Našao sam ultra povoljna sedišta iz Brere. Interesuje me da li ih je neko montirao u 159-ku? Video sam slike da je moguće da se stave u auto, ali sam isto tako i video da ljudi pišu da su preširoka... Kupio sam ih svkako pa ako ništa, biće dobre kancelarijske stolice...
E sad nešto drugo što me interesuje je da li može mehanizam sa elektro podesivih sedišta sa 159-ke da se prebaci na sedišta od brere (suštinski da se el. podešavanja ugrade na sedišta sa manualnim podešavanjem). Da li neko ima preporuku za nekoga ko bi se uopšte upustio u tako nešto?
Sedišta iz Brere u 159-ku
- Lakson
- Drug Član

- Garaža: ̶ ̶̶̶A̶̶̶l̶̶̶f̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶R̶̶̶o̶̶̶m̶̶̶e̶̶̶o̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶5̶̶̶6̶̶̶ ̶1̶.̶9̶ ̶J̶T̶D̶m̶ ̶̶̶S̶̶̶p̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶t̶̶̶w̶̶̶a̶̶̶g̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶
Alfa Romeo Giulietta SUPER 1.4 TB
Alfa Romeo 159 2.2 JTS - Lokacija: Beograd
- b0jan
- Garaža: Alfa Romeo 159 TBi Ti Q2
Ja sam imao TI sjedista sa manuelnim podesavanjima. Kupio sam elektro podesiva sjedista, rastavio i jedna i druga, prebacio TI obloge na elektro podesiva i to je to ^^ U biti sve je isto samo mora da se prebaci mala sipka na prednjem djelu sjedista koja nosi onaj dio sto se na TI sjedista izvlaci (ne mogu da se sjetim treba li nesto da se busi..). Svakako tu sam za svaku pomoc.
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”