BG-NS-FG 12.06 OKUPLJANJE - Opsta Diskusija...
-
Go
- Drug Član
Posto je vecina stavila slike Alfi, ja cu malo da "razbijem monotoniju"
INTER

SUSTIZANJE KOLONE KOJA JE "LAGANO" KRENULA KA NS

PAUZA U NS KOD SAJMA

MUNJEVITA VOZNJA KA RESTORANU

PODPREDSEDNIK I PREDSEDNIK KLUBA

Sve u svemu, vredelo je, i trebalo bi ponoviti. :cool
Posto je vecina stavila slike Alfi, ja cu malo da "razbijem monotoniju"
INTER

SUSTIZANJE KOLONE KOJA JE "LAGANO" KRENULA KA NS

PAUZA U NS KOD SAJMA

MUNJEVITA VOZNJA KA RESTORANU

PODPREDSEDNIK I PREDSEDNIK KLUBA

Sve u svemu, vredelo je, i trebalo bi ponoviti. :cool
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
Go
- Drug Član
Ta druga Alfa Brabus je bila 164,sa kojom se Eon vracao za BGD.Ni meni nije jasno sto si je zamenio za Q4 al ajde..................ja ne bih.Mada se bio raspistoljio na zadnjem sedistu i stalno ponavljao"UH al je udobno ovde"............
Znas sta kaze nas narod:"Rdjavom *urc* i dlake smetaju".......Eon napisao:E pa ja moram da priznam da sam ostao impresioniran onom Alfom, koja je imala detelinicu pozadi. I krivo mi je sto sam je zamenio za drugu u povratku, jer sam od F1 odgledao samo 15 krugova.

Ta druga Alfa Brabus je bila 164,sa kojom se Eon vracao za BGD.Ni meni nije jasno sto si je zamenio za Q4 al ajde..................ja ne bih.Mada se bio raspistoljio na zadnjem sedistu i stalno ponavljao"UH al je udobno ovde"............

-
Go
- Drug Član
Da te ispravim cure .................. i krive dlake smetaju ..................
Ma hajde uplasili se da im Boki ne trazi ponovo pare za gorivo , pa velke da bezimo mi dok je vreme
Eto ti moj Chika Cure .................... em ih vozis bezbedno i udobno , em besplatno ................. em te jos zajebavaju ..................... ma trebo si di da skines ono s unutrasnjeg retrovizora , pa po glavi
cuore sportivo napisao:Znas sta kaze nas narod:"Rdjavom *urc* i dlake smetaju".......Eon napisao:E pa ja moram da priznam da sam ostao impresioniran onom Alfom, koja je imala detelinicu pozadi. I krivo mi je sto sam je zamenio za drugu u povratku, jer sam od F1 odgledao samo 15 krugova.![]()
![]()
Da te ispravim cure .................. i krive dlake smetaju ..................
Ma hajde uplasili se da im Boki ne trazi ponovo pare za gorivo , pa velke da bezimo mi dok je vreme

Eto ti moj Chika Cure .................... em ih vozis bezbedno i udobno , em besplatno ................. em te jos zajebavaju ..................... ma trebo si di da skines ono s unutrasnjeg retrovizora , pa po glavi

-
ki
- Drug Član
alfazone@gmail.com
Pa ja sam slikao takodje -Qretov i Ivanov aparat... -Puni su fotki 100%, e sad, dok sve to popenju na gmail...AlfaPerSempre napisao:Sasha napisao:Fotografi gde ste,pa nije valjda da su samo Qre i Sri slikali........
U beogradu su slikali samo Qre i Sri , ako se ne varam ...................... mi drugi nismo imali aparate .............

alfazone@gmail.com
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”