weapon called Alfa Romeo

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

weapon called Alfa Romeo

Ned Apr 17, 2005 7:49 pm

Sad,ovako iskreno,medju nama(nasi smo)...malo pitanjce:

Koliko je Vas koji vozite Alfe smuvalo devojcice na Alfu?

I Vas devojcice da pitam,sto vozite Alfu,koliko je Vas smuvalo decka na Alfu(predpostavljam da Vam nije bio neki veliiki problem ;) ).....
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 8:00 pm

Ni jednu :cool ,ali su vremenom sve postajale zaljubljene u Alfu i posle nisam mogao da ih isteram iz kola.
Kada sam sadasnjoj devojci rekao da prodajem 164-ku,to je bila tragedija........voli ona sprinta,ali kaze da joj je 164-ka nesto posebno ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 8:02 pm

Veci komotitet je u 164-ci.......... :lool: ................ nego se cuskate,gurate,lomite u sprintu............ ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 8:04 pm

cuore sportivo napisao:Veci kokotitet........................
:rotfl: :rotfl: :rotfl: jeste,ali sprint ima shiber!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 8:08 pm

Jel to bio problem sa glavom ili nogama........pa morao siber na sprint-a......... :lool: :lool: ;)
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 8:15 pm

:surprise: .........sa glavom :teleporter: :teleporter:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 8:19 pm

Ja sam imao slucaj dok sam vozio 33 1.7 boxer da je devojka usla u auto,prijateljica, i da joj se toliko dopalo u autu da me je nakon toga stalno cimala da je odvezem negde,prebacim do tamo,vamo...

Kada sam je pitao sta ti se toliko dopalo u autu.......ona je kratko odgovorila:

"Sto ovde lepo mirise....".........mislila je na osvezivac ili sta ja znam vec,nisam hteo da zapitkujem........ ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 9:24 pm

Jesam...ali nisam svoju sadasnju devojku. Mozda je odigrala odredjenu ulogu sto se ukusa tice :D , ali ne primarnu sigurno.

Inace, najvise padaju one koje padaju na svaki bolji i noviji auto, tako da Alfi bas ne mogu da pripisem posebnu zaslugu.....vecina njih nezna elementarne stvari, a kamo li da razlikuje Alfu i Pasata, sve dok su u istoj boji :D
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 9:37 pm

Nove Alfa sekcije su strava,nekako mi se cini da ce mi ova sekcija biti omiljena :love: (mada vidim da cemo ja i Cuore da ovde uzmemo banku) i da smenimo urednike i preuzmemo VLAST nad ovim ministarstvom sta kazes druze?

Ova tema zahteva ozbiljan pristup,reci cu samo da dosta zavisi od profila ribice primer:klasicna sponzorusa koja se prima na Mecku ili A6 se nikad nece primiti na Alfu ali se ni ja necu primiti na nju

Recimo jedan od uslova da bi neka riba uopste bila sa mnom MORA DA GOTIVI ALFU znachi ona koja kaze nesto lose na racun Alfice je ugasila ili (kao sto je bilo jednom) ide peske da vidi kako je Beograd lep grad nocu :evil:

U nastavku cu se pozbavaiti detaljnije ovom temom
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 9:41 pm

Samo da obavestim sve ucesnike u ovom topiku da [size=24:1f318cfed7]nisu[/size] dozvoljene reci:

ribice
sponzoruse
cavke

niti bilo koje druge, osim reci DEVOJKA/E sa tog aspekta sto se nadamo i njihov uclanjenju u nas klub.

Hvala svima na razumevanju
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 9:45 pm

156V6 napisao:Nove Alfa sekcije su strava,nekako mi se cini da ce mi ova sekcija biti omiljena :love: (mada vidim da cemo ja i Cuore da ovde uzmemo banku) i da smenimo urednike i preuzmemo VLAST nad ovim ministarstvom sta kazes druze?

