ARCS press Info

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

ARCS press Info

Uto Apr 26, 2005 1:20 pm

Cao ekipo! Po ranijem dogovoru, napisao sam jedan text koji je predvidjen za slanje "sedmoj sili". Svi ga prochitajte i dajte predloge za eventualne izmene koje se trebaju korigovati.

Bojan ce prvi dostaviti ovaj tekst "SAT plus" novinama (tu i U VG imamo siguran prolaz), a istovremeno cemo izbombardovati mail-ove i ostalih redakcija...

Trudio sam se da bude koliko toliko kratko (da nas ne bi oni "skracivali"), ali ako imate predlog za josh kracu verziju - bacite je predloge. Text izgleda ovako:

[color=darkblue:d535f09e96][size=18:d535f09e96]Alfa Romeo Klub[/size]
-Prvi Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila-

Alfa Romeo u automobilizmu i auto industriji predstavlja sinonim za automobile sa dušom koji, kako svojom pojavom, tako i performansama retko koga ostavljaju ravnodušnog. Henry Ford je jednom prilikom izjavio; svaki put kada ugledam Alfu, zastanem i dodirnem svoj šešir. Alfisti su najvatreniji poklonici ove posebne marke koji su rasprostranjeni širom sveta, a njihova karakteristika je da ne retko formiraju klubove obožavalaca sa jednim jedinim ciljem, okupljanjem svih Alfista i negovanjem posebnog imena koje kuca u njihovim srcima. Alfa Romeo.

Srbija je nedavno dobila svoj prvi klub obožavalaca ove posebne marke, i samim tim postala deo velikog izabranog društva Alfista širom sveta. Sve je počelo u jesen 2004. kao ideja na forumu (http://www.cannonball.co.sr) gde se okupljaju pasionirani zaljubljenici u automobile, a izmedju njih i oni najorganizovaniji i najodaniji ? Alfisti. Ubrzo potom održan je i prvi skup Alfista u Beogradu i utvrđeni su pravci u smislu nastajanja i ciljeva kluba. Rezultat ove pasije je pre svega zvanično registrovana organizacija pod imenom Alfa Romeo Club Serbia, te i sjajan web site, dizajniran i pravljen od strane najiskrenijih Alfista, koji se nalazi na adresi http://www.arcs.org.yu .

screenshot site-a

Drugi skup je održan nedavno, 23.04.2005. u Beogradu i karakterisao ga je niz emocija ispoljenih kroz uglancane vatrene Alfe. Naravno, cilj kluba kao ne profitne organizacije je pre svega; dobro druženje kroz skupove, prijateljstvo, međusobno pomaganje i negovanje brand imena Alfa Romeo.

slika sa skupa

Sve informacije o budućim skupovima, učlanjenju u klub, zatim istoriji Alfa Romeo-a, a takođe i o najnovijim vestima iz Milanske ergele, mogu se naći na veoma edukativnom sajtu Alfa kluba http://www.arcs.org.yu a takođe i kroz usmeni kontakt i to za Beograd; 063/455-705, Novi sad; 064/1124-711 i Kragujevac; 065/6606-994. [/color]
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 26, 2005 1:46 pm

Deluje OK,jedino mi ne zvuci najbolje ovaj deo,
"koji su rasprostranjeni širom sveta"
bolje je da stoji,
"i ima ih u celom svetu"
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Uto Apr 26, 2005 7:47 pm

"Srbija je nedavno dobila svoj prvi klub obožavalaca ove posebne marke,"

Eventualno umesto ove posbne marke, obožavalaca Alfa Romeo automobila ili tako nekako, što više puta spomenuti klub i Alfa ime.

Mislim da nije dugačko, to u novimnam zauzima malo mesta a i kod čitanja.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 26, 2005 7:51 pm

Oki, belezhim sve pa cemo ga skockati, ajmo dalje predlozi...?
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Re: ARCS press Info

Pon Maj 02, 2005 10:41 pm

[color=darkblue:f6e40d82e3][size=18:f6e40d82e3]Alfa Romeo Klub[/size]
-Prvi Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila-

Alfa Romeo u automobilizmu i auto industriji predstavlja sinonim za automobile sa dušom koji kako svojom pojavom, tako i performansama retko koga ostavljaju ravnodušnog. Henry Ford je jednom prilikom izjavio; svaki put kada ugledam Alfu, zastanem i dodirnem svoj šešir. Alfisti su najvatreniji poklonici ove posebne marke kojih ima širom sveta, a njihova karakteristika je da često formiraju klubove obožavalaca sa jednim jedinim ciljem, okupljanjem svih Alfista i negovanjem posebnog imena koje kuca u njihovim srcima. Alfa Romeo.

