BG-NS-FG 12.06 OKUPLJANJE - Opsta Diskusija...
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
Go
- Drug Član
Znas sta za sve to 500 kinti ............................. pa to je stvarno , ali stvarno smesno ................. ja ne znam dali je gazda restorana lud ........ili ce se na rostilju naci neko od clanova
................ pa mislim stvarno celu noc sam racunao kako mu se isplati .................. i nisam nasao racunicu
.................... jedino ako neko od nas zavrsi na rostilju ............. od drugog skuvaju corbu ..................... a pice bude prava domaca .... vidi kakav venac ( za one koji ne znaju nasta aludiram , neka se prisete filma "Lepa sela Lepo gore
)........
Iz ovih razloga predlazem da se svako malo pravi prozivka ............ da vidimo da neko ne fali
killaz napisao:Hhehe, znao sam da cesh to pitati... Pazi ruchak ce biti tipa supa, roshtilj (meshano meso), pomfri, salata, dezert. A shto se tiche piva rachunaj recimo na chetiri komada (Lav - Jelen). -Sve 500 dindzi... Mislim da je cena smeshna?sri98 napisao:Koliko je piva uracunato u tih 500 kinti?![]()
Znas sta za sve to 500 kinti ............................. pa to je stvarno , ali stvarno smesno ................. ja ne znam dali je gazda restorana lud ........ili ce se na rostilju naci neko od clanova

Iz ovih razloga predlazem da se svako malo pravi prozivka ............ da vidimo da neko ne fali

-
Go
- Drug Član
Ja cu samo jedan sokic onda i pola vesalice.............salatu cu da uberem negde(ima nesto po sumi zeleno da se nadje!!)............znaci ja dajem 134 dinara.......toliko izaslo na mom kalkulatoru po NIS-ovim cenama
@PistolNS
Narezi vise komada,oko 6-7.............sto kaze nas narod"Nece se baci"...
I ponecu mali TV sa sobom(mali,malecni.....ovolicni...)..............necete me prevariti

Ja cu samo jedan sokic onda i pola vesalice.............salatu cu da uberem negde(ima nesto po sumi zeleno da se nadje!!)............znaci ja dajem 134 dinara.......toliko izaslo na mom kalkulatoru po NIS-ovim cenama

@PistolNS
Narezi vise komada,oko 6-7.............sto kaze nas narod"Nece se baci"...
I ponecu mali TV sa sobom(mali,malecni.....ovolicni...)..............necete me prevariti

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”