https://www.forum.alfaholicy.org/159_br ... anguage=en

Ta sa ebay ima samo vertikalne ali ne i horizontalne koje idu u nastavku za sajtne:(.
Koje ulje je sipano? Sipaj manju gradaciju za hladno uljepsychofedex napisao: ↑Ned Dec 20, 2020 10:06 pmCaos ljudi, 2.0 170ks, menjac malo teze ide, pogotovo kad je hladan i kad prespava napolju na hladnoci. Kad se zagreje, ide tecnije ali opet ide teze nego sto bi trebalo, valjda.
Ulje je menjano skoro, nista se specijalno nije desilo.
Sta gledati sada?
Pogledati sajle biraca i sam birac. Cesto i to utice na hod rucice i dovoljno ih je malo razraditi i podmazati.psychofedex napisao: ↑Ned Dec 20, 2020 10:06 pmCaos ljudi, 2.0 170ks, menjac malo teze ide, pogotovo kad je hladan i kad prespava napolju na hladnoci. Kad se zagreje, ide tecnije ali opet ide teze nego sto bi trebalo, valjda.
Sta gledati sada?
bums85 napisao: ↑Pon Dec 21, 2020 10:40 pmKoje ulje je sipano? Sipaj manju gradaciju za hladno uljepsychofedex napisao: ↑Ned Dec 20, 2020 10:06 pmCaos ljudi, 2.0 170ks, menjac malo teze ide, pogotovo kad je hladan i kad prespava napolju na hladnoci. Kad se zagreje, ide tecnije ali opet ide teze nego sto bi trebalo, valjda.
Sta gledati sada?
Vazi, hvala, videcu i to sa majstorom.MiloshBg napisao:Pogledati sajle biraca i sam birac. Cesto i to utice na hod rucice i dovoljno ih je malo razraditi i podmazati.psychofedex napisao: ↑Ned Dec 20, 2020 10:06 pmCaos ljudi, 2.0 170ks, menjac malo teze ide, pogotovo kad je hladan i kad prespava napolju na hladnoci. Kad se zagreje, ide tecnije ali opet ide teze nego sto bi trebalo, valjda.
Sta gledati sada?
Cuj, nemoj da te to zabrinjava, inace je 8v ostiji na gasu, pogotovo pri startu, jos ako je malo čipnut...psychofedex napisao: Ono sto me je pre neki dan zaprepastilo jeste kad sam seo u Stila 1.9 115ks posle duzeg vremena, iznenadio sam se koliko vuce u prvoj-drugoj, koliko je samo startniji od Alfe, pa cisto neko da vidi da mozda nije protokomer da gusi, da nije mozda usisna zapusena ili nesto.
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”