Meni najlepsa 164 kod nas.. V6TB....Superka...Patosirana...extra felne...Uf..ovo kad ti se priblizi bolje da se sklanjas..tako opako izgleda...nabodena prednjim krajem u zemlju ,a nazad spojlercic...
Na slikama i nije nesto,ali nagovoricu ga da dodje na neki od skupova pa cete videti..
[
Neznam , valjda pracenje svetcog trenda , a i seleonoid varijatora faze izmesten ,
koliko mogu da vidim ova je ista kao na 155-ci (mislim na glavu motora)
glava, brizgaljke, usis,izduv pumpa za vodu, step sve je isto kao kod 155ice, tj 155ice sa plasticnim usisom jedino se kod protokomera razlikuju i desni drzac motora
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
ma pitanje jesu li tako dobro ocuvani ili sredjeni, svako od nas da svoju alfu profi ofarba, stavi nove felne i gume, dubinski opere enterijer i jos par stvari sredi ima da izgleda kao iz salona, pre bih rekao da su sve ove alfe doterane da izgledaju ovako, ljubav i vreme i novac sve mogu
a ja bas htedoh raci kako me felne na ovoj zadnjoj odusevljavaju, mnogo mi se svidja taj model felni, ima nekih i sa zlatnim sredisnjim delom jos lepse , a i boja ove alfe je odlicna
uh automatski menjac pa jos ovako nezgrapana rucica i ovaj znac sa prednje maske na volanu, to mu nije trebalo, odvratno , a kombinacija boje u enterijeru i felne mi se svidjaju