Vidim sada ludilo razlika 1.9 vs 2.0

Ovo ne valja nista, idemo dalje u potraguslobac napisao:Hvala, svaki dan da se nauci 1 nova stvar, gde bi nam kraj bio hahah
Uzecu ove: https://www.kupujemprodajem.com/automob ... =110419535
Pa cu videti kako ce leci, ako ne valja onda ce ici folija.
To je to onda, samo mi je malo cudno sto se toliko dobro ponasa u niskim obrtajima a i ne zelim da ga gusim, Stilo je tu vec trazio nizu brzinu da povuce bez mucenja.mmario73 napisao:Ja vozim, pa nema tu nekog pravila, voziš na obrtajima gde osetiš da motoru nije teško, ako možeš da doziraš lagano gas, i ako se agregat lepo odaziva, onda po gradu možeš bez problema da menjaš u spektru od 1300-1800 obrtaja..
Boost je povezan sa otklonom gasa, koliko si nagazio, toliko imaš boosta, sve jedno na kojim si obrtajima..
To sam prvo uradio, ali ne vredi, maglenke su jaceslobac napisao:Za kratka svetla imas onaj tockic s leve strane ispod volana kojim dizes i spustas svetla u zavisnosti koliko se ljudi vozi. Meni mislim da su dignuti na max kad sam sam i nikom ne smeta iz suprotnog smera kad ide a vidi se odlicno, ako vozim jos nekog, pogotovo nazad, onda malo spustim. To sam i ja primetio cim sam uzeo auto pa sam se malo igrao. Za ostalo ne znam, ne vozim dizlu
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”