Vec je Februar a blizhe se termini skupova, josh nishta nije dogovoreno!

Beograd
Novi Sad
Kragujevac
Redosled je ok, ali prvi nastupajuci je Bgd te je on pored ostalih tema ovog thread-a! Gledao sam malo u kalendar i recimo da je idealan (bar za mene) 30. April - "April u Beogradu".
Milosh i ja smo vec krenuli sagledavati potencijalne terene za skup, jer u okviru istog planiramo odrzhati neku vrstu "Shkole bezbedne vozhnje", mini takmichenje sa chunjevima i vozhnjom izmedju istih... Beogradska ekipa koja ima predloge i ideje za mesto odrzhavanja ovog dogadjaja neka (plz) upishe, kako bismo nashli najpogodniju soluciju - veeeeeliki parking sa dosta prostora za manevrisanje!
U zavisnosti od lokacije i tajminga, eventualni ruchak ili pice itd...
Potrebno za skup: Shtoperica, megafon, chunjevi, zapisnichki sto, stolice, sto za klubske "gadzete", naravno suncobran (ili kishobran) i sve ostalo shto nam josh padne na pamet...
Dakle, pre svega 30. April - Ok???
Lokacija = ???
Dodatni program, samo pice ili i ruchak ili bez???
Napomena: Ovaj skup treba biti "sportskog" karaktera, jer ga ne tretiramo kao "medjunarodni" - poput ovog u NS-u. Samim tim nece biti gostiju kojima treba dati extra pazhnju, a tempo Beograda je inache veoma brz...
Molim sve koji prochitaju da daju konstruktivno mishljenje i shto pre se ukljuche u diskusiju, jer ako krenemo sa pripremama na vreme, sve ce proci glatko.
Pozz / Laki