Pozajmljujete li kome Alfu?

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Re: Pozajmljujete li kome Alfu?

Pon Dec 08, 2008 10:41 am

samo proverenim ljudima koji su esktra dobri vozaci i za koje znam da ce voditi racuna o njoj mozda i vise od mene. ja kad pozajmljujem upravo tako se ponasam pa zato isto ocekujem i od drugih u vezi sa mojom Alfom. u principu, tesko ce bilo ko i smeti da sedne u tudju Alfu a da ne vozi u grchu (Alfiste ne racunam)

(od kako je moja, vozio je jednom samo Nigy, od Vrbasa do Dore (NS), ja bio suvozac.)

*i ja sam vozio njegov sivi TS, od NS do BG... :yahoo:
Korisnikov avatar
rembrant
Garaža: 147 1.9 JTD 8v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:40 pm

Pon Dec 08, 2008 4:41 pm

B@ne J napisao:Ja se odavno drzim mog lepog pravila: "auto i devojku ne pozajmljujem nikome" :rotfl:
potpisujem! Ja imam obcaj da kazem: "Alfu i zenu nikome!" ali ni od koga i ne trazim, sto mislim da jedino moze da funkcionise. Do sada je samo majstor vozio od mog posla do njegove radnje za redovan servis!
Slika
Korisnikov avatar
Dejan
Garaža: 159 1.9 JTDM Rosso, Punto Sporting 1.4 16V Giallo
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 3:38 pm

Pon Dec 08, 2008 9:36 pm

Vrlo retko, jedina osoba koja ima full pristup je otac, koji je inace i kriv sto sam zarazen Alfa virusom :grin:
Alfa +
ma
magic33
Drug Član
Drug Član

Čet Dec 18, 2008 12:05 am

NE
zeka
Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 boxer 1996
Kawasaki Zephyr 550 zr
Honda cbr 125 r
yugo
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:02 pm

Pet Dec 19, 2008 11:01 am

Auto vozimo Cale, burazer i ja.Kad budem imao svoju alfu sumnjam da cu je nekom davati.Joooj jedva cekam da kupim auto :yahoo: . Auto sam davao samo jednom drugu koji ima isti nacin voznje kao i ja i veoma se dobro brine o automobilima....I to veoma retko....

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”