weapon called Alfa Romeo

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Apr 28, 2005 8:23 pm

cuore sportivo napisao:
156V6 napisao:
Ovo je nazalost surova istina,prosle nedelje javila mi se jedna riba i rekla mi na jednom forumu da je Ferrari dobar ali Bmw je mnogo bolji,moj odgovor je bio: maco drzi se ti sminkice i pushenja nemoj mnogo da se zamaras oko autica ne ide ti to :evil:
Bas si joj tako rekao!?

E ako si joj rekao................btw. da li te je cimala nakon toga? :lool:
Posalji joj slicicu da vidi kako se pushi :D

http://wighsnews.se/artman/uploads/05apr309.jpg
Slika

:lool: :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 29, 2005 10:31 am

Hmm, sto se teme tice, stvar ukusa zaista, u izboru automobila ili partnera svejedno, cene se karakteristike, eksterijer i originalnost pre svega.
Slazem se da Alfa nema status gasterskih modela kod cura ali i bolje tako. Bar ne patis od toga da je sa tobom zbog auta. U principu gasterske modele BMW npr. vozi ko ima para (ukus nije uvek presudan) a Alfe iskljucivo osoba sa stilom. I Alfa se srcem kupuje pre svega tako da "kad je ljubav u pitanju" nema mnogo pragmatisanja, pragmaticni biraju jugice mislim ili golfove.

Jedno skorasnje iskustvo, doktorka, mlada, lepa, vitka a jos i sa sisama, kao fora, zasto si se bas za Alfu odluicio trosi, kvari se i ima veliki pad vrednosti, kao razume se u automobile. Popismo to pice i toliko.

Izgleda da ima istine u onom da one prolaze a Alfa ostaje. Stvarno zabari umeju fazon dfa naprave cak i kad su automobili u pitanju.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 29, 2005 12:16 pm

BOOST napisao:
Posalji joj slicicu da vidi kako se pushi :D

http://wighsnews.se/artman/uploads/05apr309.jpg
Slika

:lool: :lool: :lool:
Sto njoj BOOST pa zadrzacu sebi ovu fotku :lool: :evil:

da me greje kad je napolju hladno
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 29, 2005 12:21 pm

ARistic napisao: Jedno skorasnje iskustvo, doktorka, mlada, lepa, vitka a jos i sa sisama, kao fora, zasto si se bas za Alfu odluicio trosi, kvari se i ima veliki pad vrednosti, kao razume se u automobile. Popismo to pice i toliko.
Laze fu.. ona zna koliko se kvari, mozda ona ima veliki pad vrednosti kad je preslo preko nje pola klinickog centra nego jesi ostao smiren ili si je pecnuo na sve te prozivke :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 29, 2005 4:48 pm

Ma iscoolirao, sta ce mi zenska bez ukusa, takva ni mene ne zasluzuje. Mozak sto nema to bih joj i oprostio nekako ali pragmaticnost i nedostatak strasti nikako :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 06, 2005 2:47 am

Svaka koja se pravila pametna komentarisuci moju alfu besmislenoje pricala a i ubrzo je zanemela kada sam ocepio gas tako da je lek za "pametnice"pun gas kroz gradsku guzvu pa da vidis kako cuti ili menja misljenje!!!!!!!!!

Naj bitnije je da je lepo iseces da kad izadje nemoze da stoji pa se ti tu nadjes kao kavaljer da joj pomognes da sedne! Ko zna mozda i uspes nesto dok je u soku?!?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 06, 2005 3:45 am

doktorka, mlada, lepa, vitka a jos i sa sisama
A gde ta,da je ja posetim moj se ne kvari em nema takav pad vrednosti :lool: :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 06, 2005 9:48 am

Super_HIK_33 napisao:Svaka koja se pravila pametna komentarisuci moju alfu besmislenoje pricala a i ubrzo je zanemela kada sam ocepio gas tako da je lek za "pametnice"pun gas kroz gradsku guzvu pa da vidis kako cuti ili menja misljenje!!!!!!!!!
:lool: :lool: :dugokosi: :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 06, 2005 6:03 pm

ARistic napisao: Jedno skorasnje iskustvo, doktorka, mlada, lepa, vitka a jos i sa [size=18:513781d502]sisama[/size]........
A jel zvakala i zvaku na susretu?............................

Slika

Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Maj 06, 2005 9:49 pm

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
nema ludjeg od tebe cuore :dugokosi:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Re: weapon called Alfa Romeo

Uto Jun 07, 2005 9:18 am

cuore sportivo napisao:Sad,ovako iskreno,medju nama(nasi smo)...malo pitanjce:

Koliko je Vas koji vozite Alfe smuvalo devojcice na Alfu?

