Narode sta cemo da radimo za skup , meni je auto pomalo prljav , sto je i razumljivo s obzirom na ovo j***no vreme ....................... e sad u dilemi sam sta da radim ................... dali da ga perem ili ne ................ ovakvim vremenom dok dodjemo u NS ima da bude opet kao svinja , pa je onda vise bacanje para u vetar .........................
U vskom slucaju mislim da ga danas ne vredi prati .................... vidite da non stopo pada , malo stane pa opet , a cim padne i najmanja kisica , izgledace kao i da nije pran ........................... sutra ujutro ne znam dal cu imati vremena , posto treba da odradim nesto pre polaska ............. a mozda ce i sutra padati .........................
Sta cete vi da radite sa vasim ljubimicama ?????
Skup i pranje kola
-
Go
- Drug Član
Ma ne radi se ni o 50 , a ni o 500 dindzi ....... ( iako mislim da je zeton 90 dindzi , barem mi je tako rekao brat ) nego se radi o uzaludnom poslu .................... e sad ono sto me muci je slikanje kola ................ kako cemo da objavimo slike na nasem , ali i na drugim sajtovima , ako su nam kola kao svinje .................... a ako bude vreme bilo kao ovih dana , onda je to neizbezno ............................... pa znas kako ce da nas isprskaju na putu ??????? Bare ostaju i po nekoliko dana ..................
Sad se kao fora malo razvedrava ......................... ni sam ne znam sta da radim .......................
killaz napisao:Alo bre? Nemo' da vas sanjam da se pojavljujete sa prljavim Alfama! Btw, na OMV-u je zheton 50 dindzi, a svaka Alfa voli da se druzhi... Ustajanje u 5:00 crevo u ruke i udri!
Ma ne radi se ni o 50 , a ni o 500 dindzi ....... ( iako mislim da je zeton 90 dindzi , barem mi je tako rekao brat ) nego se radi o uzaludnom poslu .................... e sad ono sto me muci je slikanje kola ................ kako cemo da objavimo slike na nasem , ali i na drugim sajtovima , ako su nam kola kao svinje .................... a ako bude vreme bilo kao ovih dana , onda je to neizbezno ............................... pa znas kako ce da nas isprskaju na putu ??????? Bare ostaju i po nekoliko dana ..................
Sad se kao fora malo razvedrava ......................... ni sam ne znam sta da radim .......................

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”