Nece da pali kad je toplo

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Nece da pali kad je toplo

Ned Avg 28, 2005 1:40 pm

Ako mi auto stoji dugo na suncu, ne
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Avg 28, 2005 1:46 pm

pumpa za gorivo?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Avg 28, 2005 7:51 pm

Ma
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Avg 28, 2005 11:58 pm

Remont ili polovana koliko ja znam 50 e .Ja sam skoro menjao i imao sam problem da nije hteo da upali a kad upali ide . naj veci pritisak zbog duzine impulsa mu treba kad pali .Meni je jedva naguravao 1.2 bara a treba 3 . Prvo izmeri pritisak . Kad ode regulator onda pritisak ode gore preko 4 bara ako je pumpa ok.Kad si zadnji put menjao filter za gorivo , onaj veliki metalni ?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Avg 29, 2005 9:30 am

Filter za gorivo sam menjao pre 5000 km, kad i ulje i filter ulja.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 30, 2005 12:47 am

Nista onda vidi koliki je pritisak na diznama .
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 30, 2005 2:13 am

Stex....sta se sve ne desava sa tvojom Alfom...svakakva sranja...znam ljude koji bi zapalili auto jos odavno :D
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 30, 2005 10:12 am

Ma ja sam picajzla, ljudi voze mnogo gore automobile, a ja ocu da sve bude ok. Hebiga, bregaste mi je sredio "majstor", a ovo je izgleda od starosti.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Sep 05, 2005 11:54 pm

Sta bi ? da li si resio problem , danas smo diskutovali i kocka kaze da je struja. Kad otkacis plavi davac daje duple impulse na dizne . Da li zasmrdi malo benzin napred.Ipak lici da se malo rasiri na toplom iko zna gde izgubi kontakt .Proveri varnicu tada kad nece da pali.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Sep 06, 2005 6:41 pm

Bem li ga, malo je zahladnelo i pali ko mina. Gledao sam onaj plavi konektor i sve mi deluje ok. Iz njega ide neka cev/kabal, negde u blok motora, meni nepristupačno. Ortak kaže da možda senzor javlja da je temperatura vi&šlja nego &što jeste i ECU ne povuče saug.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 16, 2005 9:58 pm

Problem je re&šen ali na ba&š bezvezan način. Dođem ja do auta stisnem dugmence alarma, auto se odkljuca, dam kontakt i sijalice CODE i ona za brizgaljke se pretvore u lajt &šou! Probam tako 2-3 puta, isto. Već počinjem da tripujem, odkačim - klemu sa akumulatora, izmerim napon 12.5V Zakačim klemu 8V! Kupim nov akumulator, sve radi, pali i po vrućini kako treba. Što je najčudnije, uop&šte nisam primećivao nikakve simptome praznog akumulatora.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

akumulator

Čet Dec 29, 2005 7:06 pm

:dugokosi: verovatno je doslo do prespajanja celija u akumulatoru sto dovodi do pregorevanja ispravljackog dela alternatora ili brljanja elektronike
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 26, 2006 8:56 am

Evo da ne otvaram novu temu i meni se desava nesto jako cudno!

Posto mi je auto uglavnom u hladovini, jednom sam ga ostavio da prenoc na jednom mestu gde ce biti sunce od ranog jutra! Sidjem oko podne da ga preparkiram i okrenem kljuc, dam kontakt upale se sve tiri lampice, ABS, AIRBAG, PUMPA ZA BENZIN!

E sad posle par sekundi se sve ugase, a ta za pumpu takodje ali samo na delic sekunde i opet se upali! Startujem motor i on stuca, jedva radi! Ugasim i onda se posle toga cuje jos neki zvuk, recimo kao kad radi klima i od jednom ugasis motor, onda se ona cuje kako usporava i bruji!Onda opet dam kontakt i sve se sada ugase, onda bude sve u redu!

Isto mi se desilo i danas jer je opet stajao auto na suncu!

Citao sam ovo sto je Stex pisao, dosta je slicno tome i ja sam mislio da se zagrejao na suncu i da zbog toga nesto nije u redu, ali opet... I kakve veze ima klima, zasto se ukljucuje... Ako je to klima...

Igre bez granica...

Povratak na “Area Servizio”