sve ono sto imaj uticaj na povecanje bezbednosti vozaca, putnika u vozilima,narocito dece i ostalih ucesnika u saobracaju
bezbednost na 1 mesto
- sasa km
- Garaža: AR 155 1.7 TS 8V /94
Poslednja izmena od sasa km u Ned Nov 23, 2008 12:09 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Ovo mislim da ste svi videli na cannon forumu ali evo kada dodju novi ljudi...
... re=related
... re=related
Valjda ce uticati....na mene jeste...
... re=related
... re=related
Valjda ce uticati....na mene jeste...
- sasa km
- sasa km
danas je bila sahrana decka iz KM koji je nastradao u Audi-u na ulazu u Krusevac (bio na zadnje sediste a dva druga su mu bila napred - oni su samo povredjeni) ko zna iz pravca Kraljeva na starom ulazu i odvajanje zaobilaznice
iz izvora rekla kazala patrola policije pre Krusevca ih je registrovala da su isli 250 Km/h i da nisu nadjeni tragovi kocenja
:cray: :cray:
iz izvora rekla kazala patrola policije pre Krusevca ih je registrovala da su isli 250 Km/h i da nisu nadjeni tragovi kocenja

- OMP
- Garaža: GP TJet
ma strasno, ne znam nista precizno sta je i kako bilo, ali cuo sam da je auto skroz utotaljen, kao da se podvukao pod kamion, kazu samo se zadnji kraj poznaje da je audi a8, kako sam cuo decko koji je poginuo je bio na mestu suvozaca a ne pozadi
jer zadnji kraj je iole citav
inace vozac je bio pijan a navodno slupali se sa 200-220km/h, u sta sumnjam jer ne bi niko preziveo taj udar pri toj brzini, sve u svemu strasno

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- sasa km
navodno udarili u ogradu pa ih bacilo na krov i tako kozna koliko su isli a decko izgleda polomio vrat ili kicmu od udarca najverovatnije su zaspali svi
ako je vozac bio pijan onda su i ostali bili pijani
auto su sekli da izvade dvoje njih
ako je vozac bio pijan onda su i ostali bili pijani
auto su sekli da izvade dvoje njih
- sasa km
- mishkom
Prvi put su snimci i slike bas uticale na mene.... I kad god sam morao da vozim po celu noc ili tako nesto imao sam obicaj da bacim pogled na slike
Medjutim problem je u tome sto sam sad oguglao... Gledajuci slike sam shvatio da ni posao policije nije lak

Medjutim problem je u tome sto sam sad oguglao... Gledajuci slike sam shvatio da ni posao policije nije lak

- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Ja sam mnogo ljudi izgubila u saobraćajkama. Iskreno, užasno ih se bojim. Ono što je najgore, a postaje jako evidentno jeste da ljudi jedostavno ne uključuju mozak dok voze. Čini mi se da u svima postoji neka manja doza straha, sve bi bilo drugačije.
Svi mi volimo automobile, i brzinu i manevrisanje - kompletan osećaj.... samo...
Onima koji nisu roditelji, mogu samo da kažem da je sedanje za volan onog trenutka kada postaneš roditelj, ili onog trenutka kada sedneš za volan a po prvi put dete voziš sa sobom . .. neverovatna jeza i strah prođu kroz kosti.
Svi mi volimo automobile, i brzinu i manevrisanje - kompletan osećaj.... samo...
Onima koji nisu roditelji, mogu samo da kažem da je sedanje za volan onog trenutka kada postaneš roditelj, ili onog trenutka kada sedneš za volan a po prvi put dete voziš sa sobom . .. neverovatna jeza i strah prođu kroz kosti.
TRUE to YOU TS
- mishkom
^poslednji anin pasus potpisujem!!! Tu si potpuno u pravu, sad mi i hladno...
- testera
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.0 170 CV berlina
Bez opuštanja, ni Alfa nije zalepljena za put.
http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=120047

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=120047

- sasa km
jos jedna crna hronika
juce je bila sahrana decka 27 god koji je nastradao zbog brze voznje a drugi (suvozac)je jos u komi
izasli van puta (prilikom preticanja a nisu bili vezani) i udarili u stenu i prevrnuli na krov i pored aktiviranja jastuka zadobili teske povrede - jedne tragicno a za drugog je jos znak pitanja sta ce biti
nastradali je bio drugar decka koji je nastradao pre mesec ipo na ulazu u krusevcu i vozio njegova kola ??????

juce je bila sahrana decka 27 god koji je nastradao zbog brze voznje a drugi (suvozac)je jos u komi
izasli van puta (prilikom preticanja a nisu bili vezani) i udarili u stenu i prevrnuli na krov i pored aktiviranja jastuka zadobili teske povrede - jedne tragicno a za drugog je jos znak pitanja sta ce biti
nastradali je bio drugar decka koji je nastradao pre mesec ipo na ulazu u krusevcu i vozio njegova kola ??????

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”