A i to sto kazes.........sto ne saceka da ja izadjem ...........nego na moje oci........killaz napisao:Pa lepo te pitala jel' mozhe da zapali?!

Eh sad losem frajeru ne pomazu ni dve Alfice a da ribice vole dobra kola oduvek je bilo, u sustini mnogo sam vise riba "pokupio" kad sam vozio Lanciukillaz napisao:Nema cheka(j) Lazo! Sve sam ja video, ali bre nikako da se izrazish, koliko je Alfica "kriva" shto te salecu "muve" a koliko ne!![]()
Evo ja te pitam: Koliko si riba izgubio zbog Alfe?156V6 napisao:
Eh sad losem frajeru ne pomazu ni dve Alfice a da ribice vole dobra kola oduvek je bilo, u sustini mnogo sam vise riba "pokupio" kad sam vozio Lanciuznachi nije do auta eto nekim sa ovog foruma(iz komsiskih tabora) bih mogao glat da "dam" svoju Alfu na nedelju dana i da se kladim da nista ne bi smuvali
-znachi nije do auta....nego bolje da si mi pitao koliko sam riba IZGUBIO zbog Alfe e tu vec bi morao da brojim,ne vole cice kad shvate da su one prolazne a Alfa vecna
e sad se strpi do sutra da izbroji...cuore sportivo napisao:Evo ja te pitam: Koliko si riba izgubio zbog Alfe?156V6 napisao:
Eh sad losem frajeru ne pomazu ni dve Alfice a da ribice vole dobra kola oduvek je bilo, u sustini mnogo sam vise riba "pokupio" kad sam vozio Lanciuznachi nije do auta eto nekim sa ovog foruma(iz komsiskih tabora) bih mogao glat da "dam" svoju Alfu na nedelju dana i da se kladim da nista ne bi smuvali
-znachi nije do auta....nego bolje da si mi pitao koliko sam riba IZGUBIO zbog Alfe e tu vec bi morao da brojim,ne vole cice kad shvate da su one prolazne a Alfa vecna
More ti si France Fan................vozis Saxa..........hehhehe...........a ovamo Honda,Micu,Nisan.............znamo mi takve.............v-tec napisao:@ 156 V6
Evo bas sad sam stigao![]()
![]()
ARGGGGHHHHHHHH ne diraj mi bolnu tacku ne vozim nikakvu HONDU :bluecry: :bluecry: :bluecry: :bluecry:
A koju Alfu vozi,doticni gospodin ili ti drug?v-tec napisao:
A ako neko ima zelju da mu se nadje sponzorka koja se razume u Alfe, slobodno neka podje do Miljakovca jer se tamo aktuelni buzdovan voza u Alfi pa su sve devojke resile da saznaju sve moguce karakteristike auta
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”