Dakle auto kada je na nizbrdici i idem npr 3 brzinom rucica menjaca mi se zaglavi i nece da izadje iz 3 brzine . Tako je u svim brzinama.
Promenjeno je ulje u menjacu i ulje u kocionom sistemu.
Zna li neko problem ?

veljko1 napisao:To si odradio sad, ili samo tvrdis da nemas vazduh u sistemu.
Ko je menjao kvacilo?Dusan364 napisao:Stavljen nov set kvacila SACH i posle par dana nastaje problem .
Dakle auto kada je na nizbrdici i idem npr 3 brzinom rucica menjaca mi se zaglavi i nece da izadje iz 3 brzine . Tako je u svim brzinama.
Zna li neko problem ?![]()
PetarP napisao:Ko je menjao kvacilo?Dusan364 napisao:Stavljen nov set kvacila SACH i posle par dana nastaje problem .
Zna li neko problem ?![]()
boki76 napisao:Zato sam i ja pitao. Svi odgovori osim Edinovog su vise manje za to da nece u brzinu. A ovde je piminjano da na nizbrdici (mozda kada pusti da koci motorom, a mozda ne) nece iz brzine i to bilo koje.
Juce sam isao kod majstora bas smo komentarisali te drzace motora . Nismo ih gledali jer je imao dosta posla. Ali kaze da ne bi smelo da bude do nekog nosaca .YUgisa napisao:Kao sto kaze Petar, nosaci bi pravili problem da je sistem na poluge, kod sistema na sajle ne bi smelo da bude problem do nosaca sem ako nije nesto u fazonu samo sto ne ispadne motor van karoserije. Mada opet, menjac bi trebao da ispadne iz brzine bez kvacila.