Evo slike sa testa senzora, ako neko vidi nešto neobično nek javlja da rešavam problem jer ne znam gde da idem više i šta da mu radim.
Koliko sam se radovao za 156cw toliko me ovaj ubi u pojam.
Po meni nedopustivo. Ocigledno nisi dobio ni neku dokumentaciju (da ne pominjem racun) o tome sta je radjeno na vozilu.desibe napisao:Danas je Dr Vojkan rešio Alfu. Nije hteo da mi kaže šta je tačno .
Rekao mi je bilo je par brljotina oko motora. Možda po vama nije profesionalan ali obzirom da su me neki "majstori" ubeđivali da je reduktor, diferencijal itd. što suma sumarum je popravka od 300-400e, a da ne pominjem da ne bi time rešili problem, Vojkan me je kupio svojim znanjem i odnosom prema mušteriji, tako da je to majstor koji će mi održavati CW za sve što ja ne mogu da rešim. Što bi odavao tajne kojima zarađuje za hleb, koliko sam video ovde na forumu dosta njih nije spremno da podeli svoje iskustvo a kamoli da savet šta i kako. Tako da Vojkanu ne zameram to što nije odao "poslovnu tajnu" ali je jedini majstor koji je hteo da sasluša mušteriju i da reši problem za sitan novac, za većinu majstora u Nišu bi to bilo gubljenje vremena.boki76 napisao:Po meni nedopustivo. Ocigledno nisi dobio ni neku dokumentaciju (da ne pominjem racun) o tome sta je radjeno na vozilu.desibe napisao:Danas je Dr Vojkan rešio Alfu. Nije hteo da mi kaže šta je tačno .
Strucan-mozda, profesionalan-ne bas.
Da li taj dr Vojkan stvarno ima titulu magistra (inzenjera necega)?desibe napisao:Rekao mi je bilo je par brljotina oko motora. Možda po vama nije profesionalan ali obzirom da su me neki "majstori" ubeđivali da je reduktor, diferencijal itd. što suma sumarum je popravka od 300-400oe, a da ne pominjem da ne bi time rešili problem, Vojkan me je kupio svojim znanjem i odnosom prema mušteriji, tako da je to majstor koji će mi održavati CW za sve što ja ne mogu da rešim. Što bi odavao tajne kojima zarađuje za hleb, koliko sam video ovde na forumu dosta njih nije spremno da podeli svoje iskustvo a kamoli da savet šta i kako. Tako da Vojkanu ne zameram to što nije odao "poslovnu tajnu" ali je jedini majstor koji je hteo da sasluša mušteriju i da reši problem za sitan novac, za većinu majstora u Nišu bi to bilo gubljenje vremena.boki76 napisao:Po meni nedopustivo. Ocigledno nisi dobio ni neku dokumentaciju (da ne pominjem racun) o tome sta je radjeno na vozilu.desibe napisao:Danas je Dr Vojkan rešio Alfu. Nije hteo da mi kaže šta je tačno .
Strucan-mozda, profesionalan-ne bas.
Toliko od mene, sledeće je da predstavim 147 i 156cw u AlfaVirusu.
Pozdravljam sve kolege inficirane Alfa virusom i želim im dugu bolest i spor oporavak.
Nije uzeo 100e, uzeo je 5.000 dinara, a očistio je EGR, turbinu i promenio donje vakum crevo turbine.veljko1 napisao:Generalno, svi forumi su na aparatima, ili su ugašeni... majstor ti mora reći šta je uradio, ako je naplatio svoj rad. Ako je nešto čačnuo i naplatio 1000 dinara, pa auto radi, je u redu i da ne kaže, al ne može da uzme, tipa, 100 evra i kao, neću da ti kažem. Eno ti sto evra, al neću da ti kažem gde su... al šta sad...
Hipoteticki 100 evra...desibe napisao:Nije uzeo 100e, uzeo je 5.000 dinara, a očistio je EGR, turbinu i promenio donje vakum crevo turbine.veljko1 napisao:Generalno, svi forumi su na aparatima, ili su ugašeni... majstor ti mora reći šta je uradio, ako je naplatio svoj rad. Ako je nešto čačnuo i naplatio 1000 dinara, pa auto radi, je u redu i da ne kaže, al ne može da uzme, tipa, 100 evra i kao, neću da ti kažem. Eno ti sto evra, al neću da ti kažem gde su... al šta sad...
Eto toliko drugovi alfisti vidim da ja ovde nisam poželjan pa onda ajd u zdravlje, odoh ja odavde mi glupi nismo za ovde.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”