U poslednjem momentu, svaka cast Sale Ne prica se ovde o 33-ojkama... ok, moze malo... ali bez preterivanja
Predlazem da poredjenja tipa "ciji je duzi" i "ko moze duze" ostavimo za sledeci NS skup, pa mozemo na Miseluk da vidimo:
Kom obojci-Tom i Dzeri Mekgvajer
Svaka cast sasa , pa to su podaci koji se i daju pretpostaviti , elem nema vise 33 sada je 164 a sa njom mozemo samo da se guramo , kratko , par meseci sam imao 75 i to 96 te proizvedena 92 TD , iskreno nisam verziran za pogon pozadi , moze ali ne u ekstremu , sto se tice kocenja , a cesto idem valjevo - osecina, naglo kocim pre krivine saltam u nizu i kocim do sredine sa pustenim kvacilom a onda po gasu . Isto radim sa 164 s tim sto mi se i na desetak kilometara sporije na par mesta zanese dupe , mada je sve pod kontrolom , volim ostro ali bez skripe guma , osim pri startu , onako kolko da zabelim vazduh , ko je bio na skupu proletos video je , doduse bila je masa sveta i ispred policajske stanice ali kad se matorci otkace onda je to vec malo van kontrole .
Nastavite sa temom ja necu vise da skrecem temu , ali stoji da je 75 posle 164 jedna od naj cvrscih alfi , manje luksuzan ali vise sportski , sve u svemu prava alfa i samo napred ko ima i voli .
Lorenco prijatelju, ima li sta u BG-u od 75-ica za tebe? Jos uvek trazis 3.0-V6 stranca ili ces popravljati tvoju?
Gledacu da se raspitam, pa da ti nekako pomognem, sto naravno vazi i za ostale TRAZIMO ALFU 75 3.0-V6
Lorenco druze, kako napreduje refreshing of 75? Nema te na forumu, pa kontam da ne izbijas iz neke garaze... Jesi nasao neku 75-icu? Ovde se prodaje jedna u oglasima:
2.0TS, '88god., siva metalik, ima klimu, presla je oko 190.000km, limarija je (kako vlasnik kaze) u odlicom stanju.
Ja sam je video par puta u prolazu, delovala je cool. Cena je 1000eur, ali je na Bosanskim tablama
Ako nekog zanima, broj je 064/122-7379.
Trazim i dalje.
Malo mi je 1000e mnogo, ipak sam potrosio neke pare na ova kola.
Ako bude malo srece idem za novu godinu u Milano, pa ako neko ima adresu nekog otpada tamo ili slicno, da se dovezem kuci ko covek :-)
Uzgred budi receno, kako da dovezem kola ovamo? ko ce da mi pravi problem i koliki?
Da li nasi ili strani carinici vode evidenciju da li su kola usla ili izasla iz zemlje?
Strane carinike NE ZANIMA koja kola odvozis, bitno je da imaju odjavu... Sa nasim indijancima bi mogao da izadjes na kraj relativno lako u sledecoj verziji:
-Da izadjes iz zemlje kolima ili autobusom(zbog pecata!)
-Da su papiri od tvog auta na tvom imenu.
-Da izvadis zeleni karton.
-Da poneses tablice, sva dokumenta, SCG nalepnicu i opremu(sijalice, prvu pomoc...).
-Da kupis u istoj boji 75-icu, kao sto je i tvoja.
-Da usput proveris koliko ide pun gas
Najsigurnije bi bilo da, ako imas kod koga, da ostavis auto u povratku u Rep.Srpskoj, negde blizu granice, pa par dana kasnije da izadjes(kolima) i udjes isti dan(naravno sa tvojim novim vozilom )
99,9% je da te nece provaliti!
Bezbolnije je da angazhujesh nekoga ko ima boravak u inostranstvu i doveze ti auto. Iz frishove metode rizikujesh (neka je i 1%) carinski prekrshaj i veliku kaznu + mozhda i oduzimanje automobila, a sve to vezano za nashu "pravnu" drzhavu...
Slazem se sa Killucky-em , naravno da je najsafe verzija da ti neko sa "normalnim" pasosem dotera auto (nasa caga je sve-samo ne normalna )
Tu si preskocio mnogo potencijalnih problema koji jedva cekaju da se dogode... Znas vec kako to kod Marfija ide
Drzim ti palceve da se ponovis LEPO ZA NOVU GODINU :green_gift:
Za potrebe Engleskog takmicenja "CLUBMANS EVENTS" napravljena je Alfa 75-ALFETTA COMPETITION SPECIAL. Kao osnova je posluzila tuningovana Alfa 75 2.0TS sa diferencijalon od 1.8T, a inspiracija je pronadjena u Alfa Tipo 33-ojci. O voznim karakteristikama nemoram nista da kazem