eto vidis, ja ne bih to imao pojma, nemam oko bas za te stvari, i hvala puno na info, znaci definitivno cu da trazim novi, mada mi je suluda cifra od 200e za branik plus da ga farbam posle....bums85 napisao:Branik ti je gitovan debelo, zato je ispucalo, i da ga sredis pitanje je da li bi opet ispucao posle nekog vremena, tako da je bolje drugi u dobrom stanju
ne bih uzimao zamenske iskreno...
to jeste, tek sam od skoro alfista i nemam bas neko iskustvo sa otpadima i delovima, valjda ce naleteti nesto, kapiram da rupe za prskalice mogu i sam da napravim, sumnjam da cu naci branik bas kakav mi treba....boki76 napisao:Mislim da to jeste velika cifra za branik mada nisam gledao kako se krecu za 159. Nemoj da zuris, naletece neki. Obidji i otpade u okolini, masa ima sta trazis ali ih nema po oglasima. Svakako nema svrhe sredjivati.
e taj sam bas gledao, deluje mi isplativo, taman da ga ofarbam i ispoliram, i ima rupice za parking senzorealfa-u-srcu napisao:Deru za prednji branik za 159, ja sam skoro kupovao za dizelku kada je matori okitio, od 180e pa do 200, 250e traze za dobar branik u boji. Ali uvek se nadje, samo polako.
Mozda mozes od ovog nesto da napravis kod plasticara
https://www.kupujemprodajem.com/automob ... s/90440613
boki76 napisao:Super, sad ostaje jos samo da nadjes branik
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”