MiTo 1.3 disel greska P081D
- brdaus
- Garaža: ex Alfa 155 TD, ,Alfa 156 1,9 JTD , Lancia Lybra 2,4 JTD . Alfa GT 1.9 JTD, MiTo 1.6 MJTD, 159 SW 1.9 JTDm sada Delta 1.6 JTDm.
Drugar danas kupio Mita i odmah greska. P081D. Da je automatik pa je to ok , al posto je manuelni menjac dodje malo zbunjujuce. Ima start-stop sistem. Ima li ko kakvu ideju sta bi moglo biti ? Taj senzor za ler poziciju menjaca ?
Sve sto je dobro u zivotu, il je nemoralno ili goji
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
Start stop senzor na rucici menjaca, desava se.. Odozdo je, ispod salthebla koliko se secam.
Mislim da je isti kao na giu 55228312. Proveri.
Mislim da je isti kao na giu 55228312. Proveri.
Alfa Romeo - The car inside the driver.
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Nije isti ... za mita koliko vidim je ovaj 55266125 ako nisam nešto promašio. Cijena prava sitnica oko 15 crvenih
- brdaus
- Garaža: ex Alfa 155 TD, ,Alfa 156 1,9 JTD , Lancia Lybra 2,4 JTD . Alfa GT 1.9 JTD, MiTo 1.6 MJTD, 159 SW 1.9 JTDm sada Delta 1.6 JTDm.
A da li bi pomoglo da iskljucim start/stop sistem kroz proxy ? Da covek ne baca pare na nesto sto mu u normalnom zivotu i ne treba .
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Možeš pokušati.
Ja sam hteo na mom Mitu da ugasim S&S sistem jer me nervira ali kada ga ugasim ne mogu da startujem auto jer paljenje ide preko tog modula.
Senzor se svakako može nači polovan na otpadu za dosta manje para.
Ja sam hteo na mom Mitu da ugasim S&S sistem jer me nervira ali kada ga ugasim ne mogu da startujem auto jer paljenje ide preko tog modula.
Senzor se svakako može nači polovan na otpadu za dosta manje para.
- brdaus
U pravu si. Ne moze da se ugasi. Nece da startuje. Mora da se nsdje polovan deo. Ili nov. Sta je tu je.
Sent from my RMO-NX1 using Tapatalk
Sent from my RMO-NX1 using Tapatalk