Ova tema zahteva ozbiljan pristup,reci cu samo da dosta zavisi od profila ribice primer:klasicna sponzorusa koja se prima na Mecku ili A6 se nikad nece primiti na Alfu ali se ni ja necu primiti na nju

Recimo jedan od uslova da bi neka riba uopste bila sa mnom MORA DA GOTIVI ALFU znachi ona koja kaze nesto lose na racun Alfice je ugasila ili (kao sto je bilo jednom) ide peske da vidi kako je Beograd lep grad nocu :evil:

U nastavku cu se pozbavaiti detaljnije ovom temom
Slazem se sa Stefanom,da ako ONA ne voli NJU(Alfu)..........kako ce tek mene da voli........ :lool: :lool: :lool: ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 9:52 pm

cuore sportivo napisao:Samo da obavestim sve ucesnike u ovom topiku da [size=24:f40df33162]nisu[/size] dozvoljene reci:

ribice
sponzoruse
cavke

niti bilo koje druge, osim reci DEVOJKA/E sa tog aspekta sto se nadamo i njihov uclanjenju u nas klub.

Hvala svima na razumevanju
Pa znas kako druze sponzoruse koje vole Mecku neci ni doci u Alfa Zone a DEVOJKE koje vole Alfu nisu sponzoruse pa se one nece ni naci prozvanim :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 9:58 pm

156V6 napisao:
Pa znas kako druze sponzoruse koje vole Mecku neci ni doci u Alfa Zone a DEVOJKE koje vole Alfu nisu sponzoruse pa se one nece ni naci prozvanim :cool
To je vec u redu.
Potpuno se slazem sa svim gore pomenutim...

p.s. ma neka dodju i te koje vole Mecke i ostale vasarske zanimacije,necemo i m nista......... ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 10:16 pm

cuore sportivo napisao: p.s. ma neka dodju i te koje vole Mecke i ostale vasarske zanimacije,necemo i m nista......... ;)
Evo im i dokaz....ja volim mecku, pa mi ne fali ni dlaka s glave :D :D :D :D :D

I to jos nisam ni zensko :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 10:22 pm

BRABUS napisao: Evo im i dokaz....ja volim mecku, pa mi ne fali ni dlaka s glave :D :D :D :D :D

Jel na vasare ides meckom ili ALFOM?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 17, 2005 10:27 pm

cuore sportivo napisao:
BRABUS napisao: Evo im i dokaz....ja volim mecku, pa mi ne fali ni dlaka s glave :D :D :D :D :D

Jel na vasare ides meckom ili ALFOM?
Ne idem na vasare :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 19, 2005 10:15 pm

dobro postovacu dozvoljeni recnik...
SELJANKE u Srbiji znaju samo za BMW, VW, Audi i Mercedes...

situacija 1.
vozio sam tada Fiat Coupe 2.0 turbo 16v ali totalno zlo nasviran (380hp)
i devojka koju sam upoznao u klubu (Andergraund je to bio) posle jako prijatne veceri ja se ujutru ponudim da je odbacim kuci, dolazimo na parking, ulazi ona i pita koji je ovo auto, ja odgovaram Fiat, ona onako razocaranim glasom "ahaaaa" (uz ton podcenjivanja)... sledeca scena je bila 200km/h Brankov most gde se njoj "otelo" "U j**ote sta je ovo!!??"
dok je simfonijski orkestar (u sastavu Garret T3/T4 hybrid, Blitz Supersound BOV i freeflow izduv) svirao divnu melodiju u pozadini...
"smuvali" smo se i posle toga je pokazivala maximalno postovanje prema njemu... jeste da nije alfa ali ono... bratski auto pa da pomenem...

situacija 2.
Alfa 146Ti, vozimo se (nije devojka iz prethodne situacije), prepoznatljiva malo agresivnija voznja, visoki obrtaji (normalno za alfu) kad ona postavlja pitanje "A jel ovo TDI?"... veza je trajala dok nisam potrosio taj rezervoar...

