??????????????????
[size=]Edited by killaz: Dovoljan je jedan thread.[/size]
POHVALE, KRITIKE I OCENA ORGANIZATORIMA SKUPA
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Sa
- Drug Član
S obzirom na neocekivano veliki broj ljudi,skup je prosao odlicno.Sitni propusti su se pojavili zbog neiskustva,a svaki sledeci skup ce biti i bolji i laksi za organizaciju posto sada znamo kako sve to izgleda,gde se mogu pojaviti greske i sl.
Komentari ucesnika i slucajnih prolaznika su bili vise nego dobri,a moj drugar novinar iz VG nije mogao da veruje kako je sve izgledalo i koliki broj Alfi je dosao. Ceo skup je snimljen kamerom tako da ce se videti kako je to sve izgledalo :cool
Ova prica se tek zahuktava i ja ne vidim ko moze da nam stane na put........................

Komentari ucesnika i slucajnih prolaznika su bili vise nego dobri,a moj drugar novinar iz VG nije mogao da veruje kako je sve izgledalo i koliki broj Alfi je dosao. Ceo skup je snimljen kamerom tako da ce se videti kako je to sve izgledalo :cool

Ova prica se tek zahuktava i ja ne vidim ko moze da nam stane na put........................

-
Go
- Drug Član
Bilo je dobro, jedino mozda smo mogli da se organizujemo kad smo bili u NS-u da poredjemao alfe po nekom redosledu pa da ih lepo islikamo u grupama, mogli bi sledeci put da se kao napravi kao neki izbor za najbolje ocuvanu, naj ovo naj ono cisto da bi ljudi do sledeceg skupa imali cime da se zanimaju oko svojih kola (kao di im nije dosta majstora..
) sve u svemu jedna velika 4ka.

-
Go
- Drug Član
Meni je bilo sve OK! Ovo mi je bio prvi skup,i odlicno je bilo! Slazem se oko onoga slaganja kola.Mislim da bi bilo bolje da su bila rasporedjena prema modelima.A ni takmicenje oko izgleda mislimda bi dobro doslo,neke mizerne nagradice pa da se ljudi potrude oko sredjivanja kola za skup!
-
Go
- Drug Član
Ja necu da hvalim posto ste vec to uradili ,naravno fali slikanje , mislim organizovano kako kola tako smo i propustili jedan grupnjak posle rucka , za foto naravno. Sledeci put obavezno program i to otstampan ili unapred poslat , bavio sam se nekad i planinarenjem i nikad nisam zalutao ali priznajem da u jednom momentu nisam znao gde smo i ocekivao sam da ce da iskoci neko ispred auta i trazi mi pasos.
Malo sale ali u principu to je to .A Sasha i Laki su krivi sto u stvari nisu trazili pomoc jer je ocigledno da je glavni teret pao na njih.
Malo sale ali u principu to je to .A Sasha i Laki su krivi sto u stvari nisu trazili pomoc jer je ocigledno da je glavni teret pao na njih.
-
Go
- Drug Član
Drugari iz Budimpeste i Paksa bili jako zadovojni i odusevjeni tome kako ste ih toplo primili. Samo im je zao sto kolega George koji je dolazio iz paksa stradao udes pred samoj granici sa SCG. Po mojoj proceni bi njegov auto bio najlepsi na skupu.
Neznam kakve su greske bile u organizacije, mi koji smo bili prisutni kao gosti nismo nista osetili od toga!
Puno hvala za organizatore!
Drugari iz Budimpeste i Paksa bili jako zadovojni i odusevjeni tome kako ste ih toplo primili. Samo im je zao sto kolega George koji je dolazio iz paksa stradao udes pred samoj granici sa SCG. Po mojoj proceni bi njegov auto bio najlepsi na skupu.
Neznam kakve su greske bile u organizacije, mi koji smo bili prisutni kao gosti nismo nista osetili od toga!
-
Go
- Drug Član
Mislim da su pojedinci mogli malo da operu svoja kola, to nije neki posao a i ne kosta, a znaci, videti lep i cist auto... Zao mi je sto nisam mogao da povedem i moju alfu sa sobom, malo je bolesna, ali dobro prezivece operaciju i bice kao nova...
Upravo tako, slazem se s tobom, nemamo ni jednu fotku zajedno, bas steta... ali dobro bice bolje sledeci put, kao sto kaze sale : s obzirom na broj ljudi sve je proslo dobro da ne kazem odlicno, svakako ce biti bolje iduci put.gaston napisao:Ja necu da hvalim posto ste vec to uradili ,naravno fali slikanje , mislim organizovano kako kola tako smo i propustili jedan grupnjak posle rucka , za foto naravno. Sledeci put obavezno program i to otstampan ili unapred poslat , bavio sam se nekad i planinarenjem i nikad nisam zalutao ali priznajem da u jednom momentu nisam znao gde smo i ocekivao sam da ce da iskoci neko ispred auta i trazi mi pasos.
Ja dajem 4+ na sve ovo...
Mislim da su pojedinci mogli malo da operu svoja kola, to nije neki posao a i ne kosta, a znaci, videti lep i cist auto... Zao mi je sto nisam mogao da povedem i moju alfu sa sobom, malo je bolesna, ali dobro prezivece operaciju i bice kao nova...
-
Go
- Drug Član
http://kep.tar.hu/blacky-alfa/50078611#2
Zahvaljujuci Kolegi BLACKY (alfa156) iz Budimpeste!!!
http://kep.tar.hu/blacky-alfa/50078611#2
Zahvaljujuci Kolegi BLACKY (alfa156) iz Budimpeste!!!
-
Sa
- Drug Član
Sa druge strane nam je drago sto im je bilo lepo na skupu
Puno pozdrava za Alfiste iz Madjarske!!!
Stvarno mi je jako zao udesa koji su imalifrc164 napisao:Decki bilo je super!

