E pa momci uzivajte , a sutra stize i prevod .
Sad je kasno , ulutro ustajem rano , pa ne mogu da prevodim , ali sutra ....... obecavam .

Izvin sto te uznemiravam , ali me interesuje u kom si casopisu to citao .............. ?????mauroar napisao:a147 je u usporednomtestu sa bmw120d bila bolja,pa ?ak i sklapanju unutra?njih plasti?nih dijelova di je bmw bio od uvjek na samom vrhu,onda jo? u ubrzanjima,dr?anju u zavojima,pa je tako na stazi bila br?a pune 2sec,,jedino je bila mx brzina lo?ija,i manji prtlja?nik a da i vi?e je tro?ila
usporedba 147 mjet 150ks
bmw120 163ks
AlfaPerSempre napisao:Izvin sto te uznemiravam , ali me interesuje u kom si casopisu to citao .............. ?????mauroar napisao:a147 je u usporednomtestu sa bmw120d bila bolja,pa ?ak i sklapanju unutra?njih plasti?nih dijelova di je bmw bio od uvjek na samom vrhu,onda jo? u ubrzanjima,dr?anju u zavojima,pa je tako na stazi bila br?a pune 2sec,,jedino je bila mx brzina lo?ija,i manji prtlja?nik a da i vi?e je tro?ila
usporedba 147 mjet 150ks
bmw120 163ks
Ja imam savim druge podatke .............. dobro ne bas savim , ali prilicno ................ ubrzanje je imao beolje BMW , a i na stazi je bio brzi ...................
Onda su takodje rekli da je i sklapanje preciznije kod BMW .
Quoattroruote , je moj izvor ..................
cuore sportivo napisao:JA SAM NEPISMEN...........alfa virus.................kh,kh,kh..............AlfaPerSempre napisao:Moze biti da sam ja nepismen , ali mislim da je on napisao da je 147 bila bolja .![]()
![]()
![]()
![]()
cuore sportivo napisao:JA SAM NEPISMEN...........alfa virus.................kh,kh,kh..............AlfaPerSempre napisao:Moze biti da sam ja nepismen , ali mislim da je on napisao da je 147 bila bolja .![]()
![]()
![]()
![]()
Mada je sve pocelo od ovoga...........[size=18:38004681b2]beolje BMW[/size].......
Gde zivish u novom beogradu ???? U kom bloku ????cuore sportivo napisao:Nisam..............a da li smo se videli..............ko to zna............mozd ai jesmo........AlfaPerSempre napisao: Jesmo li se ti i ja videli do sada ???? Jesi li bio na onom skupu u decembru ?????
Znaci......................AlfaPerSempre napisao:U Automoblismu iz maja ove godine ( tamo je vec izasao) ima uporedni test alfe 147 i BMW-a 120i ........ jedan lik je rekao da je tu alfa zaista bolje ocenjena .................. najverovatnije ce mi sutra poslati clanak ( skenirace ga )
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”