situacija 3.
moja sadasnja devojka, kada smo se upoznali, posto je videla sta vozim usledila je recenica "Jao Alfa, prelepa je, ajde daj gas da vidim da li se cuje kao caletova Giulia TI. Znas ja hocu da kupim Breru kad izadje"... bila je to instant ljubav :grin: koja traje i dan danas... (killaz ti si je upoznao onda)

od devojke ocekujem da postuje moju Alfu kao sto postuje i mene, takodje ako zapali cigaru ili krene da jede u njoj, instant dobija shut kartu iz auta (makar bilo u sred pustare) i iz mog zivota...

ja stvarno volim moj auto...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Apr 19, 2005 11:20 pm

Quadrifoglio napisao:
situacija 2.
Alfa 146Ti, vozimo se (nije devojka iz prethodne situacije), prepoznatljiva malo agresivnija voznja, visoki obrtaji (normalno za alfu) kad ona postavlja pitanje "A jel ovo TDI?"... veza je trajala dok nisam potrosio taj rezervoar...
verovatno si bio na rezervi, ja ne bih cekao pun tank da mi neko pomene te skracenice sa D
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 20, 2005 12:30 am

Quadrifoglio napisao:dobro postovacu dozvoljeni recnik...
SELJANKE u Srbiji znaju samo za BMW, VW, Audi i Mercedes...
Ovo je nazalost surova istina,prosle nedelje javila mi se jedna riba i rekla mi na jednom forumu da je Ferrari dobar ali Bmw je mnogo bolji,moj odgovor je bio: maco drzi se ti sminkice i pushenja nemoj mnogo da se zamaras oko autica ne ide ti to :evil:
Quadrifoglio napisao:od devojke ocekujem da postuje moju Alfu kao sto postuje i mene, takodje ako zapali cigaru ili krene da jede u njoj, instant dobija shut kartu iz auta (makar bilo u sred pustare) i iz mog zivota...

ja stvarno volim moj auto...
Da li cete videti nekad sirovinu u Alfi,dzdudzu glavatog sa debelom vratinom i kajlom,devojku koja nema ukusa.....pa mozda i hocete ali kod nas su to poneki zalutali primerci a u "shvabama" redovna pojava koja potvrdjuje pravilo da ipak ima mnogo seljaka u zemlji Srbiji,mi smo valjda jedina zemlja u svetu u kojoj su se 5 godina uzastopno nosile duxerice uvecene u trenerke kao vrhunac mode...sta dalje reci za nas narod i koliko ukusa ima,a ti isti voze ww,bmw,mecke...i I`ll rest my case
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 20, 2005 12:45 am

Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 20, 2005 1:24 am

156V6 napisao:
Ovo je nazalost surova istina,prosle nedelje javila mi se jedna riba i rekla mi na jednom forumu da je Ferrari dobar ali Bmw je mnogo bolji,moj odgovor je bio: maco drzi se ti sminkice i pushenja nemoj mnogo da se zamaras oko autica ne ide ti to :evil:
Bas si joj tako rekao!?

E ako si joj rekao................btw. da li te je cimala nakon toga? :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 20, 2005 1:30 am

Pa znas me...sa Alfom i pushenjem se nikad ne zezam

Posle toga mi vise nije slala poruke,mislim da je doslovno shvatila poruku al me bas nesto zabole :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 20, 2005 1:35 am

Kad smo vec oko pusenja cigareta............ja licno ne volim da pusim u autu cigarete iako sam chain smoker......niti kome dozvoljavam.

Elem,to praktikujem vec niz godina,ali vrlo cvrsto od pre 6.
Smuvao ja cicu,seli u auto,vozimo se.....
Pita ona da zapali.......ja......ovo.......ono......ajde kazem mozes,zapali.
piiiip ona mi skoro zapali nove presvlake u 33-ci.... :mad:

Od tad.........nikad vise,nikome......... :lool: ;)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 20, 2005 1:37 am

:lool: Pa lepo te pitala jel' mozhe da zapali?! :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 20, 2005 1:38 am

Heheh da da Cuore bas smo oko cigareta ;) :evil: