VAZHNO! Za buduce chlanove kluba!!!
-
ki
- Drug Član
Ciao ragazzi!
Kratak info:
Svi chlanovi koji su bez chlanskih karata, t.j. praktichno SVI ne uchlanjeni neka poshalju sledece podatke na e-mail kluba, kako bismo uradili pripremu i shtampanje kartica!!!
alfaklub@arcs.org.yu
E-mail mora obavezno sadr
Kratak info:
Svi chlanovi koji su bez chlanskih karata, t.j. praktichno SVI ne uchlanjeni neka poshalju sledece podatke na e-mail kluba, kako bismo uradili pripremu i shtampanje kartica!!!
alfaklub@arcs.org.yu
E-mail mora obavezno sadr
- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Sutra posle podne sam u BL ako sve bude kako treba, u nedelju sam na svadbi ceo dan, znaci u ponedeljak se mozemo naci (naci cu se i sa Sike-tom, pa mozemo svi da se dogovorimo)...
Moj broj je +381 65 66 06 994 pa pozovi i ti u ponedeljak ako mene nesto zezne mreza ili tako nesto..
Pozdrav,
Ivan
P.S. Posalji mi na sms broj telefona da te pozovem...
Moj broj je +381 65 66 06 994 pa pozovi i ti u ponedeljak ako mene nesto zezne mreza ili tako nesto..
Pozdrav,
Ivan
P.S. Posalji mi na sms broj telefona da te pozovem...
- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Ma da, ovaj put sam bio bas u frci jer sam bio na svadbi (Igoru Loncarevicu) pa je trebalo sve stici, ali sledeci put (verovatno krajem leta) se obavezno cujemo i vidimo...Inace, prvi put sam bio u BL, i odusevljen sam...
Auto je 146 TS 1.6 98. godiste...Jako sam zadovoljan...Jedino je bilo malo problema sa varijatorom, ali resili su to valjda u Cacku pre neki dan...Ovih 500km BL-KG nisam osetio...
Ma da, ovaj put sam bio bas u frci jer sam bio na svadbi (Igoru Loncarevicu) pa je trebalo sve stici, ali sledeci put (verovatno krajem leta) se obavezno cujemo i vidimo...Inace, prvi put sam bio u BL, i odusevljen sam...
Auto je 146 TS 1.6 98. godiste...Jako sam zadovoljan...Jedino je bilo malo problema sa varijatorom, ali resili su to valjda u Cacku pre neki dan...Ovih 500km BL-KG nisam osetio...
-
ki
- Drug Član
Juche su poslati podaci za uplatu chlanarine na mail-ove ljudi koji su zatrazhili chlanstvo.
@ Vlada i Boris: Vama cu dojaviti kada poshaljem kartice za Banja Luku, gde ih mozhete podici itd...
Pozz / Laki
Napomena: Sachuvajte svoje uplatnice do dobijanja chlanske karte. Thx.
@ Vlada i Boris: Vama cu dojaviti kada poshaljem kartice za Banja Luku, gde ih mozhete podici itd...
Pozz / Laki
Napomena: Sachuvajte svoje uplatnice do dobijanja chlanske karte. Thx.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”