeeee
)...
Ne bih se bas slozio sa tobom... Ovaj spot je klasicna italijanska smekerica, sa predivnim pejzazima i smekom kraja pedesetih/pocetka sezdesetih, a ima li boljeg otelotvorenja evrope toga vremena od giuliette spider? Nema tu mainstreema i silikonske golotinje danasnjice... Sve je pic do bola - od same pesme, preko stajlinga, garderobe i scenografije pa do naravno giuliette... Ma savrseno... I nisam pristrasan (ma neeeeee

-
Go
- Drug Član
Dok smo sa brodom jos uvek bili u Evropi obilazili smo ceo Mediteran, Spanija, Italija, Francuska...
Tako smo za jedan cruise bili dan za danom: Corsica, Villfranche (Francuska), Palma de Majorca, Civitavecchia (Italija)!
Najbolji pokazatelj italijanskog savrsenstva stila i ukusa, kad Spanija i Francuska, takodje dve vrlo stare nacije, izgledaju blago receno smesne!
Odeca, automobili, muzika, zene...
Italijanke nisu po pravilu prelepe zene, ali njihovo drzanje, stil oblacenja, sama pojava pleni tako da one i ne moraju biti lepotice, one su jednostavno primecene!
A Alfa je i prelepa i primecena!
Tako smo za jedan cruise bili dan za danom: Corsica, Villfranche (Francuska), Palma de Majorca, Civitavecchia (Italija)!
Najbolji pokazatelj italijanskog savrsenstva stila i ukusa, kad Spanija i Francuska, takodje dve vrlo stare nacije, izgledaju blago receno smesne!
Odeca, automobili, muzika, zene...
Italijanke nisu po pravilu prelepe zene, ali njihovo drzanje, stil oblacenja, sama pojava pleni tako da one i ne moraju biti lepotice, one su jednostavno primecene!
A Alfa je i prelepa i primecena!

- Nigy
- Garaža: .
Evo link ka spotu http://www.youtube.com/watch?v=kgl5KQVq-0k
Inace, ako ti je spora veza, spustis prozor i sacekas da se izvrti ceo spot. Onda pritisnes Replay this Video.

Evo link ka spotu http://www.youtube.com/watch?v=kgl5KQVq-0k
Inace, ako ti je spora veza, spustis prozor i sacekas da se izvrti ceo spot. Onda pritisnes Replay this Video.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”