I Vas devojcice da pitam,sto vozite Alfu,koliko je Vas smuvalo decka na Alfu(predpostavljam da Vam nije bio neki veliiki problem ;) ).....
kao prvo da se prestavim

$!%$&%^*%^)(*^*! LUD
iz Sarajeva
AlfaRomeo 33 1.5 TurboCarbKrila saso mange & HighFlowFulePump ( trozi bezin ko moja nana(baka) tablete)

da odgovorim na pitanje cijenjenog gospodina cuore sportivo

moja djevojka mi je kupila AluFelge 15. originalne alfine 33 , one sa onim rupicama ,to i nije poenta poenta je sto ih je odnijela na KROMOVANJE ili KROMIRANJE kako god hocete

i vjerujte mi nije bilo lahko naci 15ke

POZDRAV

P.S. ovo je moj prvi post
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 07, 2005 9:48 am

Dobrodosao !!!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 07, 2005 10:41 am

Pozdrav i dorodosao :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 07, 2005 10:43 am

THX
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 07, 2005 11:18 am

Dobrodosao ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 07, 2005 11:32 am

Dobrodosao Crack

......naravno da nije bilo lako tvojoj devojci...........znas li bre ti koliko 4 felne imaju kila?............ako ih je sama nosila na Hromiranje,da te bude sram............nadam se da si joj pomogao........... :lool: ;)

Imas li slika Alfe?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 07, 2005 11:43 am

nek nju bude sram , ja sam nosio ona je samo platila
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Avg 20, 2005 4:24 pm

Evo momci,letu polako dolazi kraj.....
Predpostavljam da imate neke price koje su Vam se dogadjale preko leta a vezane su za Alfu...........podelite ih sa nama....... ;) :twisted:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Jun 10, 2006 12:26 pm

/bump
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 25, 2006 6:39 pm

Eh... da i ja dopishem koju....
(model auta u dnu posta kao signature) vozim je vec godinu dana...
Za tih godinu dana kroz auto mi je proshlo jedno 10 zeMski...
Jedna od njih (zaista strastvena devojka na koju sam totalno odlepio) kad je videla auto prvi put (s preda) odushevila se... .146? boxer ili ts? koliko ccm?.
Kad sam joj rekao da imam u dvorishtu GT J 1750: .dve breegaste, dvogrli karb................... jaoooo steeeeta, tako propada.....
Matori njen vozi neku Juliju... zaboravih sta tachno......
Zaista me je iznenadila i kroz prichu sam joj provukao da bih mozda chak mogao i da zivim sa njom.............. :shock:

Druga (lokalna cava) nije imala pojma sta je ali joj se svideo auto pa je htela da je provozam :twisted: provozao sam je ;) (usput me je i pitala o autu, j a joj objasnio) izjavila je na kraju da je BASH DOBAR AUTO ....

Hm... ove ostale nisu vredne pomena... Mada kod svih sam primetio da se vole vozati u alfi.... ;)
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Uto Jul 25, 2006 7:27 pm

ne postoji zenski deo populacije sto se tice rodbine uze i sire krvne i one druge da se nije bukvalno odusevio sa mojom malom :oops: (155 Super). da ne bude zabune - ozenjen sam, i jedina sto je trebalo da se odusevi je to uradila na najlepsi moguci nacin. pevusila je non stop, onako - za sebe. nisam je cuo tako srecnu jos od pocetka veze, kad smo bili luuudo zaljubljeni...

off
najomiljeniji lik mi je Mona Lisa Vito iz filma .Rodjak Vini. kad objasnjava razliku izmedju starog i novog tipa diferencijala, a potom prica o uglu pretpaljenja... ma zaljubio sam se u sekundi! (pogledati film pod obavezno, ako neko nije. pomenuti lik je devojka tipa iz naslova a sestra mnogo brace i striceva koji drze servis za kola)
kraj off-a

poz.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 25, 2006 8:01 pm

e kad bi nasao jednu takvu siguran sam da bi volela alfe kada bi o njima znala nesto vise osim da ih razlikuje
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 25, 2006 8:04 pm

ja sam pre izvesnog vremena jednu curu provozao onako ko sto alfisti rade :twisted: :twisted:......sreca sam jak pa sam joj mogao pomoci da izadje iz auta
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 26, 2006 10:08 am

Heh... Sinoc mi seda devojka u auto pozadi (kad sam otisao da pokupim ortaka ona bila sa njim) i kao .jel mogu i ja sa vama. rek'o .moze....
.Jaoo, sto ja volim Alfe., ovde se zacudim, .imaju lepe linije, ali to je sve sto im valja. :mad:
Posle 10min je promenila misljenje, naravno :twisted:

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”