Kafana rezervisana za 15:00,samo da se zna....
Okupljanje
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
-
GostGo
- Drug Član

Evo ja prvi da se javim, malo pre sam stigao kuci.
Okupljanje je uspelo i bilo je i bolje nego sto sam se nadao. Fotografije ce govoriti same za sebe, bilo je 11, a kasnije i 12 Alfi. Prizor u kom ce uzivati svaki pravi Alfista.
Jeli smo neke ogromne cevape...dogovarali se....uostalom sto ja da pricam kada ce Dora to mnogo lepse i slikovitije da vam docara
Okupljanje je uspelo i bilo je i bolje nego sto sam se nadao. Fotografije ce govoriti same za sebe, bilo je 11, a kasnije i 12 Alfi. Prizor u kom ce uzivati svaki pravi Alfista.
Jeli smo neke ogromne cevape...dogovarali se....uostalom sto ja da pricam kada ce Dora to mnogo lepse i slikovitije da vam docara
-
GostGo
- Drug Član

Ne spominjete i novog Zenskog clana sa 146ticom ,i plavusa je ukapirala sta da se vozi.Pa slikana je i ona .Cuo sam se sa njom malopre momci kaze da ste stvarno onako bas,bas alfisti znaci ...
Ja sam se super proveo i ako nisam jeo one cevape.A mozda ste culi i pozdrav kad sam odlazio.
Ja sam se super proveo i ako nisam jeo one cevape.A mozda ste culi i pozdrav kad sam odlazio.
-
kilsonki
- Drug Član

Slike ce biti zakachene i ovde, samo ne mogu da se odluchim koja je lepsha od koje...
Hehe, chuj znali?! I videli, momentalno je palo okretanje u tvom pravcu i video se zadnji deo 164-ke!!!gaston napisao:killaz napisao:gaston napisao:A mozda ste culi i pozdrav kad sam odlazio.![]()
![]()
Naravno! Odjednom je zamrla pricha i chulo se samo; Gaston!
![]()
![]()
Ne zezaj , stvarno ste znali da sam ja ???
Slike ce biti zakachene i ovde, samo ne mogu da se odluchim koja je lepsha od koje...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”