ako te ne mrzi, zovi, idi, vidi, kazi - gledas za druga. ja ne smem (blam), skoro sve sam ih vec gledao neke i vozio...

Ako se radi o 155 kojoj je i motor farban u crno, dodao bi da ju je taxista kupio kao kantu. Sticajem okolnosti, upoznao sam čoveka kada je tek kupio Alfu. Ja je ni tada ne bi ni pogledao, ali je čovek naseo na pricu kako je lako popraviti nedostatke, hladnjak za klimu je u gepeku (ali za 8v, što je auto i bio pre nego što je opaljen, kada je i motor menjan) itd, a cena pristupačna. Nije on kriv što nema pojma o Alfama. Istu tu 155-icu sam gledao negde na Čukarickoj padini preko puta crkve pre oko godinu i po. Bila je u užasnom stanju jos tada. Slušao sam priče i pravio se "Toša"... Ako nije ovaj auto, onda treba znati da su obe za izbegavanje u širokom luku. Ova koju sam je gledao ima tu specifičnost da je motor ofarban u crno...dekideki napisao:upozorenje:
nas stari drug PRESRETAC koji je svoju Alfu 155 1.8 16V prodao nekom taksisti, upozorio me je da je ta Alfa sad je u veoma losem stanju i naravno - na prodaju je. isao je da je vidi i - naravno odmah se okrenuo i otisao. ova sirotica vise nije ni malo reprezentativna, najblaze receno. PRESRETAC me je zvao da svima skrenem paznju u vezi nje.
*dakle, ako vidite crnu 1.8 16V u oglasima, znajte da ne vredi ni dzabe da vam je daju...
tuzna vest (bar za mene), ali mozda nekog spase muka.
(btw cena je 2.700, i za sad se prodaje u halooglasima)
ALFA Romeo 155 1.8 Twin Spark 16V (1996), ABS, servo, klima, šiber, podizači, kod ključ, BG table, 2.700, hitno. 063/172-6597
*klima ne radi, ABS ne radi...
Ja to ne bi sređivao... Prevelik (preskup) zalogaj za tu Alfu. Sa sređivanjem bi ušla u cenovni rang neke 156-ice...Tihomirce napisao:Jel ima neke nade da ta Mikicina moze da se dovede u normalu ,
imali joj spasa il je rupa bez dna
Bilaspeedfreak968 napisao:Nadam se da nece biti da je i ova 155-ca vec bila![]()
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=92641
Odlichno izgleda...
To je to,otprilike ... Sudeci po dezenu sedista,godiste je verovatno 92-3..dekideki napisao:ne izgleda lose.
8V, 1994-1995...
godinu dana registrovana.
ako je nece posle nikad vise prodavati, nije losa prilika. provera papira, motora, i pichi.
mozda cena dole, za 800-1000...