Bosch svecice

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Bosch svecice

Pet Jul 08, 2005 7:01 pm

Dobio sam danas na poklon Bosch UR6DE i FR7Dc+ sve
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 08, 2005 10:50 pm

Generalno lose iskustvo ali sa starijim modelima alfi.Nije da su lose ali ja nisam bio zadovoljan.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 11, 2005 9:34 am

NGK platinumske... eventualno Splitfire...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 11, 2005 11:10 am

I ove su platinijumske, novi proizvodi u njihovom katalogu. Staviti ili ne, pitanje je sad?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 11, 2005 12:04 pm

probaj ;) javi kakvi su utisci hehehe
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 11, 2005 6:12 pm

Quadrifoglio napisao:NGK platinumske... eventualno Splitfire...
ovaj covek uvek sve zna...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 11, 2005 9:19 pm

Zna
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 11, 2005 9:55 pm

Bar kod mene na 75 TS pale sve u isto vreme, ideja je da se brze postigne max pritisak u cilindru. Sigurno nisu stavili 2 svecice zbog paljenja izduvnih gasova. Cela ideja da ima zapaljive smese koja ide ka izduvu mi je vrlo cudna.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 11, 2005 11:07 pm

Ne pale ni tvoje sve vreme u isto vreme , ima kasnjenja pri odredjenim trnucima ka DMT , kad nu komp da nalog , kod novijih modela sa razlicitim svecicama je veci pomak , naravno i softver je slozeniji ali su rezultati malte ne teoretski.
Uglavnom prvi pomak na prazno je kad aktivira varijator jedna krece ranije GLAVNA .
I meni je bilo malo nelogicno ali zakacis dvo mlazni osciloskop sa VN sondama i uveris se .Zati i idu razlicite komande iz kompjutera na obe bobine , da je istovremeno dovoljna bi bila jedna elektronika za obe bobine .
Cuj ako vec imas svece a ne mislis da ih prodajes probaj.Pa mnogi probaju i komplikovanije zahvate .
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 12, 2005 9:30 am

Milos napisao:
Quadrifoglio napisao:NGK platinumske... eventualno Splitfire...
ovaj covek uvek sve zna...
:dugokosi: :lool: :dugokosi: :lool: :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 12, 2005 12:14 pm

Ma ko ima standardne nek proba sa BERY ULTRA X .
Moje naj vece iznenadjenje sto se tice svecica , pogledajte i na njihovom sajtu.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 12, 2005 12:30 pm

Na sajtu nema svecica za 1.4TS motor. Samo mi preporucuju sijalice, kablove i bobine. Ko ovde prodaje Beru?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 13, 2005 11:25 am

Ja sam ih doneo iz Beca a napisao sam za one koji imaju standardne znaci po dve velike. Ja sam ih probao na budjenoj 33 1.7 pa na citroenu BX pa na Jaguaru pa na kraju jugic i svud su razbijale cudo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 13, 2005 7:37 pm

Dans sam naleteo u KG na neku prodavnicu i na&
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 18, 2005 11:48 pm

gaston napisao:Ma ko ima standardne nek proba sa BERY ULTRA X .
Moje naj vece iznenadjenje sto se tice svecica , pogledajte i na njihovom sajtu.
Pa daj nam adresu sajta
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 19, 2005 12:41 am

Samo trazis beru na google pa sparks , a mozes odmah da trazis po nazivu. http://kingsborne.com/2fs.htmj
Evo dok objasnim nadjo ga.Trazi pod spark plugs , mada ima dosta lepe opreme sto se tice struje.

Povratak na “Area Servizio”