Giulietta pitanje oko board kompujutera

Alfa Romeo MiTo forum | Alfa Romeo Giulietta forum | 4C | GIULIA | Prototipi
sakibn78
rookie
Garaža: Peugeot 3008
Pridružio se: Pon Apr 07, 2025 3:07 pm

Giulietta pitanje oko board kompujutera

Sub Avg 02, 2025 11:40 am

Pozdrav,prvo da Vas sve pozdravim i zahvalim što sam kupio prvu alfu u životu poslije svih pročitanih tema na ovom forumu i bez obzira na "lošu" reputaciju Alfe generalno,zaista sam prezadovoljan kupovinom.U pitanju je Alfa Giulietta 1.4 i 120 kw.Sada jedno pitanje,zaista mi je čudno kada na bordu sa trenutnom potrošnjom pri brzini 80,90 ili 100 km i voznjom u 6 brzini pokazuje neku potrošnju od 18,19 litara ili više,a kada pustim gas pokazuje i 50 litara što mi naravno poveća i trenutnu potrošnju po bordu.Auto ne troši ni blizu toga,možda kombinovane vožnje oko 10 litara,ali to stvarno ne mogu da skontam zbog čeka se dešava.Ima li neki lijek za to ili je to jednostavno tako.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Administrator
Administrator
Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 2:54 pm

Re: Giulietta pitanje oko board kompujutera

Pon Avg 04, 2025 7:29 am

To ti je uključeno km/l a ne l/100 km, pogledaj taj podatak, ne piše ti l/100 km nego km/ll. to se menja preko bord kompjutera kome pristupaš komandama sa leve strane volana, gde se šteluju svetla.
sakibn78
rookie
Garaža: Peugeot 3008
Pridružio se: Pon Apr 07, 2025 3:07 pm

Re: Giulietta pitanje oko board kompujutera

Pon Avg 04, 2025 11:07 am

Bogami je bilo to,još sam ja gledao tu opciju,ali nisam skontao.Hvala mnogo,a ja ću kada malo operem auto,predstavit moju Giulettu u temi za to.

Povratak na “Alfa Romeo Nuova Razza”