Tihomirce:Ako kupim 164 ti si kriv.Sta bre kacite ove slike Stvarno katastrofa,ovakav auto za nikakve pare.A jos ako je neka crna,unutra koza...bolje da cutim.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Tihomirce kad kacis slike idi na opciju "Add image to post" u donjem levom uglu ispod prozora gde pises post i onda ce slike biti automatski kao thumbnail jer ovako ispadaju velike i izlaze iz okvira foruma ili bar stavljaj u 640x480 rez da ne bi skrolali mnogo, imas ovde o novim pravilima foruma
viewtopic.php?f=15&t=206
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
lepe su ali ne i jeftine i posebno ne prakticne zbog boje , ipak ove vise prilice nekoj limuzini 164 ili 166 pa jos sa bez kozom , ja sam vise za sportskiju varijantu, crne sa cvenim ili sivim detaljima
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Al to narod čita pa ti sad objasni sta je tu sta , zato sam i napisao prepiska ,
najviše mi se svidelo što tako brzo treba generalna da se radi :cray: na šta li je mislio kad je to izjavio
eto i posle se pitamo zasto nam automobili nisu na ceni
Najbolje mi je da dizajn nije upecatljiv Obicno kad sustignem nekoga, dizajn prednjeg dela je toliko upecatljiv da se brze bolje sklanja u desnu traku
Za motor no comment - ja ne znam za slucaj generalke na 150k, a ako je neko cuo onda neka nam kaze kojim mukama je bio taj motor kada je ispustio dusu tako brzo.
Bitno da mi znamo u cemu sedimo i u to ime
Pre moje dve 33 sam imao Fiat Croma-u 2.0ie. Prvi utisak posle Crome u Alfici je bilo razočarenje kako je Alfa mala, pa jeftina tabla, pa mršava vrata, pa...
Da se nisam ozbiljno zaljubio u ovu sa gore pomenutim manama izbor bi bio definitivno 164. Makina je No. 1