Sa druge strane nam je drago sto im je bilo lepo na skupu

Puno pozdrava za Alfiste iz Madjarske!!!
-
ki
- Drug Član
Evo kao jedan od organizatora da iznesem svoje utiske vezane za skup;
Loshe strane:
- Ni jedan od organizatora nije imao zakachenu ID karticu, te ljudi koji nas ne znaju, nisu bili u stanju pronaci odgovarajuce ljude koji su im mozhda trebali...
- Vec je spomenuto "cepanje kolone" koje je po mom mishljenju, jedan od najvecih propusta i njega specijalno napominjem, kao nauk za sledece skupove...
- "Postrojavanje automobila" nije odradjeno najbolje, no to je vec tezhe organizovati, pre svega jer se nije znalo koji modeli Alfi i u kom broju dolaze - (ne koriste svi net), a da smo kasnije krenuli pretumbavati skup, bilo bi mnogo maltretiranja.
Pozitivne strane:
+ Najveci skup do sada i praktichno prvi Internacionalni!!!
+ Entuzijazam Alfista koji su doshli iz udaljenih krajeva, Madjari, zatim ekipa iz Kragujevca i Paracina! Svaka vam chast!
+ Ponashanje Alfista je za svaku pohvalu, kad je trebalo lupiti po gasu chinjeno je, kada je trebalo usporiti - usporavali su. Svaka chast za bezbednu vozhnju!
Suma sumarum, organizatori nose medalju za inicijalnu kapislu, a Alfisti nose medalju za sposobnost da se organizuju i ponashaju najbolje moguce (kultura, kako u saobracaju, tako i u medjusobnim odnosima je bila na visokom nivou)!
S' toga uz pomoc Alfista koji su nam digli prosek ocene, dajem ocenu: 3.
Samokritika je majka napretka!
Ujedno se izvinjavam ispred ARCS, ekipi koja je izgubila prikljuchak i krenula drugim pravcem. Ovakve stvari se NECE deshavati u buduce!
Loshe strane:
- Ni jedan od organizatora nije imao zakachenu ID karticu, te ljudi koji nas ne znaju, nisu bili u stanju pronaci odgovarajuce ljude koji su im mozhda trebali...
- Vec je spomenuto "cepanje kolone" koje je po mom mishljenju, jedan od najvecih propusta i njega specijalno napominjem, kao nauk za sledece skupove...
- "Postrojavanje automobila" nije odradjeno najbolje, no to je vec tezhe organizovati, pre svega jer se nije znalo koji modeli Alfi i u kom broju dolaze - (ne koriste svi net), a da smo kasnije krenuli pretumbavati skup, bilo bi mnogo maltretiranja.
Pozitivne strane:
+ Najveci skup do sada i praktichno prvi Internacionalni!!!
+ Entuzijazam Alfista koji su doshli iz udaljenih krajeva, Madjari, zatim ekipa iz Kragujevca i Paracina! Svaka vam chast!
+ Ponashanje Alfista je za svaku pohvalu, kad je trebalo lupiti po gasu chinjeno je, kada je trebalo usporiti - usporavali su. Svaka chast za bezbednu vozhnju!
Suma sumarum, organizatori nose medalju za inicijalnu kapislu, a Alfisti nose medalju za sposobnost da se organizuju i ponashaju najbolje moguce (kultura, kako u saobracaju, tako i u medjusobnim odnosima je bila na visokom nivou)!
S' toga uz pomoc Alfista koji su nam digli prosek ocene, dajem ocenu: 3.
Samokritika je majka napretka!

-
Go
- Drug Član
kao prvo svaka cast.nisam verovao da cu ikad u zivotu biti na alfa skupu.nadam se da ce svaki put biti sve bolje .jedina zamerka kod ovakvih skupova je sto nema prostora da se momci opuste,75-ce su bile nervozne pa mislim da im je trebao prostor za po koji burnout iliti extra slajfovanje.nastavite sa dobrim poslom .i zato jedna velika 4.
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”