Srbija je konačno dobila svoj prvi klub obožavalaca ove posebne marke - Alfa Romeo Club Serbia i postala deo velikog izabranog društva Alfista širom sveta. Sve je počelo u jesen 2004. kao ideja na Forumu (http://www.cannonball.co.sr) gde se okupljaju pasionirani zaljubljenici u automobile, a izmedju njih i oni najorganizovaniji i najodaniji ? Alfisti Srbije. Ubrzo potom održan je i prvi skup Alfista u Beogradu i utvrđeni su pravci u smislu nastajanja i ciljeva kluba. Rezultat ove pasije je pre svega zvanično registrovana organizacija pod imenom Alfa Romeo Club Serbia, te i sjajan web site, dizajniran i pravljen od strane najiskrenijih Alfista, koji se nalazi na adresi http://www.arcs.org.yu .

screenshot site-a

Drugi skup je održan nedavno, 23.04.2005. u Beogradu i karakterisao ga je niz emocija ispoljenih kroz uglancane vatrene Alfe. Naravno, cilj kluba kao ne profitne organizacije je pre svega; dobro druženje kroz skupove, prijateljstvo, međusobno pomaganje i negovanje brand imena Alfa Romeo.

slika sa skupa

Sve informacije o budućim skupovima Alfista, učlanjenju u klub, zatim istoriji Alfa Romeo-a, a takođe i o najnovijim vestima iz Milanske ergele, mogu se naći na veoma interesantnom sajtu Alfa Romeo kluba http://www.arcs.org.yu a takođe i kroz usmeni kontakt i to za Beograd; 063/455-705, Novi sad; 064/1124-711 i Kragujevac; 065/6606-994. [/color]

Ok?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Maj 03, 2005 10:48 am

Ok je Lazo.
Salji u ovom obliku.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 2:32 pm

prva liga!
imam na dosta mesta da to prosledim... siguran sam da ce odziv biti odlican!

laki ubaci slobodno i moj broj za Beograd...
:dugokosi:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 2:52 pm

Quadri i ostali koji planiraju shiriti vest o klubu, moram napomenuti da, ukoliko kontaktirate bilo koga iz press sluzhbi pre svega odradite stvar profi i na recimo, sledeci nachin;

-Prvi kontakt telefonom (osobu koja je zaduzhena za chitanje texta) napraviti uvod shta, ko gde i najaviti slanje e-maila.

-Slanje e-maila neposredno posle razgovora

-Posle pauze pozvati osobu s' kojom je uspostavljen kontakt i proveriti da li joj se text svideo, planiraju li neke izmene texta i koje (zatrazhi kopiju texta koja ce se objaviti)?! I naravno pre svega, da li ce isti biti objavljen ili ne.

Posle svega svoje iskustvo OBAVEZNO zapishite ovde - da ne bismo pet puta kontaktirali jedne iste (pogreshne) ljude.

Ovo nije zezanje i nadam se da razumete zashto sam napisao sve ovo, ako posao ne mozhete obaviti profi i sa strpljenjem - bolje ostavite nekome drugom. Srecno sa kontaktima. ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 3:14 pm

Potpuno se slazem sa Lazom.

Sve akcije koje neko preuzima na sebe a vezano je za klub,moraju biti iznesene na ovom panelu i svi kontakti moraju da se odvijaju na ocigled osnivaca kluba.

Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 3:36 pm

bez brige, imam iskustva sa tim stvarima ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 3:54 pm

Napisi koga mislis da kontaktiras da ne bi duplirali kontakte!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 6:34 pm

Laki ako hoces negde u textu ubaci i ovo

Poznato je da vozaci ove marke ostaju verni Alfi za ceo zivot,za razliku od nekih drugih automobila alfisti retko kad menjaju ekipu kada jednom sednu za volan ove slavne kuce Alfa postaje deo njih,voziti Alfu nije samo izbor kola to je stil zivota i zelja da se bude drugaciji.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 7:06 pm

Hehehe, Stefane - oboleo si! :lool: :twisted:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 7:19 pm

videtju i tebe laki kad uzmes GTV ;)

plus sto je kod Stefana veca doza... jbg V6 24v
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 7:25 pm

Nije Stefan oboleo,vec osecam da decko svim srcem izrazava to sto zaista misli o Alfi.
Postavlja se pitanje da li to treba ubaciti i ne!?
U neki pamflet Alfa kluba da,medjutim u prepiskama sa medijima i ostalim strukturama ,to nema nikakvog efekta jer sam nastup sa takvim stavom je previse pretenciozan a samim tim i neodgovarajuci.
Sto kaze nas narod "moramo uci sa zadnjih vrata"...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 04, 2005 7:53 pm

cuore sportivo napisao: Sto kaze nas narod "moramo uci sa zadnjih vrata"...
Mislis "odpozadi" :twisted:

Mozda je Kure u pravu mozda ja to suvise obojeno emocijama,ne znam prepustam vama da odlucite,na drugoj strani opet nije lose da pokazemo da se razlikujemo od ostalih brandova jer po cemu smo drugaciji od recimo ljubitelja kluba Mini Morisa :) moramo da to obojimo malo nekom emocijom(strascu npr) a da ne bude pretenciozno ...ja sam uvek krajnje subjektivan kad je Alfa u pitanju zato kazem meni je ok sta god da odlucite
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 05, 2005 6:28 pm

Cuore "doggy style" Sportivo
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 06, 2005 12:26 am

Text sam zavrshio - editovao telefon, izbacio moj - ubacio Bokijev i poslao, ciao ragazzi.
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Čet Maj 12, 2005 11:45 pm

Kraci tekst sa slikama ce biti objavljen u Vrelim Gumama br. 131 koje izlaze krajem maja-pocetkom juna,taman pred skup!!! ;)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Ned Jun 12, 2005 10:42 pm

Izvestaj koji bi mogli zakachiti na web-site i koristiti ga u kontekstu info-a, ka alternativnim medijima, a sve to vezano za skup - je zavrshen. 'Ajmo, predlozi sugetije, zhelje i chestitke... :D

[color=darkblue:1f8e7300f3]Treci skup Alfista
Alfa Romeo Club Serbia - Novi Sad 12.06.2005.

Cast nam je da Vas obavestimo o utiscima sa treceg skupa Alfista ispred Alfa Romeo Club Serbia, koji se odrzao 12.06.2005. u Novom Sadu. Karakteristika svakog skupa ljubitelja Alfa Romeo automobila u Srbiji je dobro druzenje i veliki broj Alfista koji se svakog puta bar udvostruci. Posmatrajuci Treci skup koji se odrzao u Novom Sadu, broj Alfista koji su prisustvovali skupu je porastao cetiri puta, a broj automobila, u odnosu na prethodni, tri puta! Notu internacionalnog skupa Alfista su pruzili prijatelji iz susedne Madarske, kojima se ovim putem jos jednom iskreno zahvaljujemo!

Sve je pocelo rano izjutra 12.06.2005. kada se na parkingu kod Hotela Intercontinental pocela skupljati i formirati kolona vatrenih Alfi, koja se ubrzo uputila autoputem, put Novog Sada... Sama cinjenica da je Alfa konvoj iz Beograda, cinilo oko cetrnaest automobila, bilo je ocekivano da ce ukupan broj ucesnika premasiti prethodni...

U Novom Sadu vruca dobrodoslica i parkiranih jos osamnaest Alfi, razgalilo je srca ucesnika, a prelep suncan dan postao jos lepsi, bljestaviji!
Druzenje i upoznavanje se desavalo na svakom koraku, kako sa ponosnim vlasnicima Alfi, tako i sa razlicitim modelima koji su zeljno iscekivali svog vlasnika da ga pohvali, upali i demostrira moc Sportskog Srca.

Druzenje sa Alfistima i Alfama se potom preselilo na obronke Fruske Gore, gde se uz rucak u NiS-ovom restoranu i osmehe zadovoljstva, zavrsilo. [/color]
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Jun 12, 2005 11:10 pm

Moze :plavi_voli:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jun 12, 2005 11:29 pm

Samo udri ;) :plavi_voli: :plavi_voli: :plavi_voli:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 13, 2005 12:13 am

Samo jedna mala korekcija. Mozda i nebitno ali ajde... Nismo bili na obroncima, vec na samom vrhu Fruske gore. Dakle na vrhu, gde Alfe i zasluzuju da budu :lool:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 13, 2005 12:21 am

Korekcija prihvacena, idemo dalje? :D
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 20, 2005 7:12 pm

Za Italiaspeed:

[color=darkblue:7d4e1c633f]
Alfa Romeo Club Serbia
Alfisti Meeting

Looking back at third meeting which was held in Novi Sad 12.06.2005., number of Alfisti, Alfa fans and their Alfas, was multiplied by three comparing to previous meeting. Thanks to friends from neighbour country - Hungary, meeting become international. We are using this oportunity to sincerely thank them again.

Everything started early in the morning on June 12, 1005. when people started to gather at Hotel Intercontinental parking place. Convoy of Alfas, was formed and departed by highway to Novi Sad.

Fact that convoy was consisted from about fourteen Alfas, it began obvious that meeting was going to be greater than last, which was held about two months earlier.

In Novi Sad, arriving Alfisti was surpised with warm welcome of eighteen more Alfa?s and lot more people. Central meeting lasted two hours, where lots of different Alfa?s could be seen; starting from GT Junior and Spider, to latest, redesigned Alfa Romeo 156.

After that, company of Alfisti and Alfas moved to mountain near Novi Sad, Fruska Gora, where with lunch, intercourse continued?

Facts: Young club, gathered 32 cars and more than 90 people?
Meeting gained International note.

http://www.arcs.org.yu[/color]

Ovde treba dodati interesantne fotografije (zipovane), kao attach u mail-u, i naravno grb kluba na kraju pisma! PREKONTROLISHITE TEXT SVI - JOSH JEDNOM!!!

pozz

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”