U ovako postavljenom predlogu za glasanje, glasao sam za varijantu pod 3, ali, ako bi bio prihvacen cuoreov predlog, mislim da bi tada, to bila najbolja varijanta.
Da li ce majice biti i u drugim bojama, ne samo beloj?
Detelina mi je bolja ideja od originalnog Alfinog znaka, na drugom rukavu mozhe biti recimo www arcs org yu . Pazi Sasha, ovde ima dosta "polja" na kojima se radi vez, a svaki vez se posebno naplacuje (koliko ja znam) - tako da cena ide na gore mnogostruko.
Sve je Ok(ceka se samo da nam stigne resenje) nema vise na sta da se trose pare!
Deo para ide Lakiju za priveske i stikere,a deo za majice.Cenu i broj cu saznati sutra.
Slazhem se sa time, ali ako robu podignesh kao artikal, t.j. namenjena je za dalju prodaju ili deljenje, morash imati ulaz/izlaz... Tu dolazi pricha o extra troshku za knjigovodju, naravno ako robu nemash na regularnom ulazu (u zvanichnom magacinu), a istaknesh da je prodajesh i imash je na crno, sankcije su neminovne. Ne bi me iznenadilo da neko od inspektora poruchi neshto preko site-a.
Onda ide pisanje rachuna itd...
@ Sasha: Vidi da li treba za chlanarinu (verujem da treba) pisati neki rachun - verovatno paragon blok itd...
Tek sada sam video predolge za majicu kluba , i vase komentare ....................... i ja sam glasao za trecu opciju ................ stvarno je ekstra .................. mislim da cak nebi nista trebalo ni da se dodaje ..................
Posto je izglasan treci predlog,a da bi se majice uradile na vreme tj. da bi ih dobili na skupu napisite mi ovde brojeve majica i boje koje hocete.Mozete da birate: crvena sa belim slovima,bela sa crvenim i crna sa crvenim.