Majice

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 15, 2005 10:48 am

Vatas studentkinje na majicu , jel ?????? Sram te bilo pedofilu matori ............................... :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 15, 2005 12:46 pm

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :plavi_voli:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 16, 2005 5:25 pm

[size=18:353e9c6921]UPOZORENJE!!![/size]

Za sve one koji su kupili,dobili CRVENU majicu da je iskljucivo peru ODVOJENO,jer majica pusta boju,i to poprilicno.
Eto od dve,spadoh na jednu majicu(bela je sada fino narandzasta.... :mad: ).
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 16, 2005 5:54 pm

pa obojene i bele stvari se valjda nikada ne peru zajedno? :oops: [/b]
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 16, 2005 7:02 pm

Tacno tako Nikola.
Ali probaj da stavis crvenu majicu sa obojenim stvarima................. ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 16, 2005 10:02 pm

OK ................... bele stvari se po pravilu ne peru zajedno sa obojenim stvarima , a narocito ne sa stvarima jarke boje , koje su inace podlozne pustanju boja ... Mislim slusao sam neke zene sta pricaju ................ ;)

U svakom slucaju hvala .................... imacu u vidu .
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 16, 2005 10:06 pm

Evo upravo mi sad kaze keva da nije uopste pustila boju .................. danas ju je bas prala , jel se propisno usmrdela ( mislim na majicu , naravno ) , posle dugih setanja po gradu ( bila je to svojevrsna reklama za klub ;) )
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jun 18, 2005 11:27 am

he he

Ako nije pustila boju,onda su majice definitivno iz razlicitih kontejnera..... ;)

Moram da vidim sa Sashom sta mi je sada uvalio.... :twisted: :lool: :shock: :? ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jun 18, 2005 4:01 pm

e pa ne znam sta ti uvalio .,............................... :roll: :roll: :twisted: :mrgreen:
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sub Jun 18, 2005 4:28 pm

Sta ti pise na etiketi?
95% majica su od istog proizvodjaca!
Ja sam nedavno narucio dve majice iz neckermana,crnu i crvenu,prane su zajedno i crna je pustila boju.....rezultat=crvena je sada kao buba mara :mad:

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”