Gde naći ove papučice?
- Villy
- Garaža: Alfa 147 1.9 JTD 2004.
Stoji mi otovrena ova slika već mesec dana na kompu. Pustio mi je Coyote.
Gde naći ove papučice? Ili ako neko ima predlog za neke slične sa alfa znakom da pasuju na 147icu?
Poz i hvala
http://postimage.org/image/4zbjcvh4d/
Gde naći ove papučice? Ili ako neko ima predlog za neke slične sa alfa znakom da pasuju na 147icu?
Poz i hvala
http://postimage.org/image/4zbjcvh4d/
- darkocar
- Garaža: Alfa 147,1.6,120ks
- Villy
Sada tek vidim ove papučice nemaju gumu... Da li to znači da će da proklizava noga ako mi je đon vlažan? Ima li neko alu papučice pa da podeli iskustvo?
Pozzz
Pozzz
- nidza
- Garaža: ex 159
Ja sam na Jugiću imao široke alu papučice, ne postoji ništa bolje.
Da ti pravo kažem da li ima neki razlog što ih nisam stavio na Stila, ni sad na Alfu - nema. Osećaj je odličan i ne kliza ako su dobro urađene papučice.
Da ti pravo kažem da li ima neki razlog što ih nisam stavio na Stila, ni sad na Alfu - nema. Osećaj je odličan i ne kliza ako su dobro urađene papučice.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
I ako ti je obuca suva
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- nidza
Nije bilo problema ni ako obuća nije suva, dapače, bolje nego na gumenim.
Papučice su imale rupice oko kojih je bio nazubljen prsten koji je baš lepo fiksirao nogu. Na papučici gasa je stajala patika zalepljena i mogao si sasvim da opustiš nogu da ne sklizne.
Ovako nešto:
Papučice su imale rupice oko kojih je bio nazubljen prsten koji je baš lepo fiksirao nogu. Na papučici gasa je stajala patika zalepljena i mogao si sasvim da opustiš nogu da ne sklizne.
Ovako nešto:
- erdeljan
- BANOVAN
Te sa tvoje slike su sigurno funkcionalne zbog tih rupica ciji su rubovi malo izdignuti, zar ne?
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.1EFI
Ja imam ove, cist aluminijum i nisam imao nikad problem sa klizanjem, cak ni kad mi ostane sneg na obuci...
Milion puta bolje nego one type R buvljacke papucice sa kao gumenim umetcima za manje klizanje
Re: Gde naći ove papučice?
Ja imam ove, cist aluminijum i nisam imao nikad problem sa klizanjem, cak ni kad mi ostane sneg na obuci...
Milion puta bolje nego one type R buvljacke papucice sa kao gumenim umetcima za manje klizanje
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- erdeljan
- BANOVAN
Te ne klize jer su "reckave"
Poenta price je da ne budu "glatke" - funkcija uvek pre izgleda (kad' bi se salili naravno )
Poenta price je da ne budu "glatke" - funkcija uvek pre izgleda (kad' bi se salili naravno )
- nidza
- OMP
- Garaža: GP TJet
ove sparco sa yugisine slike su po meni najbolje papucice ikad, imao sam ih a i jedne omp takodje cist aluminijum, prave racing inace na svim kolima sam ima neke papucice i glatke i hrapave i nikad nisam imao problema sa klizanjem ma kakvu obucu nosio i bilo mokro ili suvo cak ni kod skroz glatkih papucica, sve je stvar navike, meni recimo smetaju standardne gumene posebno kad je mokro
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
meni nije jasna svrha tih papucica. Kapiram da kad juris neke stotinke to i mozda znaci nesto, ali...
- nidza
Nema to nikakve veze sa stotinkama, nego malo boljom ergonomijom i estetikom.
Čisto sumnjam da utiče na KS i stotinke.
Čisto sumnjam da utiče na KS i stotinke.
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.1EFI
Ne znam kako je u Alficama, ali mogu da kazem za Yuga da je lakse voziti sa takvim papucicama, barem meni licno... Manje treba pomerati nogu posto su sire papucice i nekako mi bolji osecaj pod nogom, valjda jer vecom sirinom noge dodirujem pa mi lakse da doziram a i lepse izgleda i nespadaju ko one gumene fabricke A za 1500din mislim da nije ni skupo
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- OMP
- Garaža: GP TJet
ja ih stavljam pre svega zbog udobnosti u voznji, mnogo mi je lakse sa njima, nerviraju me gumene posebno kad je vlazno a i uvek se zavuce blato i prljavstina medju one proreze na gumi pa ruzno izgleda, ove alu samo prebrisem mokrom krpom i ko nove tako da je i estetika zadovoljena stavljanjem alu papucica ali ukusi su razliciti, neko ne voli nista da menja na autu dok sam ja uvek bio i ostao za neke doskretne estetCke zahvate
u enterijeru su mi volan, papucice i rucica menjaca uvek bili na prvom mestu za odraditi ukoliko mi se fabricka varijanta ne dopada, npr. alfa 155 i 145 ima odvratnu plasticnu rucicu menjaca koju sam naravno odmah iscupao i bacio, doduse na 145ici jos nisam jer nisam nasao adekvatnu zamensku ali bice uskoro
plasticne volane takodje mrzim, pa svaki kozni je bolji, naravno ovo dve stvari su mi pored estetkike bitnije zbog udobnosti u voznji, npr. ne znam kome moze da odgovara i bude udobna jugiceva rucica menjaca ili onaj socijalni volan itd. da ne duzim dalje svako ima neke svoje razloge i ukuse pa je glupo raspravljati o tome
u enterijeru su mi volan, papucice i rucica menjaca uvek bili na prvom mestu za odraditi ukoliko mi se fabricka varijanta ne dopada, npr. alfa 155 i 145 ima odvratnu plasticnu rucicu menjaca koju sam naravno odmah iscupao i bacio, doduse na 145ici jos nisam jer nisam nasao adekvatnu zamensku ali bice uskoro
plasticne volane takodje mrzim, pa svaki kozni je bolji, naravno ovo dve stvari su mi pored estetkike bitnije zbog udobnosti u voznji, npr. ne znam kome moze da odgovara i bude udobna jugiceva rucica menjaca ili onaj socijalni volan itd. da ne duzim dalje svako ima neke svoje razloge i ukuse pa je glupo raspravljati o tome
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Villy
Papučice stižu karjem oktobra btw... Sada me čekaju u Švedskoj, dok neko ne bude dolazio na ovamo da ih donese...
- Savana
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 156 16v 1.9 mjt sportwagon
- milosnbgd
- Drug Član
- Garaža: c204, SLK
Uzmi drugi tepih, bar toga ima za dzabe
Pocimas se par sati da namestis, nista strasno
Pocimas se par sati da namestis, nista strasno
ALFAFORZAITALIA
- Savana
- rookie
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
- Savana
- rookie
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Mislim da bi najzadovoljniji bio,da staviš nov očuvan tepih kojih baš ima po povoljnim cenama.
Ja lično mislim,da ima i OEM - original alu papučica sa odmorištem po povoljnim cenama.
Ako razmatraš ove od MR Performance,pitaj ih koliku ti garanciju daju za gumene antiklizne elemente,koji ako su ispupčeni stradaju posle vrlo kratkog vremena.
Ja lično mislim,da ima i OEM - original alu papučica sa odmorištem po povoljnim cenama.
Ako razmatraš ove od MR Performance,pitaj ih koliku ti garanciju daju za gumene antiklizne elemente,koji ako su ispupčeni stradaju posle vrlo kratkog vremena.
A Man's Got to Know His Limitations...