BG-NS-FG 12.06 OKUPLJANJE - Opsta Diskusija...
-
Go
- Drug Član
Ja cu sta ti ostane da pojedem i popijem...cuore sportivo napisao:E ljudi,mlogo je 500 dinara............![]()
Ja cu samo jedan sokic onda i pola vesalice.............salatu cu da uberem negde(ima nesto po sumi zeleno da se nadje!!)............znaci ja dajem 134 dinara.......toliko izaslo na mom kalkulatoru po NIS-ovim cenama
@PistolNS
Narezi vise komada,oko 6-7.............sto kaze nas narod"Nece se baci"...
I ponecu mali TV sa sobom(mali,malecni.....ovolicni...)..............necete me prevariti![]()
![]()

-
Go
- Drug Član
Kada prolazimo pored nekog sto se folira u MB-u, VW-u, BMW-u, Audiu i sl., samo procedi kroz zube "nemacko gov*o...".
TDI mafija su za nju obicne naftarice.
A kada sam joj pustao snimke sa testiranja 156-ice GTA i 147-ice AutoDelta, pocele su suze da joj idu, i kada sam joj pitao sta je bilo, rekla mi je "pa ona(Alfa) ima dusu..."
i tako... sta dalje da vam pricam.
TDI mafija su za nju obicne naftarice.
A kada sam joj pustao snimke sa testiranja 156-ice GTA i 147-ice AutoDelta, pocele su suze da joj idu, i kada sam joj pitao sta je bilo, rekla mi je "pa ona(Alfa) ima dusu..."
i tako... sta dalje da vam pricam.
-
Go
- Drug Član
Ljudi, mozete vi da pricate sta hocete, postavljate tu neke home made slike itd... Ja sam zakljucio da je Cannon u stvari jedno udruzenje pedera
. Na proslom skupu su jedine tri zenske osobe bile moja devojka i njene dve drugarice... Koliko vidim na Fruskoj Gori ce ih biti jos manje 

-
Go
- Drug Član
E ovaj Uros sve zna.......to sto su kod njega bile njegove dve sestre i devojka(deca nisu imala gde,na prevaru ih je doveo),ne daje mu za pravo da tvrdi da su ovde svi piiiiip(ko zna,mozda ih ima ali se jos nisu javno deklarisali)...........jel tako?..........
Vi bi za 500 kinti i Branku Black Rose da Vam dovedem, a?
E pa nece moci,te noci.............isprsite se malo vise pa da razmislim.......

Vi bi za 500 kinti i Branku Black Rose da Vam dovedem, a?
E pa nece moci,te noci.............isprsite se malo vise pa da razmislim.......

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”