Nece da pali kad je toplo
-
Go
- Drug Član
Remont ili polovana koliko ja znam 50 e .Ja sam skoro menjao i imao sam problem da nije hteo da upali a kad upali ide . naj veci pritisak zbog duzine impulsa mu treba kad pali .Meni je jedva naguravao 1.2 bara a treba 3 . Prvo izmeri pritisak . Kad ode regulator onda pritisak ode gore preko 4 bara ako je pumpa ok.Kad si zadnji put menjao filter za gorivo , onaj veliki metalni ?
-
Go
- Drug Član
Sta bi ? da li si resio problem , danas smo diskutovali i kocka kaze da je struja. Kad otkacis plavi davac daje duple impulse na dizne . Da li zasmrdi malo benzin napred.Ipak lici da se malo rasiri na toplom iko zna gde izgubi kontakt .Proveri varnicu tada kad nece da pali.
-
Go
- Drug Član
Problem je re&šen ali na ba&š bezvezan način. Dođem ja do auta stisnem dugmence alarma, auto se odkljuca, dam kontakt i sijalice CODE i ona za brizgaljke se pretvore u lajt &šou! Probam tako 2-3 puta, isto. Već počinjem da tripujem, odkačim - klemu sa akumulatora, izmerim napon 12.5V Zakačim klemu 8V! Kupim nov akumulator, sve radi, pali i po vrućini kako treba. Što je najčudnije, uop&šte nisam primećivao nikakve simptome praznog akumulatora.
-
Go
- Drug Član
verovatno je doslo do prespajanja celija u akumulatoru sto dovodi do pregorevanja ispravljackog dela alternatora ili brljanja elektronike
akumulator

-
Go
- Drug Član
Evo da ne otvaram novu temu i meni se desava nesto jako cudno!
Posto mi je auto uglavnom u hladovini, jednom sam ga ostavio da prenoc na jednom mestu gde ce biti sunce od ranog jutra! Sidjem oko podne da ga preparkiram i okrenem kljuc, dam kontakt upale se sve tiri lampice, ABS, AIRBAG, PUMPA ZA BENZIN!
E sad posle par sekundi se sve ugase, a ta za pumpu takodje ali samo na delic sekunde i opet se upali! Startujem motor i on stuca, jedva radi! Ugasim i onda se posle toga cuje jos neki zvuk, recimo kao kad radi klima i od jednom ugasis motor, onda se ona cuje kako usporava i bruji!Onda opet dam kontakt i sve se sada ugase, onda bude sve u redu!
Isto mi se desilo i danas jer je opet stajao auto na suncu!
Citao sam ovo sto je Stex pisao, dosta je slicno tome i ja sam mislio da se zagrejao na suncu i da zbog toga nesto nije u redu, ali opet... I kakve veze ima klima, zasto se ukljucuje... Ako je to klima...
Igre bez granica...
Posto mi je auto uglavnom u hladovini, jednom sam ga ostavio da prenoc na jednom mestu gde ce biti sunce od ranog jutra! Sidjem oko podne da ga preparkiram i okrenem kljuc, dam kontakt upale se sve tiri lampice, ABS, AIRBAG, PUMPA ZA BENZIN!
E sad posle par sekundi se sve ugase, a ta za pumpu takodje ali samo na delic sekunde i opet se upali! Startujem motor i on stuca, jedva radi! Ugasim i onda se posle toga cuje jos neki zvuk, recimo kao kad radi klima i od jednom ugasis motor, onda se ona cuje kako usporava i bruji!Onda opet dam kontakt i sve se sada ugase, onda bude sve u redu!
Isto mi se desilo i danas jer je opet stajao auto na suncu!
Citao sam ovo sto je Stex pisao, dosta je slicno tome i ja sam mislio da se zagrejao na suncu i da zbog toga nesto nije u redu, ali opet... I kakve veze ima klima, zasto se ukljucuje... Ako je to klima...
Igre